Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie!!!!,!

Czy do "takich" osób nalezy inaczej podchodzic niz do pozostalych?

Polecane posty

Gość pomozcie!!!!,!

Prosze o wypowiedzi osob ktore nie beda robily sobie z tego tematu zartow Moja corka podczas wizyt u specjalisty miala podejrzenia depresji młodzienczej ( na tle nerwowym,)ale po glebszym przyjrzeniu sie problemowi psych. wraz z neurologiem definitywnie zdiagnozował zaburzenia Bordrlina.W związku z tym jak powinno sie do tej osoby racjonalnie podchodzić? Tak samo jak do pozostalych?tyle samo oczekiwac i wymagac? bo ja naprawde mam problem.Gdy łagodniej podchodze do corki, tak bardziej delikatnie z wyrozumialoscią, nie oczekuje tyle od niej ile od jej rodzenstwa wtedy sie zaczyna denerwowac i plakac ze robie z niej jakąs psychiocznie chorą, trędowatą, nieudolną,ze traktuje ja jak wariatke gdy tak do niej poblazliwie podchodze, a gdy skolei na rowno ją zaczynam traktowac jak pozostalych domownikow, bez zadnych tam ulg i taryf wtedy takze zaczynami mi wyrzuty robic, wpada w gniew ze przeciez wiem ze ma ze soba kłopoty i nie jestem wyrozumiala do jej problemu .To ja jz calkowcie nie wiem jaką objąc taktyke.Specjalkista mowil aby byc bardziej wyrozumialym i delikatnym do niej, tak robimy - wtedy sa pretensje ze traktuje ją jak jakąs niedołęzna, a gdy traktujemy ja tak normalnie bez rozpamietywania o jej "dolegliwosci" wtedy zaczyna sie zarzut ze jestesmy niewyrozumiali, nie czuli .Tak źle i tak źle, ja juz jestem w tym zagubiona, jak kolwiek byscmy ją nie traktowaki, do niej sie nie odnosili,czego nie wymagali bądź wymagali to zawsze jest nie tak, zawsze coś znajdzie do wylania swojej frustracji na nas Kazdy sie stara jej nie ranic, ale ona odbiera nasze zachowania (rodzenstwa,moje, meza) jako nieprawidlowe.Noi wkoncu nie wiadomo jak sie zachowywac,zawsze jest cos nie tak, na wszystko sie obraza

Gość pomozcie!!!!,!
??????

Gość pomozcie!!!!,!
???

Gość pomozcie!!!!,!
????

Gość pomozcie!!!!,!
no widze jakie tu tematy krolują, o sraniu ruchaniu a jak ktos napisze prawdziwe z zycia wziety problem tu juz zeero odp ,dzieki bardzo za "odzew i pomoc" kafeteriussze

Gość uhbikuhik
bo na sraniu i ruchaniu to my sie znamy a na tym nie, no co ja ci pomogę, psychiatra jestem? wpisz osobowość borderline forum do googli to może coś wyskoczy

Gość uhbikuhik
nerwica.com, bardzo dobre forum o zabużeniach psychicznych nie tylko nerwicach

Gość uhbikuhik
zaburzeniach co mnie podkusiło kropkować

Gość pomozcie!!!!,!
slucha uhbikuhik !!!! jakbys nie zauwazyl na kafeteri przebywają osoby z roznymi sciezkami zyciowymi takze z problemami emocjonalnymi lub psychicznymi, szukalam porad u osob ktore zetknely sie z podobnym przypadkiem bądź same były w tym polozeniu, nie oczekuje porad od zóltodziobow i zielonych w tym temacie ktore nie mają pojecia o czym pisze a schorzenie deprecja ,nerwica czy BDP uwazają za wymysl czlowieka,i rozpieszczenie gowniary jak to ludzie zarzucają . Tyle Ludzie tu pisza o wszystkich, o rozwodach, o poronieniach, o klopotach malzenskich rodzinnych,o problemach z dziecmi, o depresjach, nerwicach, alkoholiźmie, dlaczego ty ich takze nie odsylasz do psychiatry ?!! Dobrze, jestem tu nie mile widziana wiec przepraszam za zarwcanie dupy

Gość uhbikuhik
bez nerwów, sformułuj inaczej temat to zainteresowani wejdą, ja wszedłem przypadkiem i takich przypadkowych będzie najwięcej bo temat jest niejasno sformułowany. I trzeba czekać, nie od razu kraków zbudowano

Gość mam zone z bdp
uhbikuhik jestem ciekawy czy do faceta ktory napisze ze dziewczyna go rzucila tez napiszesz ze niech spoada z tego forum bo tylko znasz sie na sraniu i ruchaniu a temat zwiazkow i powaznych zdrad juz nie .Niejednokrotnie byl wątek na temat borderline i nie pieprz ze tu nie ma takich tematow ,ale ty sie nzasz na sraniu i ruchaniu jak sam przyznales wiec po cholere sie z tym afijuesz??? Autorko takie są osoby z Borderline a wiem o tym bo niestety moja zona na to choruje i to ejst choroba emocji, sa takie dni ze chocbys stawala na glowie tak jak ja i tak wszystko zostanie skrytykowane, to taki "urok" mojej zoby a dokladnie jej choroby A co do osob ktore zarzucaja ci ze nie ma takich zaburzen i to wymysl czlowieka to ignoruj,z tego co wiem byl tu kiedys watek na ten temat ,musisz poszkuac