Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnetoooo

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość czarnulka1234
ale one powoduja rozrzedzenie krwi i szybsze krazenie, czy cos takiego, nie wiem dokladnie, nie chce probowac chociaz korci mnie. ja to ze mam cos z glowa codziennie slysze od mojego chlopaka;] ale on teraz tez sie stresuje troche teraz. boje sie jak cholera

nie ma co sie bać, przede wszystkim nie czytaj żadnych bzdur na necie o ciąży i nie nakręcaj sie, poczekaj pare dni, zrób test z krwi i sie przekonasz że jest ok, u Ciebie sa bardzo malutkie szanse na ciążę :)

Gość jooooooooo,łllllwannabe
hehe :) prawdopodobieństwo jest zerowe, ale jesli teraz masz chodzic caly czas struta to na dobre to nie wyjdzie. weekend zaczyna sie wiec rozluznij sie ;) Idz z chlpakiem na piwo czy cos ;D zapomnij chociaz an chwile :*

Gość czarnulka1234
asnie najgorsze jest to jak naczytam sie na necie tych glupot i potem tak rozkminiam i nagle wszystkie objawy mam po tygdodniu niby ciazy. zrobie to dziaij z tym winem i goraca kapiel:) sa male szanse ale zdarza sie takie przypadki rzadka ale zdarzaja, jak z.a.j.ebicie plodna bym musiala byc, poza tym to byl ostatni dzien plodnych

hehe anoooo po yyg ciązy się am wszystkie objawy :D ja już nawet zgagę miałam XD

jajeczko po owulacji żyje 24h, dobę, więc jeśli trafiłaś w owulację to trafiłaś, jak nie to nie, nie ma tak naprawdę czegoś takiego jak ostatni dzień dni płodnych, albo owulacja albo nie - a u Ciebie nie było też kontaktu ze spermą więc na chłopski rozum pomyśl - skąd ciąża? nie ma opcji.

Gość czarnulka1234
chcialabym nie myslec o tym chcoiaz przez chwile ale trudno tak;] jakbysmy nie spotkaly sie to podaje maila czarnulka1234_90@o2.pl odezwij sie, dobrze sie z toba gada i nie oceniasz i madrze gadasz:) tzn jesli msz ochote to sie odezwij kiedys tam

Gość czarnulka1234
haha ja tez kiedys i slinotok jak przeczytalam ze to jeden z objawow, troche wstyd ze tyle lat mamy a takie glupoty i niedorzeczne rzeczy nam w glowie

nie ma szans na żadne ciążowe objawy tak wcześnie :D wszelakie bóle brzucha czy piersi, które MOGĄ występować we wczesnej ciąży są rownie dobrze objawami nadchodzącego okresu wiec nie ma co wymyślać ;)

Gość czarnulka1234
oniak ale jesli trafilam na owulacje to i tak male prawdopodobienstwo bo do wytrysku nie doszlo i raczej kontaktu z nawilzeniem nie bylo a jesli juz to w malym stopniu

chcialabym nie myslec o tym chcoiaz przez chwile ale trudno tak;] jakbysmy nie spotkaly sie to podaje maila czarnulka1234_90@o2.pl< /a> odezwij sie, dobrze sie z toba gada i nie oceniasz i madrze gadasz tzn jesli msz ochote to sie odezwij kiedys tam: czarnulka a ta wypowiedz do kogo byla??:)

Gość czarnulka1234
jooooooooo,łllllwannabedo ciebie to z tym mailem

Gość czarnulka1234
moniak ale ty masz podejscie na luzie, ja tak nie umiem;p

Gość MezatKa82
Czarnulka bo z facetami to juz tak jest ze nie chca sluchac jak dramatyzujemy o ciazy..oni sie nie stresuja...wiesz ich w tym rola ze bzykneli kobiete i juz..martwic sie zaczna jak faktycznie "bedzie cos narzeczy". Jesli nie jest twoj czas na macierzynstwo...to trzymam kciuki abys nie byla w ciazy ale prawda taka ze jak sie nie stosuje antykoncepcji to moze byc roznie...z dupą nie ma zartow!!!!!!!

MezatKa82: ale czarnulka użyla antykoncepcji :)

Gość czarnulka1234
mezatka alebo oni po prostu racjonalnie mysla a my sobie wmawiamy i s schizujemy

oki wysle Ci meila na ten adres który podalaś :)

Gość MezatKa82
czarnulKa juz doczytatam z pierwszej strony....pomylilam cie z trudnetoo..suchaj u ciebi szanse znikome kochana....nie stawiam bys byla....a bole moga byc bo idzie okres ale najprawdopodobniej ze stresu!!!!!!!!!

Gość MezatKa82
mozesz spac spokojnie CiotKo....swoja droga ja w poprzednim cyklu obgryzlam wszystkie paznokcie!!!!:)))) ahh my kobiety:)

Gość czarnulka1234
uzylam antykoncepcji ale troche zawiodla, bylismy trooche po alkoholu i moze za duzo nie stal mu i dlatego sie zsunela hahaha

Gość czarnulka1234
to sie nie da przestac myslec o tym. a z dziecka nie bylabym zadowolona;p nie jestem gotowa

Gość czarnulka1234
jooooooooo,łllllwannabe jestes jeszcze? bo cos nie odzywasz sie

jestem jestem :) napisalam Ci meila ;) widzisz męzatka pomylila sie.. :)

Gość czarnulka1234
caly dzien przesiedze na tym forum. troche sie uspokoilam, nachlam sie wina dzisiaj i wezme goraca kapiel:)

hehe :)ta rooozluźnij się :) ja tez idę dzisiaj pić :D musze opić moja miesiączkę ahhhhhh jak ja się cieszę :) z Tobą bedzie tak samo:)

Gość czarnulka1234
moja tez opij na zas:) dobra ja spadam, trzymaj kciuki i baw sie dobrze. dziekuje za madra rozmowe. jutro wejde na forum wiec pogadamy a jak nie bedzie cie to napisze ci na maila.

oczywiście opiję Twoją tez:) okej paa :) i się nie przejmuj będzie dobrze ;-**

A ja Cie pocieszę tak: jeżeli nawet jakiś superczuly test pokaże, ze jesteś w ciąży to się nie martw n azapas. Mniej niż 30% zapłodnionych jajeczek zamienia się w dzieci :). Część ginie przed zagnieżdżeniem, część tuż po. Większość kobiet nie ma pojęcia, że roni zapłodnione jajeczko - zwykle traktują to jako opóźnioną miesiączkę.

Płodne dni są normalnie w połowie, ale każda kobieta ma inaczej niestety... Jajeczko przeżyje w kobiecie tak naprawdę tylko 15 godzin :). A plemniki przez 3-4 doby:)... Pozdrowienka