Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy taki facet

On codziennie sie odzywa, pierwszy zaczyna rozmowe, nie zraza sie odmowa, wow!

Polecane posty

Gość pierwszy taki facet

Pozalam faceta, ok 30 na imprezie, milo sie rozmawialo, pozniej widzielismy sie w gronie wspolnych znajomych ejszcz ekilka razy. Zaczelismy pisac na gg, pozniej sms, byly rozmowy pozniej propozycje spotkan:) ale WOW nie ma czegos takiego jak "czajenie sie", "odczekiwanie 3 dni", "przeczekiwanie kto pierwszy zagada na gg", w koncu normalny dojrzaly facet:) sam zagaduje pierwszy, napisze sms na dzien dobry, wiele razy nie moglismy sie spotkac a ten i tak z duza swoboda proponuje i planuje inne wypady:) cudnie!

Gość pierwszy taki facet
mam pewnosc z ejak napisze sms to nie wyglupie sie, bo wiem z eon spokojnie odpisze, moge do niego odezwac sie i nie czuje tego "a moze nie teraz, moze odczekac.." :D

Gość Villaaa
od kiedy kobiety lubia 'byc osaczane'?:)

na początku każdy taki słodki :) jak jest spod ryby to za max miesiąc zacznie Cię olewać, jak skorpion to jak tylko przeleci, jak wodnik to będzie miał do ciebie o wszystko pretensje... Ale korzystaj póki mu się nie znudziłaś, bo to baaardzo miłe :)

Gość pierwszy taki facet
nie ma osaczenia, jest ten luz i komfort ze on wie i ja wiem, ze sie lubimy:) on nie odzywa sie do mnie 24 godziny na dobe, wszytsko wywazone i subtelne ale i jakie latwe:)

Gość Villaaa
to dobrze:) to byla lekka ironia, po prostu kiedys sie spotkalme z takim zdaniem ze kobiety nie lubia byc osaczane ciaglym pisaniem itd;]

Gość no to ja poznałam takiego
samego. I w tym samym wieku. Z jakiego miasta?? tylko nie mów że Kraków:p ??

Gość a ja jestem atrakcyjną
wiesz co, z moim pierwszym chłopakiem tak było. żadnego czajenia się, myślenia czy już wypada napisać czy nie itd. fajne to było :) i takie nieskomplikowane :D

Gość Lidka1254568
rozwódkaaa - a jak strzelec, waga albo raczek ? Pytam powaznie :)

Gość pierwszy taki facet
spokojnie, inne miasto:) milo z takim prawda? :) kurcze pierwszy raz zdarzylo mi sie poznac tak kogos, zawsze bylo to dziwne oczekiwanie na smss z niepewnosci, glupie uczucie wstydu ze "cholera moglam nie pisac tego sms.." a tu jest milo inie musze sie martwic o to z emoze mu sie nie podobam albo powiedzilam cos glupiego:)

Gość pierwszy taki facet
koziorozec ;)

Gość z tym skorpionem to prawda
ale teraz sama mam taki skorpionowy dylemat :P doskonale wiem, co będzie, ale... chyba zaczyna desperacja ze mnie wyłazić na stare lata :P ale skorpiony nie piszą, nie dzwonią bez powodu, dopiero jak coś chcą, a co, to już każda z nas wie :D sprawdzone i potwierdzone niestety

Gość pierwszy taki facet
to cale szczescie nie skorpion:)

Gość do no to ja poznałam
a na jaką literę ma imie ten twoj z krakowa?

cd. jak strzelec to szczerze Cie będzie adorował i rozbawiał, ale wsparcie finansowe musisz sama zapewnić, bo on tylko do zabawy jest dobry, jak rak to z adorowania i smsków nici, wpakuje się zaraz u ciebie w fotel i założy kapcie wag i koziorożców nie sprawdzałam :) jeszcze :)

Gość IMO13855
Rany - nic dziwnego, że syn Rozwódki nie zna tatusia. :classic_cool:

Gość jego imię zaczyna się na J
?:D

Gość pierwszy se taki..
Trzymaj sie koziorozca,lepszego nie znajdziesz kobito. ;]

Gość hgjgj
" ale skorpiony nie piszą, nie dzwonią bez powodu, dopiero jak coś chcą, a co, to już każda z nas wie sprawdzone i potwierdzone niestety " prawda :O

Gość hihihua
,,ale skorpiony nie piszą, nie dzwonią bez powodu, dopiero jak coś chcą, a co, to już każda z nas wie ,, nie tylko skorpiony, ale kazdy facet ;)

Gość MlodyMuzyk21
a ty ile maz?

Gość RealistaaA?
ale bzdury z tymi horoskopami :) nie macie sie juz naprawdę czym kierowac?;/

i o to chodzi, żeby kogoś takiego poznać.. byłam w takim związku - nie trzeba było nic udawać, niepotrzebne były poradniki w stylu "Mężczyźni kochają zołzy".. po prostu wystarczyło być sobą. Nie wyszło nam, przyczyny zewnętrzne, ale jeżeli będę czegoś szukać, to właśnie takiego związku, jak ten.

Gość Ona20.
A powiedzcie jacy sa mężczyźni spod znaku koziorozca? Mial ktos takiego?

Gość jasnacholercia
A jeśli strzelec to liczy na dobrą zabawę. a jeśli koziorożec to wkrótce się na Ciebie obrazi. A jeśli rak to może leci na 2 fronty lub będzie zbyt zaborczy.

Gość jasnacholercia
GENERALNIE faceci spod koziorożca mają dłlugi pas startowy, poważnie podchodzą do życia i związków- żadnego tam z kwiatka na kwiatek i tegoż oczekują. Nie są skorzy do okazywania uczuć, ale w środku skrywają ich wiele. Bardzo łatwo niestety stracić zaufanie kozioroźca, bardzo łatwo. więc trzeba być równie idealnym jak on. To raczej typ konserwatywny, który lubi się w życiu zabezpieczać na wszystkich frontach. Nie lubi niespodzianek, planuje. Nawet roczny budżet domowy ;) Mają wiele lęków, obaw... i problemy z podejmowaniem decyzji.

Gość Ona20.
Moj koziorozec jest praktycznie taki jak w waszym opisie. Ale nie narzekam, takiego kogos szukalam.wiem ze kazdy jest inny, Ale jesli chodzi o zdrady, czy zdradza, no i czy latwo go do takiej zdrady nakrecic / omamic by zdradzil swoja partnerkę?

Gość jasnacholercia
Na ogół koziorożec jest szczery, czasem do bólu, więc zmiana partnerki wygląda tak, że wygarnia pierwszej co o niej sądzi, a następnie szuka drugiej. Żadnych zdrad i zakładek, żadnych romansów. Przecież napisałam, że jest konserwatywny i ma mocny kręgosłup moralny....