Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

Gość Ana...
Witam zaglądające Zrzędy:) Ksawereczka👄....cudnie kochanienka{serce}...napisz czy na pewno będziesz mamusią!!!...to wspaniała wiadomość...już Ci gratuluję:):)

witam zrzedy:)) zaglądacie tu jeszcze wogóle?? ja potwierdzam, będe mamusią po 30-stce:)) już nawet serduszko słyszałam:)) oczywiście się poryczałam, ale wrażenia niesamowite no i wogóle to wszystko jakies takie niewyobrażalne:) miejmy nadzieje tylko że wszytsko będzie oki, bo tego się najbardziej obawiam. trzymajcie kciuki buziaki:))

Gość a ty nie łaska podać
kobieto w Twoim wieku już 5-miałem :p

Gość mam zamiar xxx
ostatnjo w zartach pytam sje przyszlych matek MAM GRATULOWAC CZY WSPPOLCZUC ale wjem ze w twojm przypadku nalezy cj gratulowac ponjewaz przez odlegosc km czuc twoja radosc wjec gratuluje j pochwal sje od czasu do czasu swojm samopoczucjem /tylko tym dobrym oczywjscje bo tylko takjego cj zycze / pozdrawjam rownjez jnne zrzedy

Gość ZrzędliwaOdmłodzona
Zaglądam.. Ana, Wzorowa i inni - pozdrowienia :)

Gość Ana...
Po znacznej przerwie....witam wszystkie zrzędy)) Ksawereczko...kochana👄...życzę Ci pięknego i zdrowiuśkiego bobaska❤️...ależ musisz być szczęśliwa:)...ściskam Cię i mam nadzieję, że dobrze się czujesz a maleństwo rośnie i wszystko jest w jak najlepszym porządeczku:D:D....zajrzyj tu czasem i napisz trochę nowych wieści o bobasku:)...całuję Cie kochana👄👄... mam zamiar....pozdrawiam....wpadnij też czasem i napisz co u Ciebie👄 Odmłodzona...również pozdrawiam i zaglądaj czasami👄

Gość ZrzędliwaOdmłodzona
No to zaglądam :) Jak twoje zdrowie, Ana? Gratulacje dla przyszłej mamy :)

haloooo zrzędy gdzie Wy sie podziewacie?? cisza tu taka że aż przykro. Myślałam że choc po wakacjach powrócicie troche pozrzędzić:)) u mnie wszytsko w porządku, dziś 16 tydz ciąży, wczoraj bylismy u lekarza i wszytsko oki, prawdopodobnie będzie chłopak:)) niestety z ulubionym deweloperem wciąż sie użeramy i sytuacja nie wygląda wcale tak ciekawie... no ale wciąż licze na jakis cud:)) odezwijcie się co tam u Was:))

Gość mam zamiar xxx
hej witam rowniez po dlugiej przerwie . u mnie brak internetu zmiana dostawcy . poza tym mnjej wiecej wszystko ok.wlasnie konczy mi sie urlop i to jest nje ok . pozdrawiam wszystkie zrzedy

Gość Ana...
No nie!!! Topik całkowicie podupadł:( Witam wszystkie zrzędy, które tu zaglądają👄 Ksawereczko....bardzo się cieszę Twoim szczęściem:)....ucałuj ode mnie bobaska(no może pogłaszcz brzuszek:D), cudowne uczucie nosić w sobie nowe życie...Ksawereczko...to ono jest teraz najważniejsze:), a pozostałe sprawy poukładają się:)...całuję Cię👄...i dbaj o siebie❤️...a zajrzyj czasem i napisz kilka słów.. Pozaostałe zrzędy..zostawiam wam po 👄 i zaglądajcie czasem:) U mnie wszystko ok...w styczniu będę teściową:D...młodszy syn się żeni:)..zdrówko na razie ok...trzymam rękę na pulsie:D:D...lekarze też są zadowoleni....piszcie kochane

Ana 👄 TEN syn? Czyżby wielki powrót? A może zupełnie nowe szczęście znalazł? Tak, czy siak - powodzenia :) I cieszy bardzo Twoja dobra forma. Dnaj o siebie, szczególnie w tym parszywym okresie przejściowym. Mnie niestety dopadło i siedzę z chusteczką przy nosie. Pociągająca jestem wyjąkowo ;) Ksawereczko, wszystkiego dobrego. Trzymaj się i nie dawaj ;) Zdrówka dla Ciebie, dzidzi i męża ;)

Gość Ana...
Witajcie zrzędy)) Wzorowa👄...mam nadzieję, że już lepiej się czujesz:)...nie daj się...nos głęboko pod kołderkę i wygrzewać się:D. Teściową mam zostać za sprawą młodszego syna....tamten starszy jakoś się trzyma...ma jakąś dziewczynę, ale widzę, że jest bardzo ostrożny....nie poznałam jej jeszcze a tzn., że nie zaangażował się tak na poważnie:)...ale jeździ i mam nadzieję, że znajdzie wreszcie dziewczynę, która zaakceptuje jego wady, ale też znajdzie w nim to co wartościowe...to dobry i bardzo wrażliwy chłopak. Jeśli chodzi o przyszłą synową...to muszę powiedzieć, że to wspaniała dziewczyna...bardzo rozważna i strasznie zakochana...a ten młodszy z moich synów, to zupełne przeciwieństwo starszego....mam jednak nadzieję, że na tyle jest dojrzały, że wie co robi, bo trafił naprawdę wartościową osobę. Zdrówko w porządeczku, dbam o siebie:)...no i byle tak dalej. Trzymaj się cieplutko Wzorowa👄 Zostawiam dla pozostałych zrzęd👄

Gość Ana...
Witam jesiennie kochane zrzędy👄 Widzę, że topik zupełnie "zasnął":(...szkoda, bo fajni ludzie tutaj bywali:(. Czyżby nie było na co pozrzędzic?? No cóż...pozostaje mi tylko pozdrowić wszystkich, którzy tu zaglądali lub...może zajrzą:) Pozostawiam dla nich 👄

Cześć Ana 👄 U mnie, niestety, za dużo powodów do zrzędzenia, więc nawet nie zaczynam, bo jak się nakręcę... :O Pozdrawiam.

Gość mam zamjar
wjtam, dzjs taka pjekna pogoda ze nawet zrzedzjc sje nje che Cjesze sje ze u wszystkjch sje dobrze uklada , Ksawerka dbaj o sjebje j dzjecko bo t bardzo wazne , unjkaj stresu bo ten cj teraz njepotrzebny, Ana dobra synowa wazna rzeczy ,wjec dobrze ze na taka trafjlas. Szczegolnje gdyby sje mjalo okazac wspolne mjeszkanje w jednym domu. U mnje njc nowego w sumje stare problemy j kjlka nowych ale gadac nawet mj sje nje chce ogolnje jdzje wytrzymac Pozdrawjam

Gość kiedysbylam inna
Oj dziewczynki zblizam sie tu pomalu z fala zrzedzenia....

Gość kiedysbylam inna
Pisze z bledami bo z tableta ....to jednak ja....stara autorka topiku.....

Gość i ta krowa-WZorowa
musi tu być?:D

Gość Ana...
Witam wszystkie zrzędy w ten ponury jesienny dzień)) Inna!!!!...gdzie Ty byłaś jak Cię nie bylo....no to nazbierało Ci się zrzędzenia:D:D...czekam na Was kochane zrzędy:D Przy takiej aurze za oknem....hmmm.... to już jest powód do zrzędzenia Pozdrowionka dla Was wszystkich🌻

Gość kiedysbylam inna
Hej Ana i inne zrzedliwe zrzedy chetne do dalszych zrzedzen :) Minelo cieplutkie lato i nadchodzi pora smetnych nastrojow :) ja sobie dzisiaj zrzedne ze nadal szukam pracy zeby moje potwory domowe odczepily sie ode mnie.......A gdzie bylam jak mnie nie bylo? Bawilam sie na nk i fb :) i jakos slonko nie dawalo powodow do zrzedzenia.W lipcu wczasowalam i odpoczywalam nad morzem.bez meza :) Tam zawsze laduje akumulatory.....no i tak nie chcialo mi sie zrzedzic.....

Gość ONA_dg
no to ja w takim razie coś naskrobie...spadła mi ochota na domowe porządki, gotowanie itp itd- swiat gospodynii domowej, podejrzewam ze to przez 3 tyg L4 mam tego wszystkiego dosyc. Moj maz tego nie potrafi zrozumiec... dodam do tego ze jestem w 4mcu ciazy. Twierdzi ze nie chce mu w niczym pomoc a ja poprostu najzwyklej jestem przemeczona...zapewne to minie ale w tym momencie sie klocimy Jak mam mu to dosadnie wyperswadowac ze ciaza to tez jakies obciazenie

Gość kiedysbylam inna
No faceci nie rozumieja co sie wtedy dzieje z naszymi hormonami.....zreszta zawsze mysla ze obowiazki domowe to tylko przyjemnosc.....jestes w ciazy to lez sobie do gory tylkiem :)

Gość Ana...
No i proszę:)...odnajdują się zguby:)...Witam Was kochane...postaram się zaglądać....chociaż ten tydzień będę miała trochę zabiegany. Ale obiecuję zajrzeć:D A ciężarne obowiązkowo mają dbać o siebie!! Nie inaczej....macie👄 ode mnie:)

Gość kiedysbylam inna
Ana-moze ta pogoda pobudzi zrzedy do zrzedzenia :) Ja jak dzis za oknem zobaczylam snieg -jestem zrzedliwie nastawiona....a tak z drugiej strony jest ok :)

Gość Ana...
Inna:)...witaj...jeszcze nie spisz? No tak,,,jutro dłużej spimy:)

Gość kiedysbylam inna
Dla mnie to wczesna pora....ale ze Ty nie spisz? :)

Gość mam zamjar
no tak wczoraj dlugo sjedzjaly a dzjs nje ma kto zrzedzjc hahahaha

Gość kiedysbylam inna
Zbieramy tematy do zrzedzenia :D

Gość Ana...
No to dzisiaj wcześniej...witam zrzędy)) Przybywajcie tłumnie pozrzędzić:D:D