Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnetoooo

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość czarnulka1234
ja o tym doskolnale o tym wiem, ale to sie nie da tak po prostu przestac myslec o tym stresowac sie, ostatnia taka akcje mialam w grudniu, ale musze przyznac ze ostatnim razem troche nie uwazalismy, niestety:( a zawsze szystko git zabezpieczenie, wszystko z glowa nie konczenie we mnie itd

Gość jooooooooo,łllllwannabe
no wiem wiem, ze sie nie da.... a ile minelo dni od stosunku??

Gość czarnulka1234
6 dni

Gość czarnulka1234
najbradziej przeraza mnie ten bol brzucha bo jest od niedzieli:(

hmmmmmmm no aj na Twoim miejscu zrobiłąbym sobie ten test.... ja po za tym ostatnim stosunkeim kochalam sie z chlopakiem moim w sylwestra bez zabezpieczenia, a po 6 dniach poszlam i zrobilam sobie test bo tez oczywiscie schizy mialam.... to troche uspokaja psychicznie. W aptece sa testy ktore mozna wykonac po 6 dnaich i sa naprawde wiarygodne ;) zrób sobie;)

a zastanów się, czy wczesniej przed misiaczka miewalas takie bole brzucha???

Gość czarnulka1234
widzisz sama zaczelas juz watoic czy to aby na pewno niemozliwe:( a co dopiero ja mam mysle. ja bym nigdy nie odwazyla sie bez zabezpiezenia, za duzego stracha mam jesli chodzi o ciaze. moze i zrobie ale boje sie

Gość czarnulka1234
zawsze mam przed okresem takie bole ale nie 10 dni przed, chociaz juz nie wiem

nie ja nie zaczynam wątpić tylko ze ja Cie bardzo rozumiem i trudno przegadać . Jestem pewna, ze nie zaciązylas. To nie mozliwe...... gumka Wam sie osunela dopiero wtedy kiedy wychodzil. wiec tego nawilzenia nawet jakby wpadlo to jest za mallutko.. Nie jesteś.. nie nie nie.

zrób sobie test ;)))))))) a za 3 dni go powtórz.. Po co amsz tyle czasu czekac do meisiaczki i sie martwic...

Gość czarnulka1234
kolezanki tez mowia mi ze to niemozliwe, ale ja i tak mysle swoje ale test zrobie i tak. jakbym byla to juz mmega pech musialby byc:( inne siksy os gimnazjum robia to i nie uwzaja wcale i w ciaze nie zachodza, nie wiem gdzi etu sprawiedliwosc

no dokładnie też zawsze sobie mysle, ze robia to wszedzie gdzie popadnie z byle kim i nie wpadaja ......... skoro wszyscy Ci mowia ze nei ejstes to cos musi byc w tym :) Nie masz poodow zeby myslec inaczej ;) a test Cie uspokoi :)

Gość bedemamuśka2011
Dziewczyny, m sie ja zaszłam w ciaze jak kochałam sie 2 dni przed faza płodna..teraz jestem w 30 tyg...wiec jak ma byc dzidzia to bedzie i juz :-)

Gość MezatKa82
Czarnulka- nie chce cie martwic ale ja w ciazy z synkiem mialam bol podbrzusza taki jak na okres!!!! jednak moze to byc tez objaw stresu jaki przechodzisz !!!! czytalam niedawno ze test robic najwczesniej 3 dni przed terminem spodziewanej miesiaczki....z drugiej strony jesli bralas tabletki?? to niby jak mialas zajsc/....czas kiedy doszlo do stozunku to dni jak najbardziej plodne ale bralas tabsy....

Gość czarnulka1234
obys miala racje i inni tez;) najwiekszym problem jest ze nie wszytsko dokladnie pamietam. jakbys teraz zaszla w ciaze to urodzialbys?

Gość czarnulka1234
nie biore tabletek;p kilka dni po chyba nie ma od razu objawow. jendi mowia tak inni inaczej, juz nie mam sily na to. a czytalas wczesniejsze posty jak mowilam jak to bylo?

mamy racje :) hmmmm teraz z dzieckiem nie poradzilabym sobie..... Mimo wszystko chcialabym jeszcze troche poszalec.. ehhhhhh zabic bym nie zabila. urodzlabym sie.. chcialabym pewnien oddac do domu dziecka, ale co by ze mnie była za matka która oddala swoje dziecko.... Włączył by mi sie instynkt macierzynski i pewnie zostalabym przy malenstwu.......... eh nie wiem..... nawet nie chce myslec co bym zrobila gdybym sie dowiedziala o ciązy/ a Ty?

urodzialbym go* hehe sry z abledy ale mi sie nei chce poprawiac ;D

Gość czarnulka1234
czytalas wpis mezatki? jak ona ma racje:( nie dopusczam takiej mysli do siebie ze byloby to mozliwe zeby ta ciaza jednak byla ale gdyby sie zdarzylo juz to tez bym nie oddala, ale nie wiem czy to byloby szczesliwe macierzynstwo, bardziej tego dizecka chcialby moj chlopak niz ja, najbardziej to balabym sie rakcji rodzicow, tez chce jeszcze poszalec, nie w glowie mi macierzynstwo. ale jak jestesmy gotowe na seks to i na ewentualne macierzynstwo tez powinnysmy byc

rany, ale sie dyskusja rozwinęła :D a ciąży u czarnulki i tak nie ma na stówe jak dla mnie :P

Gość czarnulka1234
moniak obys miala racje, ale zdania sa podzielone wiec wiesz wszytsko moze sie zdarzyc;p

tak przy kazdym seksie trzeba myslec o ewentualnej ciazy....... nie jestes :) ja tez mialam ból brzucha jak na okres a okresu nie dostawalam ..... martwisz sie tylko tym nawilzeneim, a do wytrysku nei doszlo. wiec nie ma sie czym martwic;)

prawde mówiąc to takie tam gadanie, ale jak sie stosuje dobrą antykoncepcje to okej może i trzeba sie liczyć z tą ciążą zawsze, ale stosując dobre metody antykoncepcji można oczekiwać,że jednak jest sie chronionym i ciąży nie bedzie,dlatego wiadomo, że ciąża może być niechciana i być szokiem i tu sie nie ma co wstydzic takich mysli

Gość czarnulka1234
troche sie uspokoilam, dobrze ze mnie rozumiesz:) moj chlopak juz nie mzoe sluchac mojej histerii i ciaglym gadaniu o dziecku. powiedzialam sobie ze jak teraz bedzie wszytsko ok to ide do gina po tabletki, mniej stresu chociaz bedzie, bo pewniejsze sa. ale sa takie chwile keidy trudno racjonalnie myslec i sie tak dokladnie zabezpieczyc zeby nie bylo watpliwosci,

Gość czarnulka1234
wlasnie moniak u mnie to bylaby ciaza niechciana, moj chlopak bardziej bylby zadowolony z tego niz ja, tzn bardziej by to zaakceptowal a ja nie wiem jakbym sie zachowywala po porodzie, moze to glupie ale czasem mysle ze troche obwinialabym je, chociaz wiem ze ono na swiat sie nie pchalo i ze to moja wina ze tak sie to wszystko potoczylo

ja sobie juz robie mega odstęp . Nie chce sie kochac w najblizszym czasie :D za duzo stresu :D Ja mojemu chlopakow tez ciagle mowial" a co bedzie ajk zaslzam" to sie wkurzal bo mowil ze nie ma prawa i ze nei ejstem ale ja i tak swoje........:D a Ty nie ejsteś w ciązy :) " te plemniki muszą byc WTRYŚNĘTE do pochwy, muszą znaleźć się w jajowodzie by tam spotkać się z zygotą. Samo to, że znalazły się gdzieś w okolicy pochwy jeszcze o niczym nie swiadczy myslisz ze dlaczego sperma tryska z taką siłą, wlasnie po to zeby miec mozliwosc dotarcia do jajeczka, nawet gdyby gumka miala uszkodzenia to on nie skonczyl w Tobie a jest male prawdopodobienstwo ze mogl do jajowodu dostac się preejakulat, zwlaszcza ze on nie tryska".

Gość czarnulka1234
ja bardzo dobrze o tym wiem i na rozum to jest niemozliwe ale psychika i wkrecanie sobie i stres robia swoje;] dla nich wszystko takie proste jest nie jestes i juz, a my sie doszukujemy nie wiadomo czego, wiatropylne niedlugo bedziemy haha, ja po akcji z grudnia tez mialam duza przerwe i pewnie teraz tez zrobie. niech ten okres juz przychodzi szybko, gdzies czytalam ze rozpuszczenie 2 polopiryn dziala przyspieszajaco ale boje sie sprobowac;p

weź gorącą kąpiel i wypij sobie wina, rozluźnisz się, rozgrzejesz, uspokoisz myśli i okres przyjdzie :) a za 3-4 dni idź na test z krwi beta hcg

Gość czarnulka1234
ale myslisz ze to dziala? tak samo jak z ta polopiryna czytalam. nie mam wanny, tylko prysznic moge sobie goraca wode na pipke lac haha

anooooooo doszukujemy sie :) Mojej przyjaciolce jak ciągle gadalam to już stwierdzial, ze mam cos z glowa hehe :D Jaaaaaaaaaaaaki to stres jest. masakra eee nie rozpuszczaj tych polopityn, bo niewiadomo czy to prawda .. Poczekaj na okres i test zrób ;)