Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo ostrożny facet

życie w pojedynkę jest bardzo złe

Polecane posty

Aggi zgadzam sie z Tobą w sto procentach:-Dpozwolę sobie dodać, ze od tych w lasach przeważnie aż sie roi:-D

oj tak, halunków u nas Ci pod dostatkiem:D Są też grzybki te co powstają jak piesek nasika. Wg mojej wielkiej księgi grzybiarza ich nazwa brzmi: "pijakus pospolitus" - uwaga nie zbierać bo trujący.

Gość LoOoOsEr orange
No nie jest. Ale trzeba znaleźć piękną dziewicę.

Tę stopkę wymyśliłem sam,nawet sie nie spodziewałem ,ze stać mnie na taką mądrość.Lecz jak byłem bez żony pół roku to tak właśnie się stało.;)

I traf tu na jadalnego! no nie ma szans!Te naj lepsze juz dawno zebrane! Wiec chyba lepiej jest darować sobie te poszukiwania niż zatruć sie byle czym;-)

I traf tu na jadalnego! no nie ma szans!Te naj lepsze juz dawno zebrane! Wiec chyba lepiej jest darować sobie te poszukiwania niż zatruć sie byle czym;-)

cholera przygotowałam dla Was cały index grzybów a tu mi się strona nie mogła wyświetlić i diabły wzięli:D

facet przesadnie dbający o wygląd - anyżak pachnący kobieta zbyt wstydliwa - czubajka czerwieniejąca kobieta w stylu 'lolitka' - gąska mydlana facet który higieną nie grzeszy - gołąbek śmierdzący facet który higieną nie grzeszy i jest obleśny - gołąbek wymiotny facet sknera - pieniązek dębowy kobieta lekkich obyczajów - rozszczepka pospolita książe z bajki - rycerzyk czerwonozłoty facet "któremu chodzi o jedno" - stromotnik bezwstydny facet typowy wieśniak - tęgoskór pospolity miłego grzybobrania :D

Właśnie! Pół biedy! Ale w większości kontakt z trujakiem kończy sie na intensywnej:-)

Gość grzybobranie
ale narobiliście ochotę na grzybobranie

Hm, ja mam mieszane odczucia w tej kwestii. Człowiek to taka istota, której ciężko dogodzić, bo ma tendencje do nudzenia się czymś co trwa zbyt długo. Przynajmniej jak chodzi o związek, to do pewnego czasu/wieku tak bywa. Jak jest wszystko dobrze, to miłość dodaje skrzydeł, ale niestety są związki, w których bywa też ciężko i te skrzydła są w bolesny sposób podcinane. Ja osobiście nie tak dawno temu zakończyłam mój kilku letni związek i czuję się " w pojedynkę" całkiem dobrze. Ale myślę, że przyjdzie czas, żeby zaangażować się tak na 100 % :)