Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła mama!!!!!!!!

Dzisiaj siedziałam u chirurga z córeczką z rozciętą głową 4 h!!!!!!!

Polecane posty

Gość 555656
a ja pisze ze ja jako matkaz dzieckiem co doznalo urazu powinnam zostac pierwszorzednie ptrzyjeta poniewaz panowie policjanci powiedzieli w szpitalu ze nas mają przyjąc jak najszybciej przeswietlic czy dziecko nie ma wstrząsu mózgu, a wszpital i tak to zbagatelizował mimo ze to byl wrecz rozkaz policji w mpoim przypadku , dziecko mi cale we kwri, bez krzepliwosci, tylko waciki miualam od poelegniarek i mimo tego czekalam tyle czasu

Gość trele morele30
Elsa21- ja akurat sie z toba zgadzam. Mam dosc mamusiek ktore uwazaja sie za pepek swiata i oczekuja jakiegos extra traktowania. Ciaza to nie choroba a dziecko jest normalnym pacjentem. Zyjemy w takim kraju gdzie do lekarza czeka sie pare h. Mam czekac dluzej bo jakas mamuska z bachorem chce sie wjebac szybciej? NO WAY!!!!

W zyciu codziennym nie mam do czynienia z takimi tepakami-jak elsa 21.. wulgarna, ze słownictewm jak rasowy menel 21wieku to dziękuj Bogu bo ja akurat mam:O:O

Gość ;lfekplf
:głupia ranka dziecka " załosne-jestem ratownikiem medycznym od 7lat. I widział juz kilkanaście"ranek" ktore dziecko o malo zyciem nie przypłacilo- tylko ze jak pielegniarki widza takie tepe prostaczki jak elsa- wola trzymac sie kolejki- niz wrzasków niewychowanego i ograniczonego bydła na izbie.

Gość llllllllllokkkkw
wiosenna mamo no to szkoda ze pozwoliłas mu na deskorolce z zjezdzalni zjezdzac, przeciez to logocznme ze niebezpiecznie tak jest. zwlaszcza ze jest mały jeszcze. zdrowia waszym dzieciom.

Gdybym przepuszczala w kolejce wszystkie dzieci z matkami, to chyba nigdy bym nie weszla do gabinetu. Ale fakt, wyjatkowe przypadki powinny byc uznane. Jak dziecko krwawi mocno to czulabym sie podle nie przepuszczajac go. Ale polacy to zlosliwy narod i predzej sie pozra nawazajem niz zrobia cos dobrego, szkoda.

Gość hmmmmmmmmm....
WŚCIEKŁA MAMO ściąganie szwów nie boli - na szczęście :) I może bedzie lepiej, jak pójdziesz do poradni chirurgicznej - prywatnie albo ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. Życzę zdrowia :)

Ja musialam się zgodzić na szycie,bo rana jesr duża,pozatym przez te 4h dziecku lała się krew,później przysnęła,ale bałam się,że mdleje . Na szczęście w domu się uspokoiła i poszla spać,ale jeszcze szwy trzeba będzie ściągnąć :(

Tak niektóre są strasznie niedobre i rozwydrzone:) to prawda. Ale mówiąc 'każde dziecko jest bachorem' i tyle w temacie udowadniasz żeś ciemna jak tabaka w roku. To pa skarbie:)

Gość 555656
noxela vel. Elsa21 spioerdzielaj stąd.Oznajmiam wszem obec kto zna wampirzyce Noxelia i Martva, to wlasnie takze jest to Elsa21 sama kilka razy o tym pisala wiec nie odpowiadajcie wariatce

taa pozwolilam mu bo on mnie pytal o zgodę ;) Jakbym widzialą co robi to by tego nie zrobil, ale dawalam akurat jego starszej siostrze leki, na dole w kuchni. Teraz szlaban na decorolke, na zjezdzalnie i na wszystko. Mój nie plakal on stwierdzil ze "to byla super przygoda" myslalam ze mu dupe spiore na tym SORZE. Pelen luz a wszytsko we krwi... Jeszcze sie pytal wujka czy pojadą karetką :-o

Może i nie boli,ale dziecko najadło się strachu i myślę,że zapamięta to miejsce już :( . Dlatego będę chciała iść w inne miejsce,zeby nie przeżywała tego tak bardzo . :(

Gość 555656
i piszesz pod kilkoma loginami, calkowicie masz rozwojenie jaźni

Gość tylko ze lekarz powinien byc
dla wszystkich. Dlaczego niby autorka uwaza, ze inne osoby powinny ja przepuscic? Starsza pani juz na pomoc lekarza nie zasluguje, bo i tak zaraz umrze?

Niedawno z bardzo chorą mamą staruszką czekałam na przyjęcie do szpitala. Sama ją przywiozłam chociaż miała zlecenie na karetkę. A przed nią przyjmowali: pijanicę z jakiejś libacji, bo noga boli(pogotowie) gówniarza, bo skuterkiem sobie potłukł kolano(pogotowie) itp. Też kilka godzin czekałyśmy:o Dlatego nigdy więcej sama nie pojadę na izbę przyjęć.

Gość ile ma lat syn?????
wiosenna mama ILE twoh synek ma lat ? ???

Uważam,że lekarz powinien przyjąc nas od razu ,dlatego,że to byl wypadek naaagły!!!!!!!!!!

Gość 323flkdk
Wybacz ale nikt nie byłby zadowolony gdyby wepchała się jakaś baba z dzieciakiem. Każda osoba czeka i tyle, koniec kropka! trzeba było iść PRYWATNIE.

stwierdzil ze "to byla super przygoda" słuchaj, ale zobacz szczęście w nieszczęściu, wygląda na to że odważny facet z nigo wyrośnie a nie jakieś ciepłe kluchy:) Choć oby nie za odważny:)

i jeszcze mam nadzieje ze twojemu bachorowi nie dadza znieczulenia na sciaganie szwow :):):)

Gość mandarynki ,,pomarańcze
a nie przyjmuja naglych przypadkow po za kolejnoscia ? siostrzenica skrecila noge i przyjeli nas bez kolejki

Noo byla jedna strasza pani z "zatrzymaniem moczu" to sie jej pytają czy cos pila a ona ze nie, dali jej kroplówkę i poszlo zatrzymanie moczu :D:D:D Ludzie są tam nieraz z fajnymi przypadkami. Przeciez nie chodzi o to zeby przyjeli dziekco przed panem bez ręki albo dziadkiem z zawałem tylko zeby zrobili jakąś konkretną segregacje i powielili te przypadkie na pilne i pilniejsze a nie "za koleją"

Gość wiosenna synek w jakim wieku??
wlasnie wiosenna synek w jakim wieku jest????

Gość llllllllllokkkkw
a no tak chwila nie uwagi. wystarczy zeby stał sie wypadek, podziwiam cie za to ze itak potrafisz sie usmiechac przy 3 dzieciach musi byc bardzo ciezko.

elsa- nie martw się,zadbam o to , żeby znieczulenie podano ;] .

ma 3 lata. Jest "twardy" i baaardzo malo placze, ale ma szalone pomysły i czasem mam ochotę go przywiązać do czegoś i to porządnie :P:D To jest dziecko- szatan, a dziewczyny mam takie grzeczniutkie- anielątka normlanie. Ten dla równowagi nadrabia za całą trojkę.

i tak bedzie darlo ryja mimo znieczulenia, a i blizna bedzie piekna aaaaaahh :):):):)