Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaja

pomocy!czy to może być ciaża?

Polecane posty

Gość Maaaaja

hej. Mój problem wyglada następująco: moje miesiączki są nieregularne normalnie trwają 34-37 dni. a ostatnio nawet 29.ostatnią miesiączkę miałam 6sierpia. 24sierpnia zaczęłam brać bromergon na obniżenie prolaktyny dawka 1/4tabletki po kilku dniach miałam ją zwiększyć na pół tabletki.Nie miałam żadnych objawów tak jak większośc kobiet zażywających ten lek. Niestety od tygodnia mam coraz większą potrzebę oddawania moczu, bywa tak że po zejściu z toalety czuję,że muszę na nowo, pojawiły się mdłości najczęściej rano, w ostatnim czasie trochę przytyłam.Dziś jest 40 dzień cyklu a miesiączki nie ma. 6września zaczęłam brać luteinę przepisana przez lekarza,żeby wywołała miesiączkę, brałam ja przez 3dni 3tabletki dziennie po jednej ale miesiączki jeszcze nie ma (zazwyczaj po luteinie pojawiała się do 2dni). Czy to może być ciąża??

Gość tak, na 99 procent to ciaza
:)

Gość cool@@
Gratulacje ale zrób test

Gość Maaaaja
a może to tylko bromergon zatrzymał miesiączkę?

Gość jedna taka ka
Zrob test. wg mnie na 85 % to ciaza.

Gość Maaaaja
22 mam dopiero wizytę u lekarza ;)

Gość cool@@
może być i tak,być może przyczyn Twoich objawów moze byc wiele, ale jeżeli się boisz i chcesz uzyskać szybką odpowiedź to najlepiej zrób test, nie jest on w 100% procentach wiarygodny ale czegoś się dowiesz

Gość n1n2n3n4n5
zrób test

Gość Maaaaja
a może któraś z was brała lub bierze bromergon mi mogłaby mi powiedzieć coś więcej na temat tych tabletek?jakie występowały objawy,jak się czułyście

Gość Ja się po min źle czułam
ale o ile dobrze pamiętam mies przyszła o czasie.Zrób sobie test jak podejrzewasz ciążę i tyle.Będziesz wiedziała na czym stoisz bo tutaj nikt ci nic konkretnego nie powie.