Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniemamnadziei......

CO POWINNA ZROBIC 27 LETNIA DZIEWICA?

Polecane posty

Gość Maieckowiecki
Ale jak jej to przeszkadza, to co za problem jej pomoc? Niektorzy faceci sa naprawde w porzadku, ja bym chetnie sie z nia spotkal i milo spedzil czas na poznawaniu jej ciala i sprawianiu jej przyjemnosci :)

Albo możesz chociaż spróbować masażu erotycznego dla kobiet, a w roli masażysty mężczyzna. Jeśli seks dla Ciebie jest zbyt głęboką wodą, to taki masaż mógłby być wstępem. Wtedy mogłabyś wszystko kontrolować... tzn. pieszczoty i inne sprawy, ale bez udziału żywych organów wewnątrz ;-) Nie słuchaj gówniarzy, którzy starają się za wszelką cenę dogryźć młodej dziewczynie - to odnośnie młodej dziewicy.

raptorre - pytasz o rodzine - pochodze z tzw rozbitej rodziny, moi rodzice sie rozwiedli ale bez klotni czy cos.. nadal mialam normalny kontakt z obydwojgiem rodzicow.. mam rodzenstwo ktore jest calkowicie normalne tzn zyje zyciem spolecznym bez zadnych zahamowan z tym ze jakos nie lubią mnie.. ale to ja sie odsunęłam.. mam tez mnostwo wzorcow w rodzinie na trwałe związki i malzenstwa kilkudziesiecioletnie itd.. wszyscy moi kuzyni/kuzynki są bardzo towarzyscy itd ale odkad ja sie zaczelam mniej odzywac, chowac w domu i dziwnie zachowywac stracilam kontakt i z nimi a teraz oni unikaja mnie bo widocznie wstyd sie ze mna zadawac.. niestety wiem to na pewno .. bo sa to ludzie ktorzy zyja schematem byle od imprezy do imprezy .. wiec niewiele mamy wspolnego ze soba wg nich niestety.. zreszta wiadomo .. takze w rodzinie mimo ze oni wszyscy sa normalni ja jakos nagle przestalam pasowac.. i jakos tak samo z siebie wyszlo.. w szkole jak pisalam gdy bylam dzieckiem bylam towarzyska i mialam pelno dzieciakow zawsze wokol siebie.. nikt mi ani nie dokuczal ani nic zebym sie przez to zamknela w sobie czy cos. dopiero jak sama sie zaczelam wycofywac z zycia bo nie dawlam sobie rady ze sobą i ze swoim strachem i zachowaniem to wiadomo ze wiekszosc ludzi odsunela sie ode mnie, zostalo tylko kilka osob z ktorymi dzis juz tez nie mam kontaktu.. takze nie wiem co moglo byc przyczyną.. w rodzinie..

Gość zazuzizazuzaaaaa
wlasnie! i jest cala masa takich wlasnie ja Ty normalnych gosci, ale ona ma obsesje ze spotka jakiegos wykolejenca... ja nie wiem jak pomoc takim kobietom co mi pozostalo jak sie umawialam z chlopakami... mialam na nich patrzec jak na psychopatow? zerzna, potem pocwiartuja i do worka wsadza, do rzeki wrzuca... ja ją tak odbieram do dobrego psychologa bym pania poslala z tymi ''uzalaniami sie''

Gość Marcin D.
Ja tutaj jestem jedyny prawdziwy i naprawde szczery :) Poniewaz również od Ciebie wyczuwam szczerosc i pewną szlachetnosc podam Ci przepis jak wyjsc z dolka. Szukaj kontaktu z ludzmi, ale takiego naturalnego. Zapisz sie na basen. Chodz na spacery. Kup sobie psa i z nim wychodz na poczatek :) Poznaj swoje miasto. Odwiedzaj wystawy artystyczne i muzea. Przejmij inicjatywe w kontaktach. Nie ma wokol Ciebie facetow ale sa kobiety. Postaraj sie z nimi bardziej zaprzyjaznic, skrocic dystans. To moze zaowocowac jakimis spotkaniami poza godzinami pracy, co zwiekszy Twoje szanse na poznanie kolejnych ludzi (facetow;) ). Co do ruchanska o ktorym pisalem ...:classic_cool: Nawet nie probuj robic zadnego glupstwa. Nawet ze mna :( Jesli sie puscisz lub cos w tym stylu na dluzsza mete bedziesz sama chciala napluc sobie w twarz 🖐️ Napisalem kilka malo odkrywczych slow ale to wlasnie jest to czego potrzebujesz 🖐️

Gość zazuzizazuzaaaaa
masz fobie spoleczna, powinnas sie leczyc

gdyby mnie bylo stac na dobrego psychologa. wiem ze to dobra rada, ci ludzie sa od tego by pomagac takim ja m.in ja.. ale nie starczylaby jedna sesja a ja niewyobrazam sobie wyrzycac 100 zl za godzine gdy czasem zastanwaim sie czy kupic cos do jedzenia czy oplacic np ten glupi internet.. a na wizyty 15 minutowe na odwal sie z przychodni to ja nie mam ochoty bo nie widze w tym sensu .. nie.. wiecie co.. ja serio zaczelam myslec o takich sex spotkaniach.. to moze byc wyjscie.. teraz musze sie uporac z obsesją dotyczącą nieznajomych psychopatów..

Gość zazuzizazuzaaaaa
ja nie probuje Ci dogryzc, to wniosek po tym co tutaj na tym forum napisalas. Jesli nie jestes w stanie sama tego przeskoczyc idz do lekarza

juzniemamnadziei...... hmmm ... ale to tak bez powodu zaczelas sie usuwac w cien? - nie sadze :) Piszesz o kuzynach - ze od imprezy do imprezy - to pewnie inny styl zycia, ktory preferujesz sprawil, ze sie odcielas, co jest oczywiscie normalne, bo jesli Tobie on nie odpowiadal, to nic na sile. A Twoj obecny styl zycia - "domatorstwo" Tobie odpowiada, czy chcialabys to zmienic? A co do bycia dziewica - naprawde nie zaprzataj sobie tym glowy, jak poznasz fajnego faceta i bedziesz obok niego, to w ogole o tym nie bedziesz myslala ... natura zrobi swoje ;)

wyzalic sie mozna ale bez przesady.. dobrze ze nie sypiasz z byle kim a milosc sama przyjdze w najmniej oczekiwany,m momencie a co do tego ze jestem cicha i wgl - takie dziewczyny czesto podobaja sie chlopakom towrzyuskim z pomsylami takze wszystko przed toba 27 to nie 72 lata

marcin - mam psa - chodze z nim na spacery i czasem ktos zagada ale jakos nigdy nic wiecej.. na basen tez chodze ale .. no wlasnie nic. i baby w pracy po pracy spiesza sie do stadka swoich dzieci.. nie wiem po co mialyby posiwecac swoj czas rodzinny na spotkanie z nic nie wiedzącym o zyciu dzikusem ..

Gość zazuzizazuzaaaaa
sama widzisz swoj problem to dobrze fobia, obsesja, itp... wiesz kto zapada w takie choroby normalni ludzie, tacy jak ja i Ty, a wiesz co wywołuje te choroby cały ten chory nowoczesny świat który wkracza w każdą sferę życia człowieka, nawet w tę intymną

Gość Maieckowiecki
Jak chcesz ze mna popisac to smialo: krombkamp@poczta.onet.pl Przekonasz sie, ze jestem naprawde normalnym facetem i naprawde milo moglabys ze mna spedzic czas :)

Gość sama prawda samo dobro
kobieto ty sobie już w tej chwili zmarnowałaś życie gorzej być nie może, ale ty nie masz tej świadomości co straciłaś, a straciłaś najlepsze lata swojego życia i już nikt ci ich nie zwróci, najgorsze jest to że dalej je tracisz, kiedyś sobie to uświadomisz, ale i tak ich nie odzyskasz niestety.

pomyśl sobie, żę jak poznasz faceta to o czym wy w ogóle byście rozmawiali ? o tym co słychać na kafeteri ? czy o pracy ? jaki byś temat podjęła z facetem ?

Gość Maieckowiecki
Rozumieliby sie bez slow, oddalili w strone hotelu, rzucili na lozko i zdarli z siebie odzienie, nastepnie on wsadzilby swoja dlon miedzy jej uda, delikatnie muskajac jej lechtacze, ich usta zblizylyby sie do siebie ... i jakos to by sie potoczylo, po co gadac? ;)

nie... domatorstwo mi nie odpowiada..lubie odpoczac wieczorem w domu po pracy ale bez przesady.. czesto błakam sie calymi godzinami po ulicach czy galeriach jak jakas yebnieta galerianka.. ale imprezy mi tez nie pasują.. siedzac caly dzien w domu np. mam wrazenie ze odsiaduje jakis wyrok za cudze przestepstwo..problem w tym ze ja wiele lat zylam w jakims amoku.. mialam 100% zajety czas- studia i praca i dorabianie po pracy.. i teraz gdy mam wiecej czasu wolnego dociera do mnie ze ja tak naprawde nie wiem czego chce, ze nigdy nie żyłam swoim zyciem, ze nie mam pojecia co mi pasuje a co nie.. czuje jednak ze to nie ja.. ta cicha melancholia to jakas fasada a za nią jest albo jakies totalne szalenstwo ktore mnie wykonczy albo pomoze mi 'wyzdrowiec' .. chociaz w to akurat nie wierze..

Gość zazuzizazuzaaaaa
wiem ze to dobra rada, ci ludzie sa od tego by pomagac takim ja m.in ja.. ale nie starczylaby jedna sesja a ja niewyobrazam sobie wyrzycac 100 zl za godzine gdy czasem zastanwaim sie czy kupic cos do jedzenia czy oplacic np ten glupi internet.. jesli nie masz kasy, zrezygnuj z internetu, bez niego dasz radę, a bez dobrego lekarza jak długo jeszcze chcesz się męczyć?

Ale to normalne, w pojedynke malo czego sie chce, brak jakiegos planu, celu, tak to chyba dziala ... zawsze razniej jak ktos przy boku.

sama prawda samo dobro ja wlasnie o tym pisalam, ze zdaje sobie w 100% z tego sprawe. i wiesz gdzie ta swiadomosc mnie doprowadza? nawet nie masz pojęcia.. co sie ze mną dzieje gdy o tym mysle. a mysle o tym 24 h na dobe. i w oogle nie ma sensu sie łudzic.. masz rację i ja o tym wiem i kazdy kto probowal mi tu cos poradzic za co wam naprawde dziekuje bo nikt nie poswiecil chyba mi tyle szczerej uwagi co wy tu dzisiaj..

Gość widzialam go ostatnio
poogladaj filmy, poczytaj ksiazki o zyciu, o pasjach. znajdz swoja. relaksuj sie w wannie, rob dla siebie cos, maseczki, domowe spa, medytacja, joga itp.

Gość Marcin D.
zarejestruj sie na 3 roznych portalach randkowych i poszukaj tam szczescia - bardzo uwaznie :o chyba inaczej sie nie da 🖐️ jesli nic nie bedziesz robila zeby przerwac swoja passe w koncu bedziesz chciala sobie napluc w twarz albo skoczyc 🖐️:)

mysle ze w jakims stopniu cie rozumiem. tez mam 27 lat i jestem samotna. co dzien, w kazdej godzinie mego zycia mysle o tym, jest to udreka.

Maieckowiecki, nie zachowuj się jak pies z jęzorem. Takich, jak Ty, to bym omijał szerokim łukiem. Co żeś się tak napalił, jak sie tylko zagubione dziewczę znalazło. Idź chłopie na dziwki, bo coś niewyżyty mi się wydajesz. To autorka ma sama sobie znaleźć faceta, a nie odwrotnie. Jak będzie dziewczyna chciała, to się do Ciebie zgłosi. Wyluzuj.

zarejstruj sie na sympatii umów z jakimś facetem w kawiarni i porozmawiaj przecierz nikt cie nie zaciągnie siłą do wyra !

Przeciez "sama prawda" nie ma monopolu na racje! :P Jak to o czym byscie gadali - o wszystkim ... i o niczym :) No to pewnie ... wizualizujesz juz np. spotkania rodzinne u swojego przyszlego (jesli by wystapil) chlopaka ... i jak to by byl, prawda? A co dopiero slub = kogo bys zaprosila, kto by byl swiadkiem, tak?

Gość zazuzizazuzaaaaa
siedzac caly dzien w domu np. mam wrazenie ze odsiaduje jakis wyrok za cudze przestepstwo... dziewczyno, naprawdę, pomyśl o sobie, potrzebujesz pomocy fachowca jedno życie jest nam dane, nie marnuj ani jednej chwili na czarne myśli ja jak siedzę przed tv jestem Bogu wdzięczna że mogę w taki sposób marnować czas dziękuję Bogu za tą ciszę i spokój za to, że nie czuję potrzeby żeby gdzieś iść pić a potem zdychać na drugi dzień... i życie jest mi jak najsłodszy miód w nosie mam to co myślą inni niech chleją i ćpają do rana i niehc uważają by nie skończyć na detoxie

Gość Maieckowiecki
Bears RT - daj sobie spokoj kolego :) Twoje slowa o rozdziewiczeniu zony juz daly o Tobie swiadectwo.

moze wylaz z jakas kolezanka?