Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michal18

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Witam. Mam 18 lat moja dziewczyna 17. Uprawiamy seks oralny i petting uważamy zawsze myjemy ręce wodą i mydłem.Moja dziewczyna ma nieregularne miesiączki mniej wiecej co 28 dni.Ostatni okres dostala 30.08.11 lecz był on inny niż zwykle był skąpy trwal tyle co zawsze 6 dni w drugim dniu było tyle krwi co zawsze a w innych dniach wystarczałby 1 podpaska na cały dzień. Co może być tego przyczyną? Dodam jeszcze że kilka dni przed okresem była w szpitalu 1.5 dnia a pózniej w domu leżała 2 dni i mało się ruszała bolał ja kręgosłup i noga nic nie stwierdzono. Myślę że też stresowała się szkoła bo przeniosła się do innej klasy na inny profil.Od wczoraj 17.09.11 zaczeły ja bolęc piersi są nabrzmiałe zostało 10 dni do okresu. Kolejna rzeczą co nas nie pokoi jest to że ciągle oddaje mocz chodzila co 20 min miała uczucie pełnego pęcherza lecz oddawała tylko kilka kropel moczu. Czy to wina pęcherza ? ona zawsze miała problemy z pecherzem ale nigdy nie aż takie żeby co 20 min chodzic do toalety.Mówiła mi że ma wzdęty brzuch i jest inny lecz ja tego nie zauważyłem Zwracam sie z pytaniem czy to może być ciąża bo naczytałem sie duzo o tym i teraz sie martwimy. Proszę o odpowiedź..

Gość purpurowa32
a wiesz co to test ciazowy dzieciaku?