Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez życiaa

chcę umrzeć!!!:(

Polecane posty

Gość Marta@##$$
ze względu na geny chcesz usunąć dziecko??? skąd wiesz po kim będzie miało charakter ?? piszesz że je kochasz a chcesz je usunąć.

Gość jaaaa chcę
Kobieto ciesz się że pozbyłaś się psychopaty z domu. Najważniejsze powinno być dlaa Ciebie dziecko i to, że musisz je urodzić i wychwać. Jak możesz w ogóle myśleć o śmierci... To żałosne. Zabić siebie i dziecko przez jakiegoś fiuta, który nie ma jaj i nie stanął na wysokości zadania jako mąż i ojcieć. przestań się nad sobą użalać i weź się w garść. !!!!!!!!!

Gość bez życiaa
kocham wolnosc a to dziecko wiele spraw komplikuje

Gość zafrecona
Ale za to można patrzeć jak rośnie, uczy się i rozwija, i jak wyrasta na wspaniałego człowieka, jak patrzy z wdzięcznością, za opiekę i miłość, no i ktoś będzie mógł opiekować się tobą na starość.

Gość zafrecona
Poza tym, nawet jesli teraz chcesz się pozbyć dziecka, to po fakcie dopadnie cię myśl: 'co ja najlepszego zrobiłam..."

Pracujesz sama na siebie zarabiasz dlaczego nie wierzysz w siebie co ty jesteś zależna od takiego chama zapewne jesteś młoda i piękna a ty płaczesz za prostakiem że już nie będzie cię gnębił tego ci żal ?

Gość bez życiaa
widze,ze podszywaczowi podoba sie zabawa>

Gość bez życiaa
CHCE JE MIEC I ZARAZEM NIE CHCE-TAKI DYSONANS-kocham je bo jest czescia mnie i nienawidze bo jest czescia tego potwora-jakie to wszystko jest chore:(

Gość zafrecona
rozmilionienie osobowości, czy podszywacz?

porozmawiaj z kobietami ktore przezyły podobne sytuacje to powiedzą ci że właśnie dzięki dziecku miały siłę żeby walczyć, jak możesz mówić że w połowie jest z tego potwora;/

Gość jaaaa chcę
nie myśl o tym że to dziecko jest jego. Ono teraz jest już Twoje i skup się na tym aby było zdrowe i silne i abyś wychowała je najlepiej jak potrafisz.

Gość najajaaaaaaapatka
>Bez życia... jak urodzisz i przytulisz bobaska... jak ręką odjął minie ci i uwierz mi, ale nie będziesz widziała w dziecku ani odrobiny tego chama. Wiem co mówię z własnego przykładu :) Glówka do góry, wszystko będzie dobrze, zobaczysz :)

Gość landiii
a ja bym mu spuściła wpierdol....oczywiście nie włąsnymi rękami... Pomyśl o tym , nie masz brata, kolegów i jeszcze kazała oddać hajs a na koncu napluła w twarz. Tak było w przypadku mojego ex, mój tata obił mu ryj a ja poczułam wielką satyfakację :) Jeśli odszedł do innej a pewnie tak jest...bo małpy nie puszczają jednej gałęzi jak nie złapią się drugiej to jeszcze bym jej kupiła kwiaty. Polecam ksiązkę Katarzyny Miiler na ten temat Będzie dobrze !!!

nie pisze tu juz bo podszywacza to wszystko bawi, zycze ci abys ty mial taki problem kiedys!!!!!!!!!!!!! a dziecko kocham i nie usune!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bęz zyciaa
mam wewnętrzna potrzeba usunięcia ciąży wymazania tego przykrego epizodu z mojej pamięci i życie od nowa-rozum jednak mówi mi bym je urodziła-ta wewnętrzna sprzecznosc miedzy intuicją a rozumem mnie dobija:(

Gość bęz zyciaa
kochani kafeteriusze podszywacz sie zaczernił i bedzie udawał teraz ze to ja zyskując przewage i argument ze ma czarny login-prosze was poradzcie mi co mam robic-kocham to dziecko ale nie dam rady go wyrzywic...moze rodzina zastepcxa bedzie własciwym rozwiązaniem-radzcie mi...prosze:(

wierze,ze dziecko zmieni duzo w moim zyciu i to mnie jedynie trzyma , ale przychodza tez i takie mysli,zeby z tym wsyztskim skonczyc, jestem bardzo miekka:( a wpier...do mu sie nalezy,ale po co...los sam go ukarze, predzej czy pozniej a zadnej baby nie ma, jestem pewna

Gość bęz zyciaa
dlaczego mi to robisz zaczerniony podszywie:(idz stąd...poradzcie mi kochani co robić:(

podszywaczu, nawet loginu mojego nie potrafisz poprawnie napisac. pisz sobie dalej, ja mam zaczernionego nicka, poza tym nie uzywam polskich liter: ż, ś, ł... i tu wpadles

mozna sie bylo spodziewac ludziej zlosliwosci...nawet tutaj pogadac, wyzalic sie nie mozna, bo zaraz idioci sie podszywaja...

Gość bęz zyciaa
jak smiesz mnie podszywie ponizac to podłe:( ..musiałam zmienic nieco login by byc identyfikowalna jako ja bo mnie podszywie uprzedziłes/łas i sie zaczerniłaś/łes...jestes podły/podła:(pomózcie mi kochani-jak ubiegac sie o wsparcie finansowe,pomoc społeczna co jeszcze?piszcie...:(

nic nie piszcie ludziska....dziekuje tym co mi poradzili.Wiem,ze kocham moje dziecko najbardziej na swiecie i wlasnie dlatego bede zyla dla niego!!!!!!!!!!!!!!!! A tobie podszywaczu wspolczuje glopoty, jestes dnem!!!!!!!

Gość bęz zyciaa
gardze toba scierwo zaczernione...giń scierwo

Gość kafe kafe
Alimenty od męża na Ciebie, a potem na dziecko. Idź do najblizszego MOPSU albo jakiegoś centrum kryzysowego - tam sa prawnicy - poradzą, wesprą. Powodzenia

Gość landiii
ja też byłam pewna.....jego kolega mi powiedział po miesiącu nie mogąc patrzeć jakim jestem wrakiem bo sam huj nie miał odwagi powiedziec ...szedł w zaparte pierdoląc o nowym życiu niby sam. a jak ojciec dał mu po papie to serio poczułam ulgę

Gość landiii
także kochana przygotuje się na wieeele róznych niespodzianek. Musisz być silna , dbac o siebie. Mam nadzieje, że masz jakies koleżanki/ rodzinę która cię wesprze to bardzo ważne i pozwala przejśc wiele złych momentów. A potem będzie juz tylko lepiej.:):):)

Gość ale geny pozostają po draniu..
ale geny pozostają po draniu...

musze byc silna to prawda, ale czy w rzeczywistosci bede??? moj mąż powiedzial jeszcze na odchodne,ze bede dzwonic za nim i plakala. Dlatego zrobie wszystko aby mojemu dziecku niczego nie zabraklo, a napewno milosci mojej. a swoja droga moze znajde jeszcze kogos??niewiem sama