Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcętek

puściły byłście swoich facetów samych na dyskotekę zzzz

Polecane posty

Gość niechcętek

ze starymi znajomymi ze studiów w innym mieście?

Gość niechcętek
up

Gość kakakie
Nie! poszłabym z nim. A co Twój nie chce Cię wźąć ze sobą?

Gość niechcętek
no nie chce

Gość stefannnnnnn
sam to ja moge isc z kolegami wypic piwo do ogrodka;) baba mnie pilnuje i zadne imorezy poza kawalerskimi wieczorami nie wchodza w gre;) zatlukla by mnie;)

Gość stefannnnnnn
sam to ja moge isc z kolegami wypic piwo do ogrodka;) baba mnie pilnuje i zadne imorezy poza kawalerskimi wieczorami nie wchodza w gre;) zatlukla by mnie;)

Gość niechcętek
bo twierdzi ze chce pogadac ze starymi znajomymi powiedział ze jak go nie puszcze te nie bedzie kontunuował nauki nie wiem czy nie odejsc od niego po prostu

Pewnie,że bym puściła, ale nie podoba mi się szantaż z jego strony i to nad tym bym się zastanawiała.

Gość M_ł_o_d_a
Oczywiście że tak ;) JA do swojego faceta mam zaufanie i nie widze problemu żeby poszedł sam z kumplami bo wiem że jak ja bym chciała gzieś wyjść tylko z kumpelami on nie będzie robił z tego problemu ;) To jest poprostu zaufanie ;) Więcej swobody bo chłopak w końcu będzie miał dość ;)

Gość Kredkaaaaaa
"nie widze problemu żeby poszedł sam z kumplami " autorka pisze,ze jej facet ma isc ze znajomymi wiec beda faceci i kobiety....ja bym nie chciala aby moj facet sam poszedl . Pozdrawiam

Gość umciaumcia
o mamooooo.....nie można popadać w skrajność ale mój facet z kolegami wychodzi jak chce chciał robi to rzadko bo mówi że jak juz przychodzi weekend to woli wieczór spędzić z ukochaną żoneczką, ale od czasu do czasu idzie ze swoją paczką kolegów jeszcze z dzieciństwa. Ale kiedyś poszeł na parapetówe do koleżanki z pracy, była na tyle niekultruralna że nie zaprosiła z zonami/mężami ( co ja uważam nie wypada) poszedł ale powiedziałam ze mi sie to nie podoba bo na imrezce było 16 lasek i 2 facetów....

Gość M_ł_o_d_a
Bez różnicy czy idzie z kumplami czy laski też tam są ;) to jest własnie zaufanie w związku ;) chyba na tym to polega żeby ufać i wierzć osobie której sie kocha i nie zamykaćjej w domu i zabraniać wszystkiego ;) jak dla mnie takie zachowanie jest bez sensu ;)

Gość niechcętek
ale mój facet już mi raz wywinął taki numer niefajny i moje zaufanie zmalało do Niego i zamiast je odzyskać z powrotem to On to rujnuje dalej

Gość M_ł_o_d_a
Ahh no to tak sprawa wygląda ;) Powiedz mu że juz raz nadszarpnął Twoje zaufanie i jak masz go teraz puścić skoro nie wiesz czy nie wywinie kolejny raz takiego numeru bo nie wiem o co konkretnie chodzi ;) Niech wie że to dalej w Tobie siedzi i masz teraz obawy ;)

jak by mi cos facet wywinął to tez bym go nie zgadzala sie na jakies imprezki z kumplami, co lepsze puscilabym juz go dawno kantem....

Gość Regg.
Facetowi można ufać ale laskom które tam będą nie. Sama nie będziesz wiedziała czy są w porządku, niektóre są nachalne a Twój chłopak może być po prostu uprzejmy a jakaś dziewczyna sobie zaraz narobi nadziei i będzie się przystawiać. Zaufanie zaufaniem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie :D Lepiej po prostu unikać niektórych sytuacji co oczywiście nie świadczy o niewierności od razu, ale wiem jakie są koleżanki czasami, nie obchodzi ich to że chłopak ma dziewczynę tylko interesuje ich to co one chcą :P

Gość niechcętek
mój facet jest bardzo przystojny i bardzo miły dla dziewczyn innych, w skrócie : laski szczają za nim, ma takie oczy ze nogi się uginaja a jesli chodzi o zaufanie kiedys na kompie flirtowal sobie z paroma laskami, jak to zobaczylam to myslalam ze zejde na zawał, wierzcie lub nie ale musiałam brac leki uspakajające, on pisal takie rzeczy, a mi mowil co innego lubi kokietowac, lubi jak laski latają za nim i ze nic nie mogą zrobic

Gość lampka wina razy dwa
w związku najważniejsze jest zaufanie i brak ograniczeń. pamiętaj, że jak kocha to wróci :) są tacy co im żony na nic nie pozwalają a oni i tak je zdradzają

Gość niechcętek
nie jestem z Nim dla tych oczu, to wogóle nie mój typ faceta jestem z nim z innych względów, widzę jak jest wychowany, jest spokojny, zna się na wielu rzeczach, jest odpowiedziany i inne takie tam drobne sprawy co składają się na całość

Gość niechcętek
mojemu byłemu pozwalałam na wszystko, chciał jechać to jechał, chciał isć to szedł .... jeszcze Go woziłam przywoziłam, nie trzymałam no i teraz mam nowego faceta

Gość wiesz wyrażasz się
jak prostaczka może wstydzi się ciebie w tych intelektualnych kręgach,nie musisz być o to zazdrosna

Gość Regg.
Autorko no to tym bardziej, jeżeli nie lubisz tego że Twój facet flirtuje z innymi laskami to powiedz mu o tym. Osobiście nie lubię takich ludzi :/ A jego kolegów dziewczyny puściły ich tak bez oporów?

Gość niechcętek
nie wiem do spotkania jeszcze nie doszło, dopiero mają się spotkać miałam dziś do Niego jechac, ale pózniej napisalam ze jednak nie przyjade i zeby żył swoim rytmem dnia i że nic na siłe nie ufam jakoś dyskotekom, mogę Go puścic wszędzie ale nie jakies dyski i to 400 km od domu

Gość niechcętek
On nawet nie musi flirtować .... On nie musi, baby same łażą koło Niego i szukają zaczepki

Gość niechcętek
dobija mnie to że nie pójdzie na te studia dalej, obwiniać mnie później będzie i wypominać

Gość Regg.
Oj znalazł sobie pretekst z tymi studiami :P dupa jasio. Sam pewnie nie chce iść na te studia i dlatego tak gada. Mój eks chodził na dyskoteki sam i dopiero po pół roku się dowiedziałam co tam się naprawdę działo, tak się cieszę że już nie jestem z nim i mam nowego chłopaka. Jeżeli on tak Cie traktuje to zerwijcie ze sobą wtedy będzie mniej boleć jak coś ewentualnie zrobi na tej dyskotece. A jak Cie kocha to wrócicie do siebie, niech zatęskni trochę może wtedy zmądrzeje :P Z jednej strony to też nie jest idealne rozwiązanie bo może się nie zmienić. Ale spróbować można.

Gość niechcętek
On mi na złość nie kontynuowaniem nauki nie zrobi tylko sobie, ja swoje studia mam, ale nie chciałabym żeby mi taki ciężar odpowiedzialności na grzbiet ładował On jest w ogóle jakiś kapryśny a nie jest jedynakiem, może był rozpuszczany w dzieciństwie aczkolwiek na maminsynka nie wygląda

Gość M_ł_o_d_a
No tak najleiej zwalić wine na kogoś coś mi sie wydaje że powinnaś dać sobie na wstrzymanie z tym facetem ;) Może zmądrzeje i tak jak ktoś powieział jak naprawe kocha to zrozumie i wróci na klęczkach ;) JA chyba dałabym ultimatum ze nie przykłąam reki o jego stuiów jak chce niech jedzie na tą yskoteke skoro jest ważniejsza od Ciebie ale niech nie przyjeżdża później.

Gość niechcętek
będę się z Nim widzieć jutro albo w sobotę, zobaczę jeszcze jak mi się zachce i wtedy powiem co mysle wyczytałam tu na forum ze jest jakis program do szpiegowania keylogger, mam ochote go zainstalowac u Niego na kompie i Go poszpiegować czy mi wierny czy nie co o tym myslicie