Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo ostrożny facet

życie w pojedynkę jest bardzo złe

Polecane posty

"atrakcyjni hm no ja nie jestem brzydalem, o wygląd swój dbam i co z tego" a co ma być "z tego"? masz się podobać a nie "dbać o wygląd". jak się podobasz to nie będziesz sam a jak nie to się przyzwyczajaj.

Gość teskniaca za normalnoscia
jeżeli koleś o siebie dba, tzn. goli się,ma fajną fryzurę, ladnie pachnie, ma zdrowe zęby i fajnie się ubiera, to nawet jeśli nie jest misterem, to ma dużą szanse,że będzie sie podobał kobietom

"tzn. goli się,ma fajną fryzurę, ladnie pachnie, ma zdrowe zęby i fajnie się ubiera" a jak jeszcze jest przy tym gejem to już w ogóle :D

Gość ciemnom nocom
teskniaca nie splycaj tematu

aha czyli Twoim zdanem tylko geje dbają o wygląd? reszte facetów to niechluje i oblechy;]

ciemnom nocom każdy ma prawo pisać co chce, a jak Ci się nie podoba to załóż sobie swój temat!

Gość ciemnom nocom
wolno mi komentowac :)

Gość ciemnom nocom
chyba zbyt mocno to nazywasz. kto komu ubliza ?

"goli się,ma fajną fryzurę, ladnie pachnie, ma zdrowe zęby i fajnie się ubiera" zgadza się, to podstawa i nietrudna w realizacji

"aha czyli Twoim zdanem tylko geje dbają o wygląd?" tak, uważam że jak facet pacykuje się jak panienka, układa sobie włoski, śledzi "trendy w modzie", robi manicury i kosmetyków ma więcej niż niejedna laska to jest "symbolem naszych czasów" czyli ciotą.

Gość ciemnom nocom
to dlatego, ze zapominasz sie wypachnic :D

Gość ciemnom nocom
"symbolem naszych czasów" czyli ciotą. jak ty sei wyrazasz, to tylko tap models w meskim wydaniu. metroseksualny :classic_cool:

Gość patrycja pati
Ty ,ostrożny,rozejrzyj sie w necie:P

Oj ostrożny:) ale jaki jest sens zakładać takie tematy?:) No życie w pojedynkę nie należy do pełni szczęścia, to fakt. Ale widzisz, ludzie którzy sa w fatalnie nieudanych związkach mają zdecydowanie gorzej. Można czasem trafić z deszczu pod rynnę. A Ty jesteś w porządku facet ostrożny. Poczekaj, będzie dziewczyna która wynagrodzi te samotne lata. Wspomnisz moje słowa.

"oho, offerma rzucił kolejne światło na przyczyny swoich niepowodzen na polu damsko-męskim" może i tak ale prędzej szczeznę niż zamienię się w ciotę, choćby to miało dać mi powodzenie wśród lasek.

ależ ja nie pisałam nic o pójściu spać:) Po prostu znikłam na jakiś czas:)

nie lubię tej metafory, ale tupasuje jak ulał: offerma w tej kwestii nie ma tylko czarnego i białego, czyli skrajnosci. normalna higiena i zadbanie w postaci estetycznego odzienia i fryzury plus zdrowego uzębienia to podstawa, nie przesada