Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość politolożka102

na jaką partie zagłosujecie mamy i przyszłe mamy?

Polecane posty

Gość malostkowa
na zadna,bo nie ma normalnego czlowieka w tym syfie,ktory bylby godzien na moj glos.

Gość czarnulkaaaaaaaaaa
tylko i wyłącznie PIS

Gość Anja442
PIS zdecydowanie

kiedys Pis teraz Sld.. ja juz nie mogę słuchac ciaglych klotni PIS-Po..zaklamane gęby PO rudy Tusk to juz w ogole..:/ najlepiej bym nie poszla w ogole..ale jak pojde to na SLD

Gość PIS i już
PIS

Gość D.BillI
PSL to cicha woda - nepotyzm i duże przekręty, ale też ssają co się da, tylko nie zwracają na siebie uwagi a co komu po pięknym programie np. prorodzinnym jak i tak nie będzie go realizował?

Gość korwin-mikke to pajac
:D no blagam... chyba zartujecie sobie ze to powazny polityk. koles powinien juz skonczyc swoj cyrk i zajac sie normalna praca, zeby sie wreszcie zaczac przyczyniac do wzrostu gospodarczego. to samo pan donald z panem bronkiem. smiech na sali :D

Temat założony tylko po to, aby wywołać kłótnie i wyzwiska. Ale co mi tam. Ja będę głosowała na PO. Uważam, że dużo dobrego zrobili przez 4 lata. Widzę mnóstwo remontów dróg, moje miasto rozwinęło się bardzo mocno. Denerwuja mnie tylko te ciągłe kłótnie.Ale to akurat wszyscy plują na siebie nawzajem.

Gość zagłosuję na
PiS

Gość knbvfcd
Janusz Korwin Mikke

Gość czerwcowa pm
na PO, jeszcze tego brakuje, zeby pisiory wyraly ;/

Gość jak miałam depresje
tylko PIS, bo żadna inna partia nie jest w stanie odsunąć cwaniaczków i ignorantów z PO od władzy

Gość jak miałam depresje
ta... ja też widzę dużo remontów dróg... zwłaszcza autostrady budowane przez chinoli :O a Poznan rozkopali prawie cały naraz, korki są masakryczne, nie ma główniejszej arterii, żeby na niej nie grzebali. Remont wszystkiego NA RAZ świadczy o skrajnej bezmyślności!

Gość na Palikota
nie wiem jak kobieta moze głosować na szowinistę jakim jest Korwin Mikke

Gość fdfsfd
same mohery na kafe. pisiory wstrętne

Gość ANAGRAMETKA
tylko SLD, co zrobił PIS i PO?

Gość 34567876543
na pis

Gość jbkg76 m
ciekawa jestem czy naprawde wypowiedziały sie tylko mamy i przyszłe mamy ? jesli tak to jestem załamana !!!! na PIS ??????? KOBIETY !!!!!!nie chcecie się rozwijac ????? spełniać ????? życ jak cywilizowani ludzie ?????? kurcze jeszcze młode a juz mochery !!! masakra !!!! co sie dzieje z tym społeczństwem , obudźcie sie !!!

Gość oczywiscie ,że na pis
ja właśnie chciałabym się rozwijać i dla tego nie zagłosuje na PO, ciekawe czemu najwięcej złodziei jest właśnie w platformie!! ja nie wiem jak ludzie mogą być tak ślepi itd. obiecują wszystko a ludzie cały czas im wierzą , jak jakaś sekta normalnie... mnie osobiście też denerwuje J. Kaczyński ale ja nie głosuje na NIEGO tylko na jego program i wiem , że to że on tak bardzo jest osobą wierzącą mi krzywdy nie zrobi, więc nie wiem o co się tak wszyscy plują. wole osobę skrajnie wierzącą niż złodzieja ktory dba tylko i wyłącznie o własny zadek!!! a tekst o moherach staje się już śmieszny a najśmieszniejsze jest właśnie ten dla którego jest to jedyny argument : "na mohery nie będę głosować" bo taka jest moda

Gość sdslds
popieram w 100% powyższą wypowiedź! również zagłosuję na PIS, z dwojga złego (PO PIS) wolę PIS niż bandę złodziei z PO

Gość hit tygodnia :))
"mnie osobiście też denerwuje J. Kaczyński (...) i wiem , że to że on tak bardzo jest osobą wierzącą mi krzywdy nie zrobi" :D:D:D:D:D Padlam!

Gość to cekawe, w co wierzycie
Jak tylko PiS dojdzie do władzy, to Jarosław zafunduje nam nowe państwo totalitarne, przed czym uprzednio powstrzymywał go nieco rozsądniejszy brat. A pieniądze obiecane na szumne programy pójdą na procesy smoleńskie, pomniki i grzebanie w archiwach. W cuda chyba wierzycie, jak myślicie, że coś się potem zmieni na lepsze. Nie jestem zwolenniczką PO, ale uważam, że w zastanych warunkach radzą sobie całkiem nieźle. I na pierwszym miejscu stawiają ekonomię, a nie fanatyzm. Z nowego pomnika Lecha i Marii nikt Wam żłobków nie pobuduje. Z rozwoju polityki zagranicznej i biznesu - być może.