Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez życiaa

chcę umrzeć!!!:(

Polecane posty

a poza tym alimenty moge miec od niego na dziecko i na siebie pod warunkiem,ze rozwod bedzie z jego winy

Gość bęz zyciaa
nikt nie zechce takiej bezwartosciowej baby z bękartem jak ty

Gość opowiem ci jak wyglada podobna
Nie piszcie głupot,nie znacie zycia. Jako ojciec dziecka bedzie miał do niego prawo,bedzie w twoim zyciu i nie uwolnisz sie od niego przez 18lat.Takie jest nasze prawo.Zobaczysz.Zniszczy ciebie i dziecko.Nie stac cie na dobra obrone,dodam,ze znajomym bogaczom nawet sie nie udało.Ojciec ma prawo-nawet jak jest wariatem i sadysta! bedzie cie niszczył,zastraszal a ty bedziesz wzywac co chwla policje.Dziecko bedzie zastraszone,chore na nerwice bo bedzie musiało sie spotykac z potworem.tak jest w Polsce.I nie pomoga miliony. Nie uwolnisz sie a jak minie 18lat bedziesz juz wrakiem człowieka,dziecka tez szkoda,zeby tak sie meczyc. Wystepowanie do sadu nic ci nie da,nie stac cie,on sobie poradzi.Przy kazdym spotkaniu bedzie niszczyl dziecko.

Gość landiii
wszystko bedzie dobrze. musisz dać tylko czas czasowi. Teraz jest jesczze czas ze musisz to z siebie wyrzucić, wypłkac, wyżalić się i zrób to a potem skup się na sobie i dziecku oraz bądż z tymi którzy cię kochają. jak sie trochę podniesiesz to zrobi się miejsce na nowego faceta ! a tym draniem sie nie przejmuj powiem ci jedno skoro tak ci dopieprza to znaczy ze wie, ze robi żle a "wyrzuty sumienia" zagłusza agresją i obrażaniem ciebie po to żeby stworzyć zły obraz twoej osoby a tym samym miec słuszność, że dobrze zrobił zostawiając cie ....zawiłe to ....ale tak to bywa

Ja? Bo ja przegrałem życie. Mam już prawie ćwierć wieku, z nikim nigdy nie byłem i to się nie zmieni... jestem beznadziejnym zjebem i nieudacznikiem, nołlajfem. Moja przyszłość to życie w samotności, powroty do pustego mieszkania... wódka i prostytutki. Więc po co mam żyć?

Gość bęz zyciaa
jestes na straconej pozycji,nikt twojego bękarta nie bedzie wychowywał...facet cie zostawił bo pewnie jestes obrzydliwym paszczurem..wykorzystał cie seksualnie i kopnął w dupe na porzegnanie,zostawił cie jak zepsutą zabawke z bękartem..olał cie hahaha miał cie za zero którym zapewne jestes

Teraz sie uwolniłas ale dziecko go zwabi,bedzie miał pretekst zeby Cie meczyc,dreczyc i katowac psychicznie.Dziecku tez sie dostanie bo to taki typ. Przemysl to zanim bedzie za pozno.Piekło Twoje dopiero moze sie zaczac.Wiem co pisze bo obserwowałam podobne w rodzinie przez 19lat.Szkoda i dziecka,bo takie dziecintwo to pieklo,naprawde nie daj Boze.Powodzenia.

Milionerka nie dała rady.Prawo to prawo.Nie ma rady.Codziennie bedziesz zyczyc mu smierci a on Ci bedzie groził,to taki własnie typ.

To sa obroncy zycia poczetego a ja Ci tylko opowiadam jak wyglada prawda w Polsce i prawdziwe zycie.I piekło. Ja bym chroniła swoje zycie.I uciekała od wariata. Bo wiem,co sie moze stac z fajna dziewczyna po latach meki z takim padalcem.Widze to na co dzien.Przykro patrzec.I na dziecko tez patrze ze smutkiem,bardzo to smutna historia.

sprawia ci przyjemnosc obrazac mnie to sobie pisz, nie znasz ani mnie, a i calej sytuacji, jestes dnem i 10 metrow mułu bez odbioru

Smutno sie usmiecham kiedy czytam "pozbyłas sie psychopaty z domu". Spokojnie,on wróci. To jego dziecko ,nie popusci,faceci lubia tak dreczyc kobiety,własnie przy pomocy dzieci.Niestety cierpi na tym dziecko,które ma piekło od samego urodzenia i matka. Nie,nie pozbyłas sie.Dopiero zobaczysz czym jest piekło.O,tak siły Ci beda potrzebne.Moja X chciała sie zabic kilka razy,nie dawała juz rady.A ma rodziców,bardzo majetnych ludzi.Ale prawo chroni łajdaków i popapranców.Szkoda. Powodzenia.

Gość bęz zyciaa
jests śmieciem,zerem z bękartem w drodze

to w tej sytuacji najlepszym rozwiazaniem bylby wyjazd za granice?moze tam nas nie znajdzie, a poki nie urodzilam jeszcze nie potrzebuje jego zgody, jak myslisz?

Gość bęz zyciaa
mam nadzieje ze poronisz i w wyniku komplikacje zdechniesz

Nie kłóćcie się, nie obrażajcie nawzajem. Po co w was tyle jadu? bez zyciaa, zignoruj tego podszywa, twoje nerwy tylko go napędzają, on się tym żywi i im bardziej się denerwujesz tym bardziej będzie cię obrażał

Gość Marta@##$$
mi się wydaje że skoro On Cie teraz zostawił przy tym powiedział to co powiedział to nie myślę że będzię cię dręczył, chciał sie od ciebie uwolnić i nie sadze że bedzie chciał płacić alimenty więc sie nie przyzna do niego i zostawi cie w spokoju. Jedna osoba na forum z wielka przesada opisała Ci juz jak bedzie wyglądało Twoje życie a wcale nie musi tak być

Gość opowiem ci jak wyglada podobne
nie ogłupiaj jej,opisałam jak wyglada prawdziwe zycie i jak wygladało zycie realnej zywej osoby a bajki to dzieciom opowiadaj :)

Gość Zielony DRAN
marta->wracaj do nauki