Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampka wina razy dwa

Zarejestrowałam się wczoraj na portalu randkowym i ...

Polecane posty

Gość karolynnn
Vincent to gdzie mnie zapraszasz na wirtualną randkę dzis;)?

i jeszcze nie wiadomo kogo nie szukają tylko "szczerego, prostolinijnego faceta". a sami "krzywolinijni" i nieszczerzy na świecie więc znaleźć nie mogą.

Gość karolynnn
juz sama wyczujesz..najlepiej,po prostu trzeba byc uwaznym raczej,powodzenia zyczę!

Gość karolynnn
ufff...dobrze ze to nie do mnie;) bo nie szukam. tam .ale krzywolinijna jestem zawodowo!:)

Do Ofermy No i co, że wyglądam jak modelka! Miałam konto na maxmodels i co chwilę dostawałam propozycje sesji. To tylko na pozór się do czegokolwiek przydaje. Chciałabym się zakochać a nie tylko wiesz, korzystać z tego co mi oferują. A jak spotykam się z facetami którzy mi się podobają to oni bardzo szybko po zaliczeniu tracą zainteresowanie i przechodzą do następnej. Piszę szczerze. Dlatego właśnie w tą piątkową noc wolę siedzieć na necie niż w knajpie bo już mi się przejedli ci których znam, ci którzy chcą mnie wyrwać i drażniące szczęsliwe parki oraz widok innych pięknie ubranych singielek. Wolę sobie zrobić makaron z sosem, włączyć sex w wielkim mieście i śmierdzieć czosnkiem. poza tym dzisiaj dostałam okres i boli mnie brzuch.

Gość karolynnn
mam 3 bita z tofikiem to pomaga ...dałabym Ci ale nie ma jak :(

mniam :) serio, za chwilę na moment zniknę zrobić ten makaron :)

"A jak spotykam się z facetami którzy mi się podobają to oni bardzo szybko po zaliczeniu tracą zainteresowanie i przechodzą do następnej. Piszę szczerze." wierzę. ale nie wierzę że to ci "szczerzy i prostolinijni" :D no tak to jest że jak gość jest atrakcyjnym playboyem wyćwiczonym w podrywie to nie spodziewaj się że dla ciebie zmieni się w męża i tatusia.

Gość karolynnn
ja żerowałam 3 dni,,,ostatnio ..robilam sos własnie do makaronu tez sie nadaje słodko kwasny niby ma byc na zime...ale jakos tak dobrze wchodzi,.. i jak smakuje....:)

Gość karolynnn
alle bywaja tacy co udaja szczerych i prostolinijnych ;) weż to OFERMO! pod uwagę,,, a jak dziewczyna jest mega atrakcyjne jak "Lampka wina";) to chce zeby to była tka kompilacja udana..zeby to było ciacho szczere i prostolinijne;)

wiem, ale wiesz ja szukam kogoś na takim poziomie jak ja. jestem światowa, potrafię porozmawiać z każdym i jestem pewna siebie to jestem singielką bo jak spotykam kogoś takiego jak ja sama to on ma lasek na pęczki i od jednej przechodzi do następnej bo jemu po prostu NIE OPŁACA SIĘ wiązać i ja to rozumiem bo taki facet ma inne potrzeby emocjonalne niż taka laska.

Ofermo a Ty masz jakieś doświadczenia ze stron randkowych? :)

"bo jak spotykam kogoś takiego jak ja sama to on ma lasek na pęczki i od jednej przechodzi do następnej bo jemu po prostu NIE OPŁACA SIĘ wiązać" czyli rozumiesz o co biega. a temat założyłaś jakbyś nie rozumiała. :D

idę gotować, zaraz wracam :) nie odchodźcie :)

no i co mi po tym, że rozumiem :)

Gość karolynnn
zycie bez marzen i wiary ze...sie spełnią byłoby koszmarem dlatego warto miec nadzieje i rozglądac sie uwaznie..... zdarzaja sie fajne związki,zdarzają sie prawdziwe big miłosci....wiec.. przestańmy ględzic o złudzenaich..no

No ba, że via net to my "som" wszyscy ideały. Jak i z drugiej strony - same ideałki. Ale czy to sy... czy forum czy pewnie i nawet czat (tudzież i chat) trochę rozmowy, kilka rozmów, kilkanaście i dużo "widać". Choć niektórzy potrafią odstrzelić się natychmiast - "witaj muj ksionże", "morze pojedziemy nad może, najlepiej do horwacji, choć zafsze mażyłem o hinah" :D

Gość racjonalny
yyy Autorko jeśli dobrze rozumiem twoje przesłanie to jesteś atrakcyjna i chciałabyś mieć równie atrakcyjnego faceta który byłby dla Ciebie dobry? To powiem Ci tak. Jak ktoś ma świadomość, że jest pożądany to to wykorzystuje. Twoje życie ale wiedź, że wchodząc w taką grę grasz na zasadach tej osoby a nie na swoich. I tak jakoś wyczuwam, że masz wysokie wymagania. Ok masz do nich prawo i ja nie wnikam w to. Tylko wiesz, to jest obusieczna broń. Tamta strona też może mieć wymagania a po pewnej chwili może okazać się, że im już nie sprostasz. Co wtedy?

Oferma jest genialny w szerzeniu defetyzmu. Nick zobowiązuje. Gdyby wszyscy tak podchodzili do życia świat był by rzeczywiście piekłem. A przecież małe zielone roślinki optymistycznie potrafią wyrosnąć nawet na skale czy w betonie.

Gość karolynnn
kilka lat temu b młody chłopak mi smsy przysyłał..i raz,,,,pisze mi tak,,,"jusz sie alkochol chlodzi sie w lodufce i poscielilem uszko" dodam..ze nawet go nie znalam osobiscie ;) ale po tym smsie ,,,,płakałam,,,ze smiechu :)

Gość karolynnn
ecrivain pieknie napisane...!

no ale jak ktoś chce brada pitta to niech chociaż szuka go na jakimś "thebeautyfullpeople.com" a nie na portalu na S. i jeszcze narzeka że są słabi. pewnie, w porówaniu z bradem to 90 proc populacji jest "słaba". z jednej strony zdaje sobie sprawę że interesują ją faceci którzy mają całe tabuny lasek na pstryknięcie a z drugiej narzeka że portal na s nie spełnił oczekiwań.

"ecrivain pieknie napisane...!" cudnie nawet. ale pamiętajmy że są to roślinki krzywe i karłowate. dorodny dąb tam nie wyrośnie, nie :D

Gość karolynnn
do diaska! Ofermo uzyj wyobrazni! nawet karłowata roslinka na skale ma prawo myslec ze ma szanse być jak dąb!;)

"jusz sie alkochol chlodzi sie w lodufce i poscielilem uszko" może chciał Ci szeptać na "uszko" :D

Gość takaa mala jaa
Czasami mozna poznac wartosciowe osoby na takich portalach. Ja w 2006 roku poznalam mojego meza. To chyba bylo polishdating ale juz nie pamietam. Zrobilam to pierwszy raz i on napisal do mnie jako trzeci chlopak, i zaraz przenieslismy sie na e-mail i Skype. Moj maz to Amerykanin polskiego pochodzenia, ktory chcial za wszelka cene poznac Polke (ma zle doswiadczenia z Amerykankami). Dzis jestesmy malzenstwem juz od wielu lat i jestesmy bardzo szczesliwi, ale wiem, ze nie zawsze udaje sie ludziom znalezc kogos przez internet.

Gość racjonalny
Nie zgadzam się z Wami. Offeram mówi tylko w sposób przypominający defetyzm ale w jego słowa choć troche gorzki widnieje napis "Nie rozumiem postępowania autorki i jej pretensji skoro sama decyduje się na takie układy" Kiedyś był taki teleturniej w tv - "Macie, co chcecie". I ta nazwa idealnie odzwierciedla to, co sami "przyrządzają" sobie ludzie. Uważam, że wiele kobiet nie potrafi się sprecyzować. No raz pragną miłości, potem przygód i tak ciągle. Nie oczekujcie, że ktoś kto jest facetem z klasy "A" i szuka non stop nowych cipek bo chyba tak to trzeba nazwać okaże się wielką miłością. Takie coś częściej zdarza sie w fikcji literackiej albo filmowej niż w życiu.

Gość karolynnn
no mojej kuzynce pisał o tym szeptaniu i cos tez sie walnął moze chiał szeptać na użko? no żenada a miał mature :)

heja :) wróciłam. makaron się skończył, jem ryż. zgadzam się z waszymi wypowiedziami. z tą Sympatią to był taki eksperyment bo czasem bardzo fajni ludzie mają odpowiedzialną pracę w ktorej siedzą całymi dniami i nie mają czasu nikogo poznać w inny sposób niż przez internet.