Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnetoooo

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość czarnulka1234
minelo 6 dni to moge zrobic czy jeszcze poczekac? tak na rozum to wiem ze to malo prawdopodbne, ale rozne glupoty przychodza do glowy

i tak Ci wyjdzie negatywny ten test bo jeszcze jest bardzo wcześnie, i wbrew temu co pisze loarra zagnieżdżenie zarodka ma tutaj znaczenie ponieważ dopiero PO zagnieżdżeniu się w macicy zapłodnionego jajeczka pojawia się hormon hcg (i to też nie od razu, może to trwać do 48h po zagnieżdżeniu), wiec skoro zagnieżdżenie nastepuje około 7 dni od stosunku, plus około 2 dni na pojawiennie się hcg, plus pare dni by poziom hcg wzrósł na tyle aby test mógł go wykryć - daje nam to około 14 dni i tyle trzeba czekać aby test wyszedł wiarygodny

Gość czarnulka1234
dobra to jakos wytzymam i poczekam. juz nie wiem sama czy to mozliwe, a zaraz po zagniezdzeniu sa jakies objawy np bol brzucha jak na okres takie klucie?

mogą być objawy zagnieżdżenia jak plamienie z lekkim bólem brzucha, ale generalnie kobieta podczas cyklu może odczuwać kłucia w brzuchu i jajnikach i to jest normalne, nie zwraca sie na to uwagi dopóki sie nie zaczyna doszukiwać objawów ciaży czy czegokolwiek, a w Twoim przypadku praktycznie nie ma szans na ciążę, zabezpieczenie was nie zawiodło, gumka zsunęła sie dopiero podczas wyjmowania penisa i to też nie całkiem, nie było wytrysku, nic z niej nie wyciekło, spoko

Gość czarnulka1234
ale jak czytalas wczesniejsze posty to niektore dziewczyny pisaly ze sa szanse i ze jedna miala podobnie i jest w ciazy. no jak to wytlumacczyc racjonalnie?

Gość jooooooooo,łllllwannabe
hm testy wykażą Ci po 6 dniach....np.(pink test) Zrób sobie test, a za kilka dni powtórz jednak wydaje mi się, że szanse na zajście były tu małe.

Gość czarnulka1234
ale jak czytalas wczesniejsze posty to niektore dziewczyny pisaly ze sa szanse i ze jedna miala podobnie i jest w ciazy. no jak to wytlumacczyc racjonalnie?

Gość czarnulka1234
jooooooooo,łllllwannabe niby male ale inne wczesniej pisaly ze sa mozliwosci? ja sama nie wiem jedni mowia tak drudzy inaczej, idzie zwariowac

weź już sie nie nakręcaj, o tej ciąży napisała dziewczyna która twierdzi, że test jej pokazał ciążę 3 dni po stosunku, co jest niemożliwe odczekaj spokojnie jeszcze pare dni i zrób test, albo w ogole idź na test z krwi on da większą pewność, i sie nie nakręcaj bo jak nie miałaś kontaktu z plemnikami to skąd by sie wzieła ciaża?

Gość czarnulka1234
wiem ze sie juz sama nakrecam, ale przeciez pisalam ze nie pamietam dokladnie czy mialam kontakt z nawilzeniem, ale raczej nie. a przeciez w tym nawilzeniu sa tez plemniki

nie ma się czym denerwować . Do zapłodnienia potrzeba mnóstwo plemników... Nawet gdyby trochę zostawił swojego "nawilżenia" to szanse na zajscie są nikłe. Na dobrą sprawę mieliście gumkę i nie było wytrysku... Boisz się dlatego masz objawy bólu brzucha, zaraz pewnie dojdą nudności, których tak naprawdę nie masz. Nie bój się ;)))))))) Zrób sobie test.. Niektóre testy można robić o kazdej porze dnia... Nie jesteś w ciązy ;)

ale tam jest plemników bardzo mało, i ciąża mogła by być jakby sie dostały do pochwy, a piszesz, że jak był w tobie to gumka była ok, dopiero sie lekko sunęła przy wyciąganiu, i to nie do konca spadła, wiec zastanów sie - gdzie tu kontakt z plemnikami...?

Gość czarnulka1234
wlasnie najgorszee to jest to ze umiem doskonale sobie wszystko wkrecac i wyolbrzmiac problem. niby wiem ze to malo mozliwe, ale jednak to siedzi w glowie i nie da sie przestac myslec o tym i sei zamartwiac.

Gość czarnulka1234
moniak ale napisalam ze nie pamietam jak dokladnie bylo z tym nawilzeniem:( za 10 dni powinien byc okres miejmy nadzieje ze przyjdzie:)

no wiem wiem jak to jest ;)) Ja też sobie wkręcałam jeszcze wczoraj ;)) 5 dni spóźniał mi się okres ;) 2 testy wyszły mi negatywnie, ale dopóki nei dostałam miesiączki czułam, że już 100% jestem w ciązy. Nie mogłam sie na niczym skupić, ciągle płąkalm.. Wczoraj poznym wieczorem dostalam miesiączkę, ale dla pewności jutro sobie zrobie test ;D Tez schizuję na tym ;)) Się nie bój tylko zrób sobie ten test jeszcze dzisiaj kobieto:)

a o tym cholernym nawilzeniu nie mysl tyle, bo gorzej by bylo jak by konczyl w Tobie z wytryskiem ;) W tym jest mała ilość plemników. Nie ma się czego bać;)

a co do miesiączki teraz sie stresujesz i jestem pewna ze jesli dalej tak bedzie to miesiaczka Ci sie opzni.. Najwiekszym czynnikem an opóźnianie misiączki jest stres

Gość czarnulka1234
smiac mi sie chce ze tak idealnie wszystko sobie mozemy wkrecac i nawet pojawienie okresu nie daje nam pewnosci ze sei w ciazy nie jest. chyba z tym testem poczekam jak minie 10 dni od stosunku bo i tak pewnie wyjdzei pnegatywny a mnie to i tak nie uspokoi, dopoki nie dostane okresu. ja wiem ze mi sei spozni,juz kiedys tak mialam ze sei zestresowalam i tydzien spoznila mi sie. ale sa przypadki ciazy ktora pochodzi z tego nawilzenia, rzadko ale sa jooooooooo,łllllwannabeile masz lat jesli mozna wiedziec?:)

Gość czarnulka1234
hej jestescie?

Gość jagokochaaammmmmmmmmmmmmmmmm
Noo msakra ja tez sobie wkrecalam...... Taki schiz an abni, ze szok........ Ale nie bój sięę...nie skonczyl w Tobie a jest male prawdopodobienstwo ze mogl do jajowodu dostac się preejakulat, zwlaszcza ze on nie tryska. Niby od preejakulatu tez mozna zajść w ciążę ale w większosci przypadkow tam są obumarłe plemniki więc raczej szanse nikłe;))))))))))) mam 19 lat,a Ty??:)

Gość czarnulka1234
20 mam. najwieksze schizy mam na pukncie ciazy, wpadki. mialas kiedys podobna sytuacje?

no tak jeszcze wczoraj mega schiz :D Teraz juz jestem spokojna.. ;) Masakra . Zastanawialm sie co zrobic jak naprawde zaszlam.... Czulam ze jestem w ciazy mimo, ze 2 testy wyszly negaywnie.. Brzuch mnie bolala po lewej stronie.. przeczytalam cos w necie ze jak boli zlewej strony to ze zarodek sie zagniezdza.... I juz strach podwojony .. Nigdy wiecej :)

Gość czarnulka1234
ja to samo jak zaczelam czytac o tym ze wlasnie boli jak sie zagniezdza to wgl panika i tak sie przejmuje okropnie. a o mialas jakas taka sytuacje ze moglo dojsc do zaplodnienia, czy tylko strach wywyolany spozniajacym sie okresem?

Gość czarnulka1234
boli mnie ten brzuch, mam wiecej troche sliny wbuzi i moe czesciej chodze siusiu ale nie wiem czy tego znowu sobie nie wkrecam, albo ze juz za duzo mysle o tym i juz odbija mnie

ja kochalam sie 16 dni temu z zbaezpieczeniem, nie konczyl we mnie co wiecej mialam dni neiplodne... Ale kiedy 11 mialam okres i nei przyszedl dostalam mega strachu...... Nigdy okres mi sie nie spoznial a tu teraz takie rzeczy w dodatku brzuch bolal mnie po lewej stronie.......wiedzialm ze szanse sa nikle zebym zaszla ale oczywiscie doszukiwal sie najgorszego.. Poczytalam na róznych forach ze nawet z zabezpieczeniem mozna wpasc to juz stres ze pewnei nawet z zabezpieczeniem zaszlam ;) Masakra

wkrecasz sobie ;) uwierz ;) Nigdy sie pewnei nie skupialas na tym ile razy dziennie robisz siusiu a terazz skupiasz sie na starchu i psychika tak dziala :) Po za tym takich objawow podobno nie m a na poczatku ciazy.. Tylko w jakims 2 miesiacu no moze w 1 ;) Wiem po sobie ze stres moze takie cos wywolywac:)

moj pseudonim jagokochaaaaaaaaaaam to ta sama osoba co jooooooooo,łllllwannabe ;)))))))))) bylam na innym poscie i dlatego zmienilam :) hehe. zapomnaialm tu zmienic

Gość czarnulka1234
wlasnie najgorsze jest to jak zacznie sie czytac w tym necie, te wszystkie fora, to sie glupieje. ale nieplodne mialas i wszsytko git bylo z zabezpieczeniem wiec ciaza to malo prawdopodobna byla, ale spozniajacy okres daje duuuuzo do myslenia i zastanawiania sie. ciekawe jak u mnie bedzie:|

Gość czarnulka1234
pewnie soie wkrecam, ale czasem nachodzi mnie na taka rozkmine i dochodze do wniosku ze jednak moge byc w ciazy, co mi sie srednio widzi;| bo nie pamietam jak bylo z tym nawilzeniem ale ostatni dzien plodny wiec male prawdopodobienstwo, tyle jeszcze musze czekac do tego okresu

w polowie cyklu boli brzuszek wiec napewno boli Cie na przyszly okres ;) Nie denerwuj sie, az tak bo nie ejstes w ciazy.. na pewno :) masz jeszcze sporo czasu do miesiaczki a tym stresem sie opóźni i nie wyjdzie na dobrze :(