Caryca z kawusią 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Zawsze pisała że ma miliony na służbowych kontach, a jak podkreślałam że służbowych, to prostowała że to jego firma. Skrinów na potwierdzenie moich słów mogę odgrzebać ze 100! To idź szukaj tych skrinów, jedną upośledzoną hejterę mniej przez 5 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: ty generalizujesz odnośnie nas "bab" to ja napisałam w twoim stylu. mścisz sie za to 6 minut temu, Qwerty88 napisał: Chodzi o Gapcia oczywiście, nie potrafił ptaka w spodniach utrzymać po rozstaniu z żoną to teraz wylądował zaobrączkowany z najwieksza agresorką i krzykaczką forum o kupie, do tego bezrobotną a kto potrafi dlugo trzymac ptaka w spodniach? moze ona jest atrakcyjna to sie nie da inaczej. mi chodzi o podpisywanie kwitow malżenskich. nie musial sie pokowac w malż. mogl ją zwodzic i miec opcje wyjscia kiedy jej demo sie skonczy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, Sassy and Wicked napisał: Brawo mój Teamie, pięknie sobie radzicie z wypalonym małżeństwem forumowym, już białej gorączki dostają. Hihi A później płaczesz, że jesteś hejtowana, a kanadyjski omamista jeszcze pieje za tobą że jesteś gołąbkiem pokoju razem bierzecie leki na gonitwę myśli przed wejściem na forum, czy jak? Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Piszesz normalnie, ale ludzie bez żadnych argumentów zrobili sobie sport z przekręcania czyichś słów i wbijania tego do głowy żeby w końcu powstał z tego argument. Dlatego ja się wyparłam dziecka, uśmierciłam dziecko, nie mieszkam w Warszawie, jestem facetem. Jakby w Tworkach otworzyli świetlicę z dostępem do neta byłby ten sam efekt. To i tak lepiej niż byś przyznał się do flagowca, bo nie bez powodu aż tak ukrywasz przeszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ty myślisz tylko o dużych? Rozumiem Nie jestem milionerem Qwerty, tatuaz takiej wielkości to normalny cennik. Ja już z niczym nie mam problemu, wszystkie znikły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Napisał żonaty od lat typ z 3 garbami który nie bierze rozwodu bo boi się utrary majątku xD bardzo wiarygodne rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Zawsze pisała że ma miliony na służbowych kontach, a jak podkreślałam że służbowych, to prostowała że to jego firma. Skrinów na potwierdzenie moich słów mogę odgrzebać ze 100! Na rachunkach bieżących spółek? To akurat świadczy o rentowności firmy, nie martw się. Straty nie mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: A i jeszcze wyśmiewała mnie za to że zbudowałam TYLKO jeden dom, próbując w żenujący sposób deprecjonować mnie względem ogromnego majątku Gapcia. A dzisiaj cóż, prawda sprawiedliwa, na wierzch wypływa, a kłamczuszce kolejne kłamstwo zostało wytrącone z ręki Jeszcze pisałam, że masz jednoosobową firmę z siedzibą w salonie, co ci się wyrwało przy temacie o bieżni dla psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ja już z niczym nie mam problemu, wszystkie znikły Wraz z przejściem na aseksualizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, bad behaviour napisał: Idź zobacz, czy ci się ciastka nie palą i czy Bunia nie ma w kuchni A co ty tak za cudzymi chłopami latasz? Nie znam nikogo o takim nicku. Weź coś na uspokojenia i wylecz obsesję. Coś przygotowujesz na Święta, czy gosposia wszystko robi bezrobotna utrzymanko Czada? Dramat. A pamiętasz jak wyzywałaś mnie od bezpłodnych starych rur? Gdzie twoje dziecko? Nie ma, bo wychowujesz cudze i taka twoja rola nie mieć nic do gadania. A ile razy się żaliłas, że Gapa jest zaborczy i nerwowy? Trzeba było nie rozbijać małżeństwa, bo ludzi poznaje się w realu, ale gdzie ty masz poznać jak ciągle śpisz, nie pracujesz, nigdzie nie wychodzisz i siedzisz tylko na tym forum. Takie życie to wegetacja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: mścisz sie za to a kto potrafi dlugo trzymac ptaka w spodniach? moze ona jest atrakcyjna to sie nie da inaczej. mi chodzi o podpisywanie kwitow malżenskich. nie musial sie pokowac w malż. mogl ją zwodzic i miec opcje wyjscia kiedy jej demo sie skonczy.. bo on taki poczciwy Gapcio sie wydaje i taki właśnie jest. To teraz cierp ciało ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Ja już z niczym nie mam problemu, wszystkie znikły Tatuaże czy pe.nisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Ja już z niczym nie mam problemu, wszystkie znikły Szczerze mówiąc, sprawiasz silne wrażenie, jakbyś miała orgazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Zawsze pisała że ma miliony na służbowych kontach, a jak podkreślałam że służbowych, to prostowała że to jego firma. Skrinów na potwierdzenie moich słów mogę odgrzebać ze 100! Ale milion na służbowym koncie to może mieć ajent Żabki. To nie oznacza bycia milionerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Jeszcze pisałam, że masz jednoosobową firmę z siedzibą w salonie, co ci się wyrwało przy temacie o bieżni dla psa Oczywiście, prowadzę warzywniak w salonie, potwierdzone info rozgryzłaś mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A co ty tak za cudzymi chłopami latasz? Nie znam nikogo o takim nicku. Weź coś na uspokojenia i wylecz obsesję. Coś przygotowujesz na Święta, czy gosposia wszystko robi bezrobotna utrzymanko Czada? Dramat. A pamiętasz jak wyzywałaś mnie od bezpłodnych starych rur? Gdzie twoje dziecko? Nie ma, bo wychowujesz cudze i taka twoja rola nie mieć nic do gadania. A ile razy się żaliłas, że Gapa jest zaborczy i nerwowy? Trzeba było nie rozbijać małżeństwa, bo ludzi poznaje się w realu, ale gdzie ty masz poznać jak ciągle śpisz, nie pracujesz, nigdzie nie wychodzisz i siedzisz tylko na tym forum. Takie życie to wegetacja A twoje dziecko gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: bo on taki poczciwy Gapcio sie wydaje i taki właśnie jest. To teraz cierp ciało ... Jak się romansów chciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu No ba. Tu każdy bogaty milioner. To chyba oczywiste że milion nic nie znaczy dla kafe elity. Huh oesu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: mścisz sie za to a kto potrafi dlugo trzymac ptaka w spodniach? moze ona jest atrakcyjna to sie nie da inaczej. mi chodzi o podpisywanie kwitow malżenskich. nie musial sie pokowac w malż. mogl ją zwodzic i miec opcje wyjscia kiedy jej demo sie skonczy.. Na ciebie demo mają tylko tępe Grażyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, bad behaviour napisał: Już się odniósł, ale akurat jarałeś, pedziu nie badź wredna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Ale milion na służbowym koncie to może mieć ajent Żabki. To nie oznacza bycia milionerem. Dokładnie, cieszę się że się rozumiemy zresztą sam zainteresowany potwierdziły ponad wszelką wątpliwość że nie jest milionerem, więc dalsza dyskusja na ten temat jest bezzasadna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Napisał żonaty od lat typ z 3 garbami który nie bierze rozwodu bo boi się utrary majątku xD bardzo wiarygodne rady Jak tak pisał to poważnie prawdziwy alfa. Razem z widmokiem stworzą tu cały alfabet twardych gości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A co ty tak za cudzymi chłopami latasz? Nie znam nikogo o takim nicku. A czemu ty słyniesz z wbijania się facetom na priv bez zapraszania? Masz im coś strasznie ważnego do powiedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Oczywiście, prowadzę warzywniak w salonie, potwierdzone info rozgryzłaś mnie Że firma jest jednoosobowa sama się zdradziłaś, przecież dlatego skaczesz jak je.bnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: A czemu ty słyniesz z wbijania się facetom na priv bez zapraszania? Masz im coś strasznie ważnego do powiedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, bad behaviour napisał: Pohamuj konie, fantasto, bo peron ci odjeżdża z gwizdem Gość sie boi zony, a ciebie by krótko trzymal. Ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Ovidio Lopez napisał: na glowe mu weszla ale cwana jest, bo lublicznie go sprzedaje jako alfa. i facet zyje w odcięciu, to chyba sie nazywa gaslighting.. ja bym taką evke krotko trzymal ale pewnie bylo by 100 konfliktow dziennie. wiec jaki ma sens ponownie sie żenić? i walić ponownie glowo w mur? Może ma na niego jakieś kompromitujące materiały i musi tańczyć jak mu zagra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Jak tak pisał to poważnie prawdziwy alfa. Razem z widmokiem stworzą tu cały alfabet twardych gości. Same czadowe chlopaki. Jakieś wątpliwości? Wzory cnót wszelakich najlepsze yebaki i milionery. Wszyscy się znajo na kobietach jak nikt. A to ze tkwią z ręką w majtkach bądź chùjowych małżeństwach to całkowity przypadek. Zbieżność przypadkowa całkiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Gość sie boi zony, a ciebie by krótko trzymal. Ciekawe. Jego żona sporo waży, więc może dlatego się boi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: nie badź wredna ona nie potrafi inaczej jak rozmowa nie idzie po jej myśli, zaraz agresja i wulgaryzmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach