Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamtakiepytanieeee

akceptacja przeszlosci

Polecane posty

Gość mamtakiepytanieeee

dziewczyny akceptujecie przeszlosc swoich partnerow? chodzi mi glownie o przeszlosc seksualna.

Gość co za duzo to nie zdrowo
zalezy ile partnerek masz na mysli

nie jestem kobietą ale z tego co widzę to nie przeszkadza im bujna przeszłość faceta. inaczej jest w przeciwnym przypadku, chyba że chodzi o krótką przygodę.

Gość mamtakiepytanieeee
powiedzmy 8 partnerek

To zależy w jakim czasie te 8 partnerek ;) Mój był po prostu strasznie puszczalską szmatą, więc raczej z tym, a nie z ilością jest problem.

Gość gvgfc
ja mam problem z akceptacją przeszłośći seksualnej (jeżeli jest bujna) jestem po prostu zazdrosna, że mój facet dotykał kiedyś inne...uprawiał z nimi seks...brrr

Gość ło matko nogogłaszczka
jak możesz tak mówić o swoim facecie? jakby ja kogoś uznała za puszczalską szmatę to bym z takim nie była :o

Facet 29lat który miał w życiu około 15 kobiet też jest puszczalską szmatą? Wychodzi niewiele ponad jedna rocznie.

Gość mamtakiepytanieeee
boję się porówniania z tymi murzynkami z dużymi dojami i ciasnymi cipkami z którymi sypiał mój Radzio :(

Gość jedna rocznie to niezbyt
dużo. Kawaler spokojnie powinien wyciągać kilka-kilkanaście w roku. Zależnie od czasu, wyglądu i gadki.

Gość za 10000000000 bym nie chciala
twoj radzio nie niezy kurwiarz zeby od razu za murzynki sie brac blleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,fuuuuuuuuuuuj

Akceptuję, ale wyciągam wnioski. Wolę wiedzieć mniej więcej co było i dlaczego, ale jeżeli bym się dowiedziała, że np. zdradzał, albo zaliczał kolejne dziewczyny na dyskotece, to raczej by dużo stracił w moich oczach. Do tej pory poznawałam tzw. porządnych, którzy byli w związkach dłuższych lub krótszych i to mi zupełnie nie przeszkadzało.

Gość facet który miał dużo kobiet
jest PUSZCZALSKIM SZMATŁAWCEM.

Gość za 10000000000 bym nie chciala
ty wez go brzebadaj bog jeden wie jakie banany zalapal

"ło matko nogogłaszczka jak możesz tak mówić o swoim facecie? " No normalnie. Mówię mu "ależ Ty byłeś puszczalską szmatą". Nie gniewa się. No bo czemu miałby się gniewać, skoro był? :D Aaaa. Czasem też rozwijam to określenie i mówię, że był "niedorozwiniętą emocjonalnie puszczalską szmatą". O to też się nie gniewa, bo też był, a niedorozwinięty emocjonalnie nawet nadal jest ^^ Ale kocham go mimo że się szmacił z ledwo poznanymi laskami w knajpie. Na szczęście to było bardzo dawno temu.

Gość upppppppppppppppppppppp
up

Gość xxxx***xxxx
nie akceptuje, nie dlatego ze bylo ich duzo, ale dlatego, ze on byl moim pierwszym i jestem zwyczajnie zazdrosna ze on wie jak jest z inna a ja nie wiem, na dodatek to nie byly jego dziewczyny tylko takie przypadkowe kurwiszony mimo, ze byly 2 to wkurza mnie to strasznie, pewnie jakbym miala przed nim kogos byloby lepiej

Gość uupppppppppppppppppppppp
to jak ci sie zyje z tym brakiem akceptacji??

Gość tylko prawiczek....
ja bym nie akceptowala dlatego znalazlam sobie prawiczka, proste

Gość upppppppppppppppppp
a skad masz pewnosc ze to prawiczek? poza tym to tez sparwa wiekuja mam juz troche lat moj facet tez wiec trudno zeby wymagac od 40latka tego zeby byl prawiczkiem

Gość ja jestem kobietą
jak sie kogoś kocha, to jednak boli ja jednak rozumiem to, ze sama nie jestem święta, że nie musiałam być grzeczną dziewczynką, ze nie musiałam być jego pierwszą by w ogóle być ale mimo wszystko czuję irracjonalną zazdrość, że miała go jakaś inna laska :P ale nie mówię mu o tym, bo by mnie wyśmiał, poza tym to i tak nic nie zmieni heh

Gość kot dżinks
zdradzał, albo zaliczał kolejne dziewczyny na dyskotece, to raczej by dużo stracił w moich oczach jak dużo? 3, 5, 7......... czy raczej 13, 15, 17 cm?

Gość tylko prawiczek....
dziwne pytanie przeciez sam mi sie przyznal ze prawiczek, po co milaby klamac? zreszta to widac ;) u 40latka akceptowalabym gora 3 kobiety, jak mial wiecej to nie dzieki, nie jestem zaintersowana ruchaczem.

Gość tylko prawiczek....
a tobie jak to przeszkadza to poszukaj innego bo pamietaj jest takie madre powiedzenie: historia lubi sie powtarzac.... skonczysz tak samo jak jego byle, dlatego ja nawet z nieufnością patrzę na takich ruchaczy, nie moglabym takiemu zaufac nigdy. a nie wierze ze z ruchacza zrobi sie nagle książę monogamista, cudow nie ma. a poza tym: czy koniecznie musisz meic faceta? jak ja bym miala 40lat to juz bym nie szukala nikogo bo wiadomo, ze same odpadki zostaly, nie warto, lepiej zająć sie jakąs pasją czy hobby. no chyba ze jakis wdowiec, ktory jest bardzo wartosciowy, mial tylko jedną kobiete, ktora zmarla, no to jeszcze... ale jakis ruchacz pospolity co mial 5 albo i wiecej no to nigdy w zyciu :D az za taka szmate sie nie uwazam, zeby byc z takim zerem.

Gość heheheh najlepiej w
wieku 40 lat polozyc sie w trumnie:-) a kto powiedzial ze mam 40 lat???