karmazynowy przyplyw 157 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Mój facet będzie wiedział o wszystkim co było i co jest. Nie cytuj mnie niewiasto, bo mi się chce rzygać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie gadaliśmy. Zdajesz sobie sprawę że doprowadzanie obcego mężczyznę do orgazmu i zmarnowanie nasienia to grzech? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 5 Napisano 8 minut temu 39 minut temu, Еlciаа napisał: To wyszło jak byłam w 1 gim. I to właśnie wtedy za szluga oddałaś cnotę kto wie może właśnie przy tej piosence Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Zdajesz sobie sprawę że doprowadzanie obcego mężczyznę do orgazmu i zmarnowanie nasienia to grzech? W wiadomościach mu stękała, bo czad nr nie poda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Nie cytuj mnie niewiasto, bo mi się chce rzygać No mówię: egocentryk i hipokryta. Do tego szowinista, facetowi wolno, ale kobiecie już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 195 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, WywaloneJajca napisał: Opowiedz bo ja tradycyjna i nie wiem A Ty co, chcesz szkolić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: W wiadomościach mu stękała, bo czad nr nie poda To do grzechu dochodzi jeszcze cudzolozenie. Widocznie zbyt dosłownie rozumie to przekazanie i myśli że tylko w łóżku obejmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, parabataii napisał: A Ty co, chcesz szkolić? Chce wypróbował praktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, Mgła napisał: No mówię: egocentryk i hipokryta. Do tego szowinista, facetowi wolno, ale kobiecie już nie. Oczywiście, że tobie wolno, tylko ja ci pokazałem, że tego nie akceptuje i kończę znajomość. Daj już spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Chce wypróbował praktycznie Zadzwonisz do mnie? Potrenujemy razem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: W wiadomościach mu stękała, bo czad nr nie poda Mi tam podał niemal od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: To do grzechu dochodzi jeszcze cudzolozenie. Widocznie zbyt dosłownie rozumie to przekazanie i myśli że tylko w łóżku obejmuje Z pismem świętym na ustach, a obok dzieci i żona, a później ma czelność kogoś pouczać. Amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Oczywiście, że tobie wolno, tylko ja ci pokazałem, że tego nie akceptuje i kończę znajomość. Daj już spokój. Kuriozum to Twoje drugie imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Zadzwonisz do mnie? Potrenujemy razem. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mi tam podał niemal od razu. Haha. To grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 157 Napisano 3 minuty temu Chyba, że to była kolejna ściema dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Z pismem świętym na ustach, a obok dzieci i żona, a później ma czelność kogoś pouczać. Amen. Udaje ze nie widzi bo wie że nie wybrnie. Już widzę jak mówi to swojemu przyszłemu który raczej się nie narodził jednak dla niej. Żenujące jest. Elka to Elka wiadomo ale nie umoralnia a ta cytuje pismo Święte a konia wali żonatemu gdy dzieci za ścianą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 3 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Z pismem świętym na ustach, a obok dzieci i żona, a później ma czelność kogoś pouczać. Amen. Masz całkowitą rację. Tylko nie zapomnij dodać że Ty pouczałeś Salową o zdradach, a tymczasem Twoja tzw partnerka wieloletnia, leżała obok gdy jęczałeś mi i Eli do telefonu i waliłeś pod jej tzipe. Edytowano 3 minuty temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Haha. To grubo Już nie masz bólu doopy o ich kontakt? Bo swego czasu Ela śmiała się że miałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 31 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Masz całkowitą rację. Tylko nie zapomnij dodać że Ty pouczałeś Salową o zdradach, a tymczasem Twoja tzw partnerka wieloletnia, leżała obok gdy jęczałeś mi do telefonu. Odpowiesz jak to się ma do pouczania innych? Wiedziałaś że jest w związku i mu grùche walilas? Masz na to jakieś sensowne wyjaśnienie w kontekście swojej bogobojnosci i pouczania innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 322 Napisano 1 minutę temu (edytowany) Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Odpowiesz jak to się ma do pouczania innych? Wiedziałaś że jest w związku i mu grùche walilas? Masz na to jakieś sensowne wyjaśnienie w kontekście swojej bogobojnosci i pouczania innych? Ma się to tak jak do jego pouczeń jakie prawił Salowej. Edytowano przed chwilą przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach