Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość klad2244

Wypadek samochodowy pilne

Polecane posty

Gość klad2244

Witam MIałam ostatnio wypadek samochodowy byłam pasazerem. Opisze moze sytuacje. Było zwęzenie drogi zle oznakowane, kierowca pojazdu numer 1 nie zauwazył tego i zatrzymał sie gwałtownie zaraz za nim pojazd nr 2,3, 4(my-maz ja i dziecko) i 5. I teraz tak to co pamietam ze zdarzenia to to, ze przed samym pojazdem nr 3 gwałtownie maz hamuje i skrecamy w prawo, zachaczamy o samochod przed nami po czym pojazd nr 5 nas dobija. I teraz tak karetka nas zabrała, reszta została przy swoich samochodach. Po badanich lekarskich przyjezdza jeden policjant i mowie ze nie wie o co chodzi,ale musi maz pojechac na komisariat dmuchnac w balonik (był trzezwy nie stwierdzono zadnegj obecnosci alkoholu, wszyscy mielsimy zapiete pasy). Za kilka minut maz dzwoni i mowi ze zostalismy ukarani mandatem i zabrano nam punkty karne bo jestemsmy sprawcami wypadku pojazdów nr 1,2,3 ze podobno ich dobilismy. Ze byli bardzo blisko siebie a my ich dobilismy w zwiazku z czym przyczynilismy sie do szkody.Z tego wypadku pamietam ze tylko jeden samochod został przez nas uszkodzony bo o niego zachaczylismy. A tamci skoro im tez sie dostało to nie zachowali odpowiedniej odleglosci wiec sami sa winni. Najgorsze jest to ze maz przyjal mandat , mimo ze nie zeznawał i ja tez nie zeznawałam czy mozna cos zrobic w tej sprawie. Mysle ze ta kobiete z pojazdy nr 3 zachaczylismy natomiast ten 5 nas dobił. Mamy zdjecia jak on siedzi nam pod tylkiem samochodu a ta kobieta ma tylko uszkodzony kant samochodu, reszta samochodów niewielkie szkody.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować