Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy-1980

Która z kobiet miała romans i nie wstydzi się o tym napisać??

Polecane posty

Gość męczące podwójne życie
Nie mieszkam z mężem od 20 lat ale jesteśmy wciąż małżeństwem.Nie dawalaliśmy rady być razem non stop.Tak jest lepiej. Poza tym ja lubię swobodę i nie chcę by ktokolwiek mnie ograniczał. Mąż tez lubi taki styl życia.On nie kontroluje mniei ja jego też nie.

Gość to nie jest romans
CzteryCzter44 A ja miałam romans z facetem 23 lata i wszystko było dobrze do momentu gdy wemnie się nie zakochała, nie mogłam zostawić męża i dzieci dlatego zakończyłam romans. jak ty moglaś tak dlugo okłamywać swoich bliskich? ty rzeczywiście prowadziłaś podwójne życie uważam ze podjęłaś mądrą decyzję czy nie czujesz do siebie wstrętu? nie potrafiłabym być taką zakłamaną

Gość okaleczacie swoje dzieci
macie romanse i nie kochacie? to kretyństwo oszukiwac wszystkich na swojej drodze jak mozna ukrywac tyle lat? podejrzwam że żony czy mężowie kochanków i kochanek też tak żyją to patologia!! jak te wasze dzieci będą żyć? na jakich zasadach pozakladają swoje rodziny? jak będą one funkcjonować w dorosłym życiu? dla mnie to obrzydliwe tfuuuuu!!kurewstwo w biały dzień!!

Gość nietuzinkowa22
ja miałam romans z dwoma mezczyznami (21l , 22l ) , a z trzecim bylam w zwiazku (40l ) =) . Sama mam 22l . Nie żałuję =)

SJP podaje definicję romansu: związek miłosny osób nie będących parą małżeńską Gardłowanie więc ra każdy romans jest trochę na wyrost. Co do mężatek/żonatych - świat się zmienia, a grzechy wciąż te same ;-)