Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1988nency

wiem, jestem głupia

Polecane posty

Gość 1988nency

Poznałam faceta dokładnie hmmm 2 lata temu, kochany jak go poznałam, tak fajnie probował ze mną flirtować, było to śmieszne a jednocześnie słodkie. W takich historiach jest zawsze jakieś "ale" więc pisze o co chodzi. Był to typ imprezowicza i podrywacza, stwierdziłam, że moge z nim troche poflirtować, ale będę go trzymać na dystans czyli nic pozatym. On twierdził ze sie dla mnie zmieni, ale wiedziałam ze flirtuje z innymi. Własciwie nigdy nie dałam mu sie zbliżyć do mnie. Jakis czas temu miedzy nami się popsuło, okazało się ze znalazł "dziewczyne" która no niestety nie jest dla niego nalepszą partią, uwielbia krótkie spódniczki, wysokie obcasy i ma wręcz białe wlosy i do tego duży biust, flirtuje z innymi, nawet z moim kuzynem, ale o chyba się zakochał i jestem całkowicie w odstawce. Chciałabym żeby było jak dawniej, straciłam go i nie umiem zdobyć ponownie, już probowałam wszystkiego a nawet pokazywałam swoją obojętność zeby dać mu się zdobyć, ale nic z tego i przykro mi, ze po takim czasie tak sie popusło:(

Gość to dobrze, że wiesz
że jesteś głupia

Gość Wildbitch19
brawo za spostrzegawczosc

Gość 1988nency
chodzilo mi to, ze chce odwrócić ta sytuacje i pomimo tego ze raczej nigdy nie bedziemy chce zeby sie rozstał ze swoja terazniejsza dziewczyna;)

Gość Gggalia
Źle mówisz... To nie nie jest dziewczyna dla niego. To nie jest chłopak dla Ciebie! Odpuść go sobie. Sama mówisz że to podrywacz i imprezowicz...znalazł sobie plastikową lalę i jest ok. Ty czekaj na kogoś bardziej wartościowego:-)

Gość Wildbitch19
skoro to podrywacz i imprezowicz to mysle ze nie zatrzyma sie tylko u jednej dziewczyny ;p takich plastikowych panienek moze miec na peczki .. daruj sobie

Gość 1988nency
moze i masz racje, ale ciezko mi po dwoch latach odpuscic i zapomniec o wszystkim. Naprawde ciezko

Gość Wildbitch19
wiadomo ze nie bedzie latwo zapomniec ale chyba nie chcesz spedzic kolejnego roku na wzdychaniu do niegoo ....

Jesteś jak pies ogrodnika. Wcześniej nie dałaś mu się zbliżyć do siebie (tak napisałaś), a teraz, gdy ma inną to życzysz im jak najgorzej. Skoro facet jest imprezowicz i podrywacz to zdaje się, że taka panna, której opis tutaj dałaś, może pięknie do niego pasować.

Gość 1988nency
nie dalam mu sie zblizyc bo widzialam ze sie nie chce zmienic i flirtuje z innymi a nie bo mialam takie widzimisie

Gość ffffffff..
Daruj go sobie, on zasłużył na tę dziewczynę bo są siebie warci!!!!!!!!! Rozejrzyj się za porządnym facetem, po co tracić czas na takiego palanta, szkoda czasu, a mi ostatnio czas leci jak szalony dopiero zdawałoby sie kończłam 18ście a już ma 25, jak pstryknięcie palcami.

Gość 1988nency
chcialam, zeby sie zmienil dla mnie, ale tego nie zrobil, dlatego nie jestesmy razem i dlatego nie pozwolilam sie mu zblizyc, to przykre