Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnetoooo

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość trudnetoooo

Cały czas brałam tabletki anty teraz mialam mies przerwe. Chłopak nie zdążył a robilismy bez zabezpieczenia . Normalnie moj cykl trwal zawsze 28 dni 7wrzesnia dostalam okres trwa zawsze jakies 4-5 dni a 13 to robiliśmy . Czy to są dni niepłodne ? Jest duże prawdopodobieństwo ze zaszłam w ciaze ? Bardzo prosze o odpowiedz

Gość Karina26
No to był twój 7dc.Różnie bywa,mogły być to już dni płodne,chociaż nie musiały.Plemniki mogą przeżyć tak ok 72 godzin.Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki.Szanse są 50/50.Pozdrawiam.

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAA
7 dc nie ma sie chyba czym martwic

Gość czarnulka1234
mam problem, kochalam sie z moim chlopakiem byl to ostatni dzien plodny, prezerwatywa zsunela sie do polowy i wtedy juz nie probowalismy, on nie poczul. nie wiem czy mialam kontakt z jego nawilzeniem, nie pamietam, czy jest mozliwa ciąża? proszze o odpowiedz

czrnulko jest mozliwa ja uoprwawialam sex w 9 dc i zaszlam a to niby jeszxcze nieplodne

ciezko stwierdzic...najlepiej zrob test bedziesz miala pewnosc...szanse sa

Gość czarnulka1234
ale one sie zsunela jak wyjal juz, wiec juz sama nie wiem, kurde no i poza tym nie poczul

Gość czarnulka1234
nie straszcie mnie:( troche boli mnie brzuch, nie wiem czy to jakiesmoje urojenia, czy co. ale wydaje mi sie ze to malo prawdopodobne bo przeciez nie bylo wytrysku i jak byl we mnie to ta prezertwatywa byla tylko prxy wyjmowaniu zsynela sie do polowy

ale ja nie rozumie was...po co wy pytacie sie na forum i sie tylko denerwujecie ..marsz do apteki po test 10 zł kosztuje!!

Gość czarnulka1234
ale minelo 6 dni dopiero wiec to za wczesnie, ic nie wykarze

to poczekaj do okresu

sa testy ktore wykazuja nawet po 3 dniach wiem bo sama taki robilam i wykazał 2 kreseczki

Gość czarnulka1234
tyle czasu? to ja nie wytrzymam. tak na rozum wydaje mi sie ze to malo prawdopodobne skoro nawet nie poczul, tak latwo nie zachodzi sie w ciaze

ja tez myslslam ze tak latwo nier achodzi sie w ciaze.... i 1 raz bez gumu w nieplodne i jestem

Gość czarnulka1234
ja jestem swiadoma ze zdarzaja sie takie przypadki, ale to bardzo sporadycznie chyba, ale cykl rozjechal ci sie. boje sie

Gość czarnulka1234
Ale powiedzcie czy to jest mozliwe, skoro wytrysku nie bylo? wiem ze mecze ale mam tyle watpliwosci i juz sama nie wiem

Gość czarnulka1234
20 a ty

jest mozliwosc poniewaz przed wytryskiem facet tez wydziela przezroczysty "płyn" w ktorym sa plemniki choc oczywiscie mniej niz w spermie ja mam 25

Gość czarnulka1234
ja wiem o tym, ale wydaje mi sie ze nie mialam ztym plynem kontaktu, bojak byl we mnie to ta prezerwatywa calt czas byla tylko przy wyjmowaniu sie zsunela do polowy

szanse sa male ale sa...ja bym zrobila test zeby miec pewnosc i sie nie martwic.

Gość czarnulka1234
poza tym to byl ostatni plodny, no ale myslisz ze po kilku dniach wyjdzie cos? juz sie zestresowalam wiec okres i tak spozni mi sie. nie wiem tylko skad ten bol brzucha

a przed okresem nigdy cie brzuch nie bolal?? wiem z doswiadczenia ze brzuch nie boli odrazu po zaplodnieniu , macica sie rozciaga pozniej ok10 tyg.wiec to napewno nie jest objaw ciazy tak w aptece sa testy ktore mozna robic juz po 3 dniach od stosunku

Gość czarnulka1234
no zawsze boli ale nie az 10 dni przed, moze to ze stresu, nie wiem. zrobie ten test, najlepiej rano czy teraz tez moge i wyjdzie?

bzdura, 3 dni od stosunku nawet sie jeszcze w ciąży nie jest, zagnieżdżenie zarodka następuje nawet 6-7 dni po stosunku, najwcześniej można robić test po 14 dniach, ale czarnulka nie martw sie bo w Twoim wypadku są super malutkie szanse na ciążę skoro nie było wytrysku a gumka sie zsuneła dopiero podczas wyciągania penisa, i jeszcze nie spadła całkiem tylko zsunęła sie do połowy, wiec spoko

tak wyjdzie...najlepiej kup taki rózwy nazywa sie quick i jest najbardziej pewny kosztuje ok 15zl chyba

moniak oczywiscie ze sa wejdz sobie nawet na strone byle jakiej apteki internetowej...!!!poza tym w moczu sie bada zwiekszenie poziomu hormonu w nie zagniezdzenie zarodka!!!!!

Gość czarnulka1234
nie wiem ja sie nie znam na tym zupelnie. ale moze rzeczywiscie sa testy ktore szybciej jakos wykrywaja. tak sie boje, nie wytzymam do okresu, monia jestes pewna ze to malo mozliwe jest? ja juz od zmyslow odchodze:(

testy które reklamują sie jako super czułe można robić 6-7 dni po ewentualnym zapłodnieniu na żadnym teście nie napiszą nigdy że można go zrobić 3 dni po stosunku bo to jest za wcześnie, natomiast wszędzie piszą, że największą pewność testu uzyska sie wykonując go w terminie spodziewanej miesiączki