Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vaugha

dlaczego tak sie kazdy zachwyca niebieskimi oczami?

Polecane posty

sa takie oklepane,bardzo duzo osob o roznym typie urody o roznym kolorze wlosow ma niebieskie oczy.kolor ten daje uczucie chlodu,brazowe tez nieciekawe,zielone sa sliczne:) bardzo chcialabym miec zielone oczy.

Gość Omg o_O
Bo sa piekne!!!

Gość niebieskooka000000
niebieskie oczy są wynikiem mutacji. Kiedyś wszyscy mieli brązowe.

Gość Omg o_O
Bo sa piekne!!! kazdy ma inny typ urody inny ksztal oczu i inny odcien koloru...wiec tak naprawde nie chodzi o sam kolor ;P czasami tez dodaja urody...Moimi tez sie wszyscy zachwycaja i wcale im sie nie dziwie skromnie mowiac :D

Gość ta w genach
ja mam zielone i wcale nie jestem zadowolona :o wolalabym miec te niebieskie, bo chociaz pasuja kazdemu a nie jak inne

Gość skórkaodbanana
ja mam zielone, do tego blada cera i naturalnie czerwone usta jeszcze rude wlosy by mi sie przydały ale jak narazie mam braz :P

Gość Omg o_O
No wlasnie ;P ile ludzi ma na swiecie brazowe oczy?wieeeeekszosc...dlatego niebieskie i zielone sa takie special

Gość kkkkkkkkatia
własnie ze nie każdy sie brązowymi zachwyca!!

ja sama mam niebieskie i ciemne wlosy, a takie polaczenie mi sie bardzo podoba to mimo wszystko najladniejszym dla mnie polaczeniem jest blondynka majaca piwne oczy :) kurde mimo ze ejstem kobieta to jak widze kobiete wlasnie o takim polaczeniu to ciagle sie patrze :)

Gość weweewe
brązowe są jak gówno

brazowe oczy w roznych odcieniach ma 80% populacji. Chociaz w Polsce to chyba faktycznie w wiekszosci moga byc niebieskie moze to taki znak szczegolny slowianskiej urody - jasne oczy.

wiekszosc ludzi na swiecie ma brazowe oczy bo tu chodzi nie tylko o rase biala.w polsce wiekszosc ma niebieskie jednak.

Gość gtgtghtyh
a ja czuję się wyjątkowa, bo mam zielono-zółte :classic_cool:

Gość thewayyouturnmeon
a ja mam szare i mi z tym dobrze ;)

Gość 323n2k3n2
ja mam brązowe, strasznie ciemne...można nawet rzec iż podchodzą pod czarne i wszyscy mi je chwalą ;) nie zamieniłabym na żadne inne :)

co to w ogole za dyskusja kto ma lepsze :D jednym sie podobaja takie inne takie a jak komus zle sie zyje z takim kolorem teczowki jaki posiada to niech sobie kupi szkla kontaktowe o takim kolorze ocenianie czyjejs inteligencji poprzez kolor oczu to debilizm.

Gość 323n2k3n2
*Mychol - źródło poproszę, każdy sobie może napisać jakieś dane z dupy za przeproszeniem.

Gość oo202oo222
Niebieskie oczy są wynikiem mutacji." Mózg też. Chyba twój.

Mi strasznie, ale to strasznie podobają się oczy SZARE, ewentualnie niebieskie z domieszką żółtego (moja mama ma takie) super to wygląda :) zielone mi się nie podobają, brązowe tylko ciemne, też są ładne ;)

Gość niebieskooka000000
Według duńskich naukowców pierwsi ludzie mieli brązowe oczy i to jest naturalny ich kolor, pozostałe to wynik MUTACJI. Badania przeprowadzono pod kierunkiem Hans Eiber z uniwersytetu w Kopenhadze. Pracami objęto mieszkańców Dani, Turcji i Jordanii. Skupiono się głównie na prześledzeniu przebiegu mutacji niebieskich oczu. Barwy oczu są ściśle związane z genami i są cechą dziedziczną. Najpowszechniej występują brązowe i kolor ten jest uważany za dominujący. W wielu narodowościach na przykład afrykańskich, indyjskich jest to jedyna barwa. Najmniej powszechny jest kolor niebieski uważany za RECESYWNY do pozostałych barw. Najpowszechniej spotykany w krajach rejonu Morza Bałtyckiego.

Gość porazkazyciowaaaax
ja mam szare, czasem szaro niebieskie zalezy jak pada swiatlo ale szczerze powiem ze mam to gdzies bo ja na swoje oczy i tak nie patrze a lusterek bocznych sobie nie zamontuję przy uszach zeby widziec swoje oczy non stop. co wy sie przejmujecie. dobrze ze wasze oczy sa zdrowe to najwazniejsze