Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te lenie inieroby smirerdzace

nom stop podwyzki dla nauczycieli..mnie juz kurwica strzela

Polecane posty

Gość ula 77777777
i nie piszcie, że te nauczycielki tak się obijają w czsie pracy bo znam większych obiboków za większe pieniądze

Gość uczycielka
Wyjaśniam po raz setny, że 18 godz. to same prowadzenie zajęć. Nauczyciela obowiązuje normalny 40 godz. tydzień pracy. I skończcie najeżdżać, bo mi się niedobrze robi od tych komentarzy. Jak tak zazdrościcie nam przywilejów, to kształćcie się i do roboty!!! Zobaczymy, jak długo wytrzymacie.

Gość Anka 79 78
Każdemu kto się burzy, że nauczyciel ma tak dobrze, że tak mało pracuje, że ma jak pączek w maśle, że leń, że miernota.....serdecznie zapraszam, niech popracuje miesiąc w szkole. Oczywiście wcześniej niech przygotuje plany wynikowe dla każdej grupy wiekowej, przeczyta podstawy programowe dotyczące każdego przedmiotu, profilu kształcenia czy też grupy wiekowej, niech przygotuje materiały na zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze dla uczniów z tzw."problemami edukacyjnymi", lub rozszerzające dla uczniów zdolnych, niech przygotuje plany zajęć dodatkowych w ramach społecznie przepracowanych zajęć z art.42-go, niech czyta i analizuje dokumentację, przepisy, podręczniki, weryfikuje zawarte w nich wiadomości....A potem niech wejdzie na to forum i wtedy się wypowie. Bo teoretykami to wszyscy są rewelacyjnymi, a tego chleba samemu trzeba posmakować, co więcej - skoro się jest takim wszechwiedzącym, upiec lepszy! i wtedy dopiero uprawiać polemikę, opartą na faktach, a nie wyssaną z palca....

Gość M pojawisz się jeszcze........
Nie wiem , czemu tylko o nauczycielach ciągle słychac, że wiele zarabiają.Czemu nie skupicie swojej uwagi na politykach, prokuratorach itp. Madia rzucą ochłap w postaci podwyżki nauczycieli 7 % i reszta sie tym podnieca, kiedy są grupy , którym sie wiedzie znacznie lepiej , ale o nich cicho sza...

Gość trollfacelol
w kiblu byliście g. widzieliście mam doświadczenie w tym zawodzie - nie wiem po co w ogole to wybralem - chyba moge to jedynie okreslic jako blad mlodosci Teraz mam normalną prace w zwyklej firmie - lepsza kasa, mniej stresu, szacunek i MNIEJ GODZIN!! Boże jaki ja jestem szczęśliwy że już nie mam nic wspólnego ze szkolnictwem i slumsami jak wy. Osobiście uważam że dla dobra narodu powinno się namierzać IP osób krytykujących nauczycieli, robić im wjazd na chatę i utylizować - bo dla mnie jesteście śmieciami

nie moge czytac tego co niektorzy tutaj pisza Wiekszosc chyba nie wie na czym polega praca nauczyciela Widza tylko 2 miesiace wakacji, ferie , wolne weekendy itd Jestem zona nauczyciela i widze ile musi pracowac zeby zarobic Nikt nie wie ile czasu trzeba poswiecic na przygotowanie sprawdzianow i poprawienie ich Dobry nauczyciel przygotowuje sie w domu do zajec a nie leci rano i po drodze wymysla co bedzie robil w dany dzien Wolne wakacje i ferie:) dobre zarty Ja juz od polowy sierpnia nie mam meza w domu bo ciagle cos maja do roboty w szkole To samo jest we ferie Siedzi z uczniami i robi zajecia dodatkowe zeby zdali mature Rzadko ktory nauczyciel dobrze zarobi w jednej szkole Moj maz pracuje w trzech Nikt wam nie bronil pracowac w szkole!