Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzencia86

przyjaciółka w ciąży a ja wciąż nie...

Polecane posty

Gość marzencia86

po użala się ktoś ze mną :( jeszcze w dodatku jutro będę musiała stawić temu czoła, nie wiem jak sobie poradzę.

Gość Oj ty biedny mały żuczku...
Zal mi cię ale dlatego że zazdrościsz przyjaciółce ciąży.Starasz się chociaż o tą ciąŻĘ?

Gość onaonaonaona
oj Ty większy żuczku, nie zazdroszczę - sama przeszła poronienie, a ja nie, jednak razem było mi raźniej a teraz co.. sama na polu bitwy ;/

Gość ghghghhg
heh jakbym to ja pisała.. tez kolezanka z ktora narzekalam na to ze nie mozemy zajsc nagle zaszla i nawet sama przestala sie tak czesto spotykac (wydaje mi sie ze chodzilo o to ze spotykajac sie ze mna moze czula sie "winna" ze ona tak a ja nie) - bylo mi jeszcze bardzej przykro bo nie dawalam jej do zrozumienia ze zazdroszcze, wiadomo ze zazdroszcze ale nie w takim negatywnym sensie, jak mi powiedziala pogratu;lowalam i szczerze sie cieszylam bo pomyslalam: no to teraz moja kolej, ja poki co nic a ona poroniła.. i tak zle i tak..

To przykre, że zamiast się cieszyć ze szczęścia przyjaciółki jest to dla Ciebie powód do smutku, ale rozumiem Cię. Też kiedyś miałam kłopoty z zajściem, w zasadzie bardziej się nakręcałam że je mam, ale na szczęście się udało :) W każdym razie też na widok dzieci dostawałam doła. Ale z doświadczenia wiem, że im bardziej się nakręcasz tym trudniej Ci będzie począć dziecko :( Powodzenia !

Gość marzencia86
kurcze no nie jestem zawistna, po długim czasie prób też się nie nakręcam jednak ciężko na serduchu..