Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskadaaa

5 testów ciążowych i nadal nie wiem czy jestem w ciąży...Pomóżcie

Polecane posty

Gość kaskadaaa

każdy miał jedną kreskę wyraźną a druga taką bladą ale widoczną po 6 minutach ta druga robiła sie bardzo widoczna ale na teście było napisane żeby wyrzucić po 5 minutach wiec już sama nie wiem. Mam zachcianki , wczoraj jadłam ogórki kiszone i delicje, okres spóźnia mi się tydzień...

Gość kinder niespodziana
jak byla druga kreska, to i ciaza jest.

na moje to jestes w ciazy. ja w tamtym roku robilam test i jedna wyrazna odrazu druga mniej po 5 minutach obie bardzo wyrazne. i ciaza teraz mam 4 miesieczna corcie :) gratulacje!!!! a tesyt nie pokaze ci pozytywnego wyniku nawet po 5 minutach... chyba ze kupilas jakis szajs za 5 zl to kto wie. ja mam test schowany do dzis i sa na nim caly czzas dwie kreski :):)

jesli kreska 2 blada to widocznie bardzo wczesna ciaza. W kazdym razie napewno to ciaza:) dla pewnosci idz zrob test beta hcg z krwi , koszt ok25-30 zl...i wtedy bedzie jasnosc , bo ten test jest najbardziej wiarygodny:)

Gość kaskadaaa
kupiłam różne testy i za 5 zl i za 10 zł. Kurcze sam nie wiem co myśleć... chyba zaraz wybiorę sie do ginekologa

wlasnie idz do lekarza, mi @ sie spoznila tydzien i lekarz potwierdzil ciaze przez usg:)

Gość kaskadaaa
trochę się boje bo ostatnio dużo miałam imprez zakrapianych i nie zbyt zdrowo sie odżywiałam:(

Gość P?o 2 miesiącach
a ile ci się okres spóźnia? Pytam bo nie ma sensu zbyt wcześnie iść do gina bo moze jeszcze nie zobaczyć zarodka albo serca nie będzie widać a potem niepotrzebny stres tylko.

Gość czarna87
ja zrobilam 7 negatywnych a test Beta hcg wyszedl pozytywny :)

no trudno...i tak bez wizyty sie nie obejdzie.NIe ma sensu kupowc nastepnych testow.Jesli to ciaza, a mysle ze tak:) to lekarz bedzie wiedzial co dalej.W razie czego kaze ci isc na bete z krwi.glowa do gory:)

Gość n1n2n3n4n5
jak długo spóźnia ci się okres? idź na beG,bo ginekolog może jeszcze nic nie stwierdzić, a beta da Ci 100% pewności

Gość kaskadaaa
byłam u ginekologa i powiedział że na razie nic nie widać. Okres spóźnia mi się ponad tydzień. Na krew nie mogę iść od tak sobie bo u nas w przychodni w piątki nie pobierają muszę czekać do poniedziałku;(

Gość na 10000%
jest to ciąza:) tez tak mialam :)gratulacje