Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anikaaa

Przestal sie odzywac z dnia na dzien nie rozumiem?

Polecane posty

Gość byebeaw
Miałam podobną sytuację. Z tym, że byłam ze swoim facetem 4 lata!!!! On z dnia na dzień ograniczał kontakt aż w końcu urwał go całkowicie. Teraz będzie 2 lata odkąd się nie odezwał, nawet nie wyjaśnił. Tak po prostu zostawił mniee bez słowa, ułożył sobie po dłuższym czasie życie z kim innym... Faceci to świnie

Gość ooonaa_
Autorko, ile masz lat?

Gość Anikaaa
tylko jezeli chcialby zdolowac powiedzeniem prawdy to po jakims czasie by znowu sie nie odezwal a pozniej znowu milczal hym dziwne no ale coz raczej jest takim szczerym chlopakiem i otwartym tak krutko mowiac walil prosto z mostu

Gość Anikaaa
a dlaczego pytasz o moj wiek raczej to przeciez jest bez znaczenia prawda ?

Gość Anikaaa
do tego dodam ze wiedzial ze mam dziecko i dalej to wszystko ciagnal twierdzeniem ze dziecko nie jest jemu jakos przeszkodo do poznania i zalezy jemu na poznaniu mnie ... i takie tam bla bla bla :P

Gość Lukasz28
Chce wiedziec o co chodzi moze pomozecie. Poznalem dziewczyne w necie pisalismy dosc dlugo z przerwami. Wkoncu sie spotkalismy. Naprawde bylo milo,fajnie sie rozmawialo. Dziewczyna naprawde mi sie podoba. Nie chodi tylko o wyglad,jest madra ma poczucie humoru bardzo sympatyczna. Cos w sobie ma :-) Ale po spotkaniu pisalismy, wieczorem zadz zapytalem o kolejne spotkanie wszystko ok. Na drugi dzien pisalismy tez fajnie zarciki itd. Ale ostatni raz odpisala okolo 18. Napisalem poznie okolo 20 nie odpisala. Zadzwonilem przed 22 nie odebrala. I cisza. A szkoda :-( Nie wiem czy mam cos pisac,dzwonic? Nie chce sie narzucac. Podpowiedzcie cos. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość gość
możesz spróbować, ale ja nie sądzę że ją powaliłeś na kolana na spotkaniu:) Ja się nie odzywałam też jak wiedziałam że nic z tego nie będzie lub jak poznałam kogoś innego.

Gość gość
Facetów czasami nie idzie zrozumieć, a mówią ze nie są skomplikowani:-(

Gość Herbatynka
Mój były też mi złote góry obiecywał i co???? i nic:-( przestał sie odzywać:-(

Gość gość
Może była na innym spotkaniu i tamto bardziej jej się nadało. Ja nie odpisywałam tylko wtedy, gdy totalnie nie przypadło mi do gustu spotkanie i facet. Po prostu wymiksować się w ten sposób łatwo. Aczkolwiek nic sprawy nie przesądza, bo może ona po prostu nie może odpisać. Poczekaj jeszcze chwilkę i sam napisz, jeśli Ci zależy ...

Gość gość
i co, odpisala? ja też jak nie wiedziałam jak powiedziec wprost "nic z tego nie bedzie" to nie odbieralam i nie odpisywalam