Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pisałaś typowi (LEX), że ja jestem ważniejszy i jesteś ze mną związana emocjonalne, gdy cię długo prosił o sex telefon i odmawialaś ( tylko wiadomości, bo nr nie poda, bo Grażyna ), później walisz mu konia przez telefon, "bo ja niby nie chciałem, tobie się bardzo chciało, ale nie chciałaś z nim, ale długo prosił i musiałaś, bo czułaś presję" czy coś pominąłem? Ciebie nie musiał nikt długo prosić, grzecznie zwaliłeś i grzecznie wsadziłes, a potem mi zdałes relację z obu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Jesteś skończona w moich oczach i pogódź się z tym. Przestań się mazać. Trzeba było myśleć wcześniej Tobie się z tym pogodzić trudniej. Trzy dni bez snu chodzisz bo mi nawalałeś na apce i wydzwaniałeś + butla wódy, coś pominęłam? No mogłam pomyśleć wcześniej - gdy mi bez z skrępowania opowiadałeś o sextingu pod tzipe Eli i o realu z drugą. Edytowano 1 godzinę temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 133 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Pisałaś typowi (LEX), że ja jestem ważniejszy i jesteś ze mną związana emocjonalne, gdy cię długo prosił o sex telefon i odmawialaś ( tylko wiadomości, bo nr nie poda, bo Grażyna ), później walisz mu konia przez telefon, "bo ja niby nie chciałem, tobie się bardzo chciało, ale nie chciałaś z nim, ale długo prosił i musiałaś, bo czułaś presję" czy coś pominąłem? Buahahaha Że też siura i libeda to omija Kleks, wracaj, w świetle tych rewelacji, jak błagasz o cybery, tym bardziej brakuje tu twojej smalczej alfa osoby Wiedziałam, że to incel, ale jednak nie aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ciebie nie musiał nikt długo prosić, grzecznie zwaliłeś i grzecznie wsadziłes, a potem mi zdałes relację z obu. Przez dwa dni rylas mi głowę, bo sobię wmowilas, że byłem u elci i lizalem jej "muszle' na zmianę z lexem. Jak wyszło na jaw, że trzepalaś sobie z przyjacielem ( bo długo prosił), to stwierdziłas, że przecież nie jesteśmy w związku, że to internet i panują inne zasady jak szukasz głupiego, to idź na ogólny i czekaj na kolegę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 892 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: tylko wiadomości, bo nr nie poda, bo Grażyna Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Buahahaha Że też siura i libeda to omija Kleks, wracaj, w świetle tych rewelacji, jak błagasz o cybery, tym bardziej brakuje tu twojej smalczej alfa osoby Wiedziałam, że to incel, ale jednak nie aż tak Czy to kur ze mną jest coś nie tak? Bo już głupieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Przez dwa dni rylas mi głowę, bo sobię wmowilas, że byłem u elci i lizalem jej "muszle' na zmianę z lexem. Jak wyszło na jaw, że trzepalaś sobie z przyjacielem ( bo długo prosił), to stwierdziłas, że przecież nie jesteśmy w związku, że to internet i panują inne zasady jak szukasz głupiego, to idź na ogólny i czekaj na kolegę. Przez 3 dni i 3 noce ryłeś mi głowę a potem wywaliłeś prywatne bo sobie ubzdurałeś że jestem w mieszkaniu Lexa Ty wcześniej stwierdziłeś że jesteśmy tylko kolegami od pitu więc możesz mi opowiadać o swoich ekscesach w realu i necie, a ode mnie oczekujesz że będę postrzegać Cię jako kogo? Narzeczonego czy partnera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Co Sex telefon przez wiadomości huh Edytowano 1 godzinę temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 133 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Czy to kur ze mną jest coś nie tak? Bo już głupieje Dla mnie jest kompletnie niezrozumiała fascynacja ich obu tym przegrywem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Czy to kur ze mną jest coś nie tak? Bo już głupieje Zdecydowanie. Jesteś egocentryk i hipokrtyta. Edytowano 1 godzinę temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Sex telefon przez wiadomości huh O to właśnie się prujesz 3 dni teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Przez 3 dni i 3 noce ryłeś mi głowę a potem wywaliłeś prywatne bo sobie ubzdurałeś że jestem w mieszkaniu Lexa Ty wcześniej stwierdziłeś że jesteśmy tylko kolegami od pitu więc możesz mi opowiadać o swoich ekscesach w realu i necie, a ode mnie oczekujesz że będę postrzegać Cię jako kogo? Narzeczonego czy partnera? Ja już od ciebie niczego nie oczekuje. O co ty walczysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: O to właśnie się prujesz 3 dni teraz. Wytykam ci twoje kłamstwa i hipokryzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 33 Napisano 1 godzinę temu Nie będzie mąki z tego chleba przykro mj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Nie będzie mąki z tego chleba przykro mj I całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ja już od ciebie niczego nie oczekuje. O co ty walczysz? O nic nie walczę, o prawdę się nie walczy, ją się przedstawia i tak teraz robię dla publiczności by wiedzieli jaki jesteś. Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Wytykam ci twoje kłamstwa i hipokryzję. Wytknij sobie że 2 lata oszukiwałeś mnie co do mega istotnej sprawy ze swojego życia, która miałaby duży wpływ na nasz kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 1 godzinę temu Wow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: O nic nie walczę, o prawdę się nie walczy, ją się przedstawia i tak teraz robię dla publiczności by wiedzieli jaki jesteś. Wytknij sobie że 2 lata oszukiwałeś mnie co do mega istotnej sprawy ze swojego życia, która miałaby duży wpływ na nasz kontakt. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: I całe szczęście Gdy będziesz następnym razem poznawał laskę, nie zapomnij powiedzieć jej o sobie całą prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Amen Głupio Ci teraz co nie? Gdy wyraziłam swoje niezadowolenie i szok przez tel, to jedyne co mogłeś to rzucić słuchawką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu Jesteście wszyscy poyebani. Zbokole dyszące do telefonu. Jak się zachowujecie jak zwierzęta to trudno. Ale przynajmniej nie opowiadajcie publicznie co kto komu robił. To jest obrzydliwe jak wywlekacie wszystkie intymne relacje najpierw między sobą a potem na oczach obcych ludzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 33 Napisano 1 godzinę temu Mogłaś chociaż na dziedzko go złapać i by się skończyły wariactw na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Mgła napisał: Gdy będziesz następnym razem poznawał laskę, nie zapomnij powiedzieć jej o sobie całą prawdę. A ty nie zapomnij przyszłemu facetowi powiedzieć, że masz przyjaciela, któremu musisz walić konia przez telefon, bo cię długo prosi i czujesz presję Edytowano 1 godzinę temu przez karmazynowy przyplyw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Głupio Ci teraz co nie? Gdy wyraziłam swoje niezadowolenie i szok przez tel, to jedyne co mogłeś to rzucić słuchawką. Głupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: A ty nie zapomnij przyszłemu facetowi powiedzieć, że masz przyjaciela, któremu musisz walić konia przez telefon, bo cię długo prosi i czujesz presję Mój facet będzie wiedział o wszystkim co było i co jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 33 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: A ty nie zapomnij przyszłemu facetowi powiedzieć, że masz przyjaciela, któremu musisz walić konia przez telefon, bo cię długo prosi i czujesz presję Ciekawe co mu mówiła do walenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 215 Napisano 1 godzinę temu Druga Nimfa co czuła presję a potem wszyscy na kafe jej farfelunę i cyce podziwiali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 160 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Ciekawe co mu mówiła do walenia To co mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 33 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: To co mi Opowiedz bo ja tradycyjna i nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 323 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: Ciekawe co mu mówiła do walenia Nie gadaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach