Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcętek

puściły byłście swoich facetów samych na dyskotekę zzzz

Polecane posty

Obrażać, to sie qrwa obrażają dzieci w podstawówce... ile ty masz lat? 10 ??? Idźże odźże... załosna jesteś. Zamiast postępować poważnie, twardo, to Ty znów dajesz dupy i zaraz będzie super milusio, a za 2 dni znów Cie kopnie w dupsko i znow nastepny topik założysz... mialas z nim zerwać, tak pisałaś, a tuy nagle odbierasz tel i kurwa jak dziecko " obrażona jestem". Wątpie ze twoj facet mogl by miec każdą inną, skoro jak na razie ma tak tępą idiotke. Mądry i przystojni mężczyzni nie wdają sie w tego typu gierki pamietaj. WY to sie zachowujecie kurva jak bachory rozpieszczone, ktore wyżej srają niż dupsko mają.

Gość niechcętek
ale mi się tęskni za Nim :(

Gość bamboleo 12
autorko, a kiedy ta dyskoteka jest?

Gość niechcętek
nie wiem dokładnie ale do 7 pazdziernika ma się odbyć najpozniej, bo pozniej mam inne sprawy wazne i nie da rady

Gość niechcętek
on am inne wazne sprawy nie ja

Gość niechcętek
dzwonił czy nie przyjadę więc pojadę, zainstaluje keyloggera, tydzień poczekam pojade znów i sprawdze co moj programik wynzlazl, do czasu imprezy zobacze co wywinie, list napisany, powiem co mysle i poczekam, ale jestm juz nastawiona ze jestem singlem, musze zreszta pare rzeczy tam oddać i zabrać swoje lumpy dziewczyny moje gdzie jesteście

Gość dobre dobre dobre
gdyby mi jakas szmata zainstalowala cos na kompie bez mojej wiedzy i zgody w celu szpiegowania mnie to wylecialaby na kopach tak jak stoi i wszyscy znajomi dowiedzieliby sie ze tak robi.

Gość niechcętek
takie rzeczy się robi jak faceci w chuja lecą, inaczej bym tego nie robiła

Gość niechcętek
i w tym przypadku nie ja jestm szmata a mój facet

Gość dobre dobre dobre
jesli on ma chociaz troche jaj to powinien cie kopnac w dupe tak zeby az gwizdalo.

Gość niechcętek
w tym wypadku to ja go kopne

Gość dobre dobre dobre
kopnij . im szybciej tym lepiej dla niego, moze znajdzie sobie jakas prawdziwa kobiete a nie takiego paszczura. jak sie do niczego nie nadajesz to facetowi gitary nie zawracaj.

Gość niechcętek
hahahaha dobre sobie szkoda ze nie potrafi żadnej przy sobie zatrzymać widze ze z ciebie tez taki kozaczek ze hohoho

Gość dobre dobre dobre
po co zatrzymywac? to ty probujesz go lancuchem do budy przykuc.nawetdupy dobrze dac nie umiesz skoro szuka innych.

Gość niechcętek
pogadaj se :) mi na ambicje nie wjedziesz

Gość dobre dobre dobre
na jakie ambicje? to ty masz jakies ambicje? aaaaaa - > zlapac frajera. to jest cala twoja ambicja.

Gość Regg.
Weś Autorko nie rozmawiaj w ogolę z wieśniakiem jakimś ;) Tylko musisz być przygotowana na to co tam znajdziesz.

Gość ana....
Wiesz co? ja bym do niego nie jechała, nic nie instalowała, miała to po prostu gdzieś... Po co Ci to? Żeby w razie co powiedział, że jesteś nawiedzona? Ja bym była konsekwentna, olała go... A Ty jeszcze do niego jedziesz? oj...oj...

niechcętek Jak ci facet w chvja leci to po cholere jeszcze z nim jestes. Jak cie ma zdradzac, zdradzac bedzie a nawet za ścianą a ty mozesz tylko podejrzewac, a jak go chwycisz za reke i tak to ci nic nie da, bo jak z nim teraz jestes mimo iz w chvja cie robi to i bedziesz z nim dalej jak go za reke złapiesz... taka prawda. Nie wiem co ty chcesz sobie udowodnic, skoro wiesz juz wszystko. Moj facet nigdy beze mnie nie wychodzi, bo nie chce i jest ok. Jak by twoj ciebie kochal, przyjemnoscią bylo by dla niego wziąść "pod pache" swoją ozdobę jaką jest kobieta, a najwyrazniej cos ma do ukrycia.

Gość niechcętek
boże chyba pęknie mi serce :(