Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galicjanka_24

ORALl na drugiej randce??????

Polecane posty

Gość Galicjanka_24

Poznałam pewnego przystojnego i bogatego mężczyznę. Mówi, ze szuka stałego związku, chce się ustatkować itd. na pierwszej randce już obmacał mi biust, mówił, ze wie, ze to nie wypada, ale jestem niesamowicie sexy i nie umie się powstrzymać. Na drugiej randce zrobił mi minetkę i ja mu się odwdzięczyłam lodem. To się stało tak...samo, chemia jest niesamowita między nami... I się pytam teraz: 1. czy ten związek w ogóle ma szanse? 2. czy ten facet chce mnie tylko przelecieć? Co myślicie? Co robić na 3 randce? stać się "zimną" i nie dać się dotknąć? czy pozostać przy oralu? Bo przecież przedwczesny seks zniszczy wszystko... czyż nie? Pomóżcie.....

Gość przyjaciel pohybel falubazom
Myślę że jak jesteś z Zielonej Góry to odpowiedni będzie ostry anal. 🖐️

Gość teraz seks rządzi światem
teraz seks rządzi światem wiec skoro byłas na tyle odważna by zrobić mu loda to mysle że odwagi Cie nie brak by iść z nim do łóżka bo zapewne o to mu chodzi zreszta teraz wiekszośc tak robi najpierw seks potem chemia itd

No, no. Jak niesie powszechna opinia, ble, ble i tak dalej - faceci zazwyczaj nie uprawiają od razu czy prawie od razu seksu itp z kobietami na których im naprawdę zależy. Duże prawdopodobieństwo, że on tak tylko mówi, a chce cię zaliczyć itd. Ale oczywiście jest szansa na związek. Mała.

Gość nickikikik
jak tak od razu zrobiłaś mu loda to wiesz co...szkoda mi Ciebie wyrucha i zostawi albo bedzie świrował i przychodził w potrzebie jak bedziesz dobra w łóźku

Gość autorko rób co chcesz
ja tez sie facetowi podobam, on podoba się mnie... ale jakoś wie, że nie moze mnie 'obmacywać', a wiem, ze bardzo by chciał :P nie rozumiem w ogole o co pytasz- jesteś łatwa a chcesz udawać niedostepną? czy co?

Gość kjhgfghjkl
to zależy - jak wynika z Twojego opisu lecisz na kasę... Tak więc korzystaj póki możesz, bo może być Ci trudno znaleźć faceta, który będzie chciał Ciebie dotknąć nie pisząc już o stosunku...

Gość Ojejujeju
Ja z moim facetem na pierwszej "randce" poszliśmy do łóżka, a wlasciwie do lasu :d może się to komuś wydawac smieszne, ba mnie samej teraz chce się śmiać, ale tworzymy udany związek :) takze wszystko jest możliwe

Gość nickikikik
jest łatwa i sama tego chce sama sprowokowała pewnie ta minetke i loda jak suka nie da.................wiec sory ale jesteś łatwa i tylko chcesz udawać niedostępną nie tłumacz sie za swój wybryk przed nami usprawiedliwienia na to nie ma zreszta nie wiem po co to piszesz przed nami nie musisz sie usprawiedliwaić chyba że masz jakies wyrzuty w co wątpie bo osoby ktore maja jakąś godnosc i moralność nie biora odrazu obcemu facetowi do pyska ocen sie sama bo .....

Chemia ? Na początku jest matematyka, dużo fizyki i WF, bez odpowiednich strojów rzecz jasna. ;) Już zastanawiając się, "czy warto" będziesz miała ogromne problemy by przejść na bardziej humanistyczny poziom waszego związku. :) Niemniej sugeruję, by wykorzystać okazję. Najwyraźniej strasznie Cię podnieca i szkoda marnować taki potencjał na zadawanie idiotycznych pytań i do tego sortując je liczebniczo. :P :P