karolcia711 0 Napisano Październik 13, 2011 Hej Laski, wszystkim tym, którzy tak pięknie jechały po mnie na początku chciałabym oznajmić... hmmm... raczej pochwalić się, że... JESTEM W CIĄŻY!!! hehee Do dnia dzisiejszego nie mam @, teścik pozytywny i to nie jeden, bo 3! z niedowierzania i pesymistycznego podejscia po przeczytaniu co niektórych od Was komentarzy zrobiłam 3 testy różnych firm i ooo :) u gina dzis bylam i jest OK,ale za 2 tyg mam isc na kolejne usg bo teraz w 4 tygodniu to mikroskopijna kropczka tylko jest,ale jest i bedzie rosło moje malenstwo :D I'm so happy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia taka sobie 0 Napisano Październik 13, 2011 A czy kochaliście się też w inne dni cyklu?Czy tylko tego 7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 Nie rozumiem czegoś takiego żeby doszło do zapłodnienia tylko wtedy żeby była dziewczynka a jak będzie chłopiec to co usuniesz normalne osoby myślą o tym żeby było zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach