Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez życiaa

chcę umrzeć!!!:(

Polecane posty

Gość bez życiaa

nie ułożyło mi sie życie, mąż mnie zostawił, jestem w ciązy. Codziennie mysle o tym by cos mi sie stalo, ale boje sie , nosze w sobie dziecko ktore kocham!!!!!! jezdze samochodem z nadzieja, ze wjedzie ktos we mnie i nie przezyje... Tak strasznie jestem zalamana tym co sie stalo w moim życiu:( co robic?:(

Gość v3f4g43g
czemu zostawil?

jestes w ciazy to juz jest powod by zyc dla tego dziecka ktore w tobie rosnie:) nie rob głupot! nie odpowiadasz juz tylko za siebie ale tez za mała istote w tobie!

Gość bez życiaa
bo nie ukladalo nam sie:( przed ciaza bylo zupelnie inaczej, nie wiem co sie stalo:(

Gość najajaaaaaaapatka
Nie bardzo wiem co ci poradzić, ale hmmm... co się stało już się nie odstanie... skup się na dzieciaczku... wypłacz się... jak chcesz możesz się wygadać tutaj albo daj jakiś kontakt do siebie to pogadamy bardziej prywatnie... Wiesz, myślę że najgorszy jest ten pierwszy czas, potem będzie ci troszkę lżej.

Gość D.BillI
masz kogo kochac i masz kogoś, kto bedzie kochał ciebie, to duzo wiecej niz Twój mąż, popłacz sobie,a potem zacznij od nowa!

Gość bez życiaa
nie daje juz sobie rady:( ciagle placze, on byl tyranem,wiem to teraz, ale mimo wszytsko bardzo mi ciezko. Te mysli przychodza mi same... nie jeste ze mna dobrze, chcialabym z kims pofadac, ale nawet nie mam z kim:(:(

Pomyśl teraz o tej małej istotce, a tamtym się nie przejmuj, szkoda plakac za takimi frajerami, widocznie nie dorósł do tego, by mieć rodzinę

Gość :.. .. .:. .. ..:
a ja chce słonia w złotych trampkach

Gość bezpalcaunogi
jasne...kochasz to dziecko , ale chcesz sie( czyli i je 0 zabić...to może poczekaj do porodu co?:P

Gość bez życiaa
zabral mi nawet telefon, konto wyczyscil:( wiem,ze mam dziecko dla ktorego warto zyc,ale czy dam rade???????

Gość bezpalcaunogi
a oglądasz serial"przepis na zycie"? może to dla ciebie pociecha?;)

Gość Marta@##$$
napisałaś że kochasz swoje dziecko które się urodzi więc nie rozumiem dlaczego piszesz że chcesz umrzeć. Masz dla kogo żyć, a świat nie kończy się na mężczyznach. Rozumiem że Twój mąż wie że jesteś z nim w ciazy???

Gość man madde paradise
pytam powaznie-jaki masz kolor oczu?

Gość bez życiaa
tak, on wie,ze jestem w ciazy, ale mimo to nic go nie obchodze ani ja ani nasze dziecko.podczas rozstania powiedzial mi nawet,ze jak dziecko dorosnie to i ono odejdzie ode mnie:(:( tyle slow uslyszalam:( od nikogo bym sie nie spodziewala takich slow...a to wlasny mąż:(

Gość zafrecona
Trzeba wstać i iść dalej! Ja już wiele razy upadałam, a ciągle żyję, i się cieszę. Może ci się jeszczeżycie ułoży, ale się nie dowiesz, jeśli zakończysz życie, a warto przerzyć, choćby po to, żeby sprawdzić: co będzie dalej?

Gość kropka ^*^*
Zemścij się na draniu !!!!!!!

Gość zafrecona
Albo.

Gość Marta@##$$
Moim zdaniem powinnaś się cieszyć że rozstaliście sie teraz a nie później, kto wie czy by nie był zdolny aby zrobić dziecku jakąś krzywdę a to najgorsze co może sie przytrafić matce a po drugie jeżeli powiedział coś takiego tzn że nie jest odpowiedzialny a z takim mężczyzną bardzo cieżko żyć.

Gość bez życiaa
moglabym sie mocno zemścic na nim, ale po co?nie chce tego robic, wyrzadzil mi duzo krzywdy, bardzo zranil, ale jestem dorosla i jak dla mnie zemsta to troche dziwny sposob.Uwazam,ze przyjdzie taki czas,ze los sam sie na nim zemści...trzeba czasu.

Gość bez życiaa
narazie mam mysli by usunąć ciąże by nie urodzić takiego drania jak mój mąż-co radzicie?

Gość zafrecona
Nie usuwaj- dziecko można wychować na wspaniałego człowieka.

głupia będziesz jesli zrezygnujesz z życia przez takiego kretyna;/ Zobaczysz że za jakiś czas gdy już odgonisz złe myśli będzie lepiej:)

Gość Marta@##$$
Dziecko nie jest niczemu winne, i niestety bezbronne, nie jego wina że ma tak nieodpowiedzialnego ojca . A to jakie będzie zależy od tego jak Ty go wychowasz, musisz mu dać duzo milości. Zobaczysz że gdy sie urodzi wszystko sie zmieni na lepsze i bedziesz wściekła na siebie że miałaś zamiar je usunąć

Gość bez życiaa
ale geny pozostają po draniu...

Gość bez życiaa
ale blagam was, wytlumaczcie mi, dlaczego tak sie dzieje, dlaczego on mnie tak szmacil i tak traktowal, czy jak jest sie juz zona to ma przyzwolenie na wszystko??? sama jestem z rozbitej rodziny i mowilam mu tysiac razy,ze zrobilabym wszystko aby nasze dziecko nigdy nie przezylo tego co ja mialam w dziecinstwie:(:(

Gość bez życiaa
podszywadzowi dziekuje!!

Gość bez życiaa
nie chce usunąc dziecka!!!!!!!!!!!to podszywacz!!!!!!!!