Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniecierpliwiona.23

CZY LEKARZ MOGL SIE MYLIC?

Polecane posty

Gość Zniecierpliwiona.23

Tydzien temu bylam u gina. Robil mi usg dopochwowe i stwierdzil ze niedlugo bedzie okres. Mogl sie mylic? Czy przez to usg lekarz widzi zblizajaca sie miesiaczke?? Jestem juz zniecierpliwiona czekaniem....

Gość Zniecierpliwiona.23
hop!

Gość Zniecierpliwiona.23
Nie uwierze ze nikt nic nie wie:-)

Gość Panikara7
Jeśli robił usg to nie ma takiej możliwości.. Nie martw się ! Może stres robi swoje i dlatego miesiączka się opóźnia ? Ja nieraz tak miałam.

Gość Zniecierpliwiona.23
12 sierpnia mialam usunięta pękniętą ciążę pozamaciczną, usunięty jajowód i czyszczoną miednice małą. Teraz z niecierpliwoscia czekam na miesiączkę:-(

Gość Zniecierpliwiona.23
12 sierpnia mialam usunięta pękniętą ciążę pozamaciczną, usunięty jajowód i czyszczoną miednice małą. Teraz z niecierpliwoscia czekam na miesiączkę:-(

Gość Panikara7
Myślałam, że obawiasz się, że jesteś w ciąży. To, co Ciebie spotkało jest bardzo przykre, niestety nie wiem co mam napisać, jedynie to, że mam nadzieje, że doczekasz się miesiączki. Co lekarz mówił oprócz tego, że będziesz miała ? Dalej będziesz mogła mieć dzieci ?

Gość Zniecierpliwiona.23
Tak, bede mogla miec dzieci, poniewaz mam dwa czynne jajniki oraz jeden jajowód w pełni zdrowy i drożny. Lekarz mówil ze jajeczko wypuszczone przez lewy jajnik (lewego jajowodu nie mam) moze byc przechwycone przez prawy jajowód. Zazartowal nawet ze jeszcze moge plakac z nadmiaru dzieci. Jednak musze uwazac, poniewaz mam wieksza szanse na druga taka ciaze...

Gość Zniecierpliwiona.23
Czyli moge miec pewnosc ze lekarz sie nie mylil??

Wg mnie lekarz po endometrium ocenił że niedługo będziesz miała miesiączkę. Jak już było grube to pewnie niedługo zacznie się złuszczać i będzie okres.

Gość Zniecierpliwiona.23
Pobolewa mnie brzuch a okres nie nadchodzi... Zaczelam sobie nawet wmawiac ze lekarz mogl sie pomylic.

Organizm po poronieniu szaleje. Hormony mogą długo wracać do siebie

Oczywiście , ze lekarz może się mylić, to tez człowiek. U mnie kilka miesięcy temu lekarz powiedział : "ja tu żadnej owulacji nie widzę , przypiszemy leki na wywołanie okresu"... Tydzień później dowiedziałam się , ze jestem w ciąży :)

Gość Zniecierpliwiona.23
Tylko ze ja mialam usunieta ciaze pozamaciczna:-(

Zniecierpliwiona .23 mi nie dawali szans na dziecko...żadnych , leczyłam się na niepłodność i nic nie skutkowało. Życzę Ci powodzenia , nie trać wiary...

Gość Zniecierpliwiona.23
Dziękuję 🌻

zniecierpliwiona, ja tydzień temu miała laparoskopię ciąży pozamacicznej...ale Ty chyba miałaś laparotomię, tzn. klasyczne rozcinanie powłok brzusznych, tak?

Gość Zniecierpliwiona.23
No wlasnie ja jak taka d**a nie zapytalam sie co to znaczy u niego "nie długo". Mialam laparoskopie, trzy dziury w brzuchu.

Nie no mi też się zdaje, że jak niedługo, no to do tygodnia, ale wiesz, jak pisałam wyżej może być, to i 2 tygodnie, spokojnie ;) No ja też mam 3 dziury w brzuchu...

Gość Zniecierpliwiona.23
A gdzie zagnieździla się Twoja ciąża? Ja mialam w jajowodzie, jednak nie mozna bylo juz stwiedzic czy byla w bance jajowodu czy w ciesni. w kazdym razie jajowod mialam juz bardzo uszkodzony...

Gość Zniecierpliwiona.23
Dobrze, pobolewa mnie brzuch jak na okres...

w jajowodzie, ale dokładnie nie wiem gdzie i też mocno ta ciąża go uszkodziła...który to był tydzień u Ciebie?

No to czekaj na okres, myślę że jest tuż tuż...mnie operowali w zeszły wtorek, a do dziś mniej czy bardziej krwawię...

Gość Zniecierpliwiona.23
20 czerwca mialam okres, 2 lipca stosunek, 12 sierpnia mialam usunieta ciaze... A Ty? Operacja nie byla zla, fizycznie dobrze to znioslam. Gorzej z psychika. To byla moja pierwsza ciaza.

Gość Zniecierpliwiona.23
Ja krwawilam 5 dni po operacji. Byla to krew taka rozmieszana ze sluzem... Sorry za szczegoly. Chce tylko powiedziec przez to ze to normalne i nie denerwuj sie:-)

U mnie było to 7 tydzień on OM, a zarodek żywy miała 6 dni i 1 dzień...spoko dobrze że piszesz jakie miałaś krwawienie, ja mam momentami takie jak okres, a momentami taki, jak okres...

Moja też pierwsza ciąża, fizycznie ja też bardzo dobrze to zniosłam, psychicznie też trudniej, ale daję radę, myślałam że będzie dużo gorzej...Najważniejsze że mamy nadal szanse na zdrową ciążę i do duże szanse :)

Gość Zniecierpliwiona.23
No ja mialam dosc mocne te krwawienie. A jakie mialas objawy przed operacja? Znalazlas sie nagle w szpitalu? Czy moze bylas tam na obserwacji?