Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniemamnadziei......

CO POWINNA ZROBIC 27 LETNIA DZIEWICA?

Polecane posty

moze dlatego ze nie mam juz jak skonfrontowac to z rzeczywistoscią. i tak teraz nikt nie zwraca na mnie uwagi nielicząc starych napalonych dziadów czy babcinek ktore czasem w sklepie sie obejrzą i powiedzą jakis komplement. wiem ze to zabrzmi znow jak wiele dziewczyn tu pisze ze sie zastanawia dlaczego jest same skoro dobrze wygladaja itd. ja nie uwazam sie za pieknosc ale brzydka tez nie jestem. jjak bylam mlodsza czesto slyszalam komplementy i mialam takie nawet w miare powodzenie - ktore oczywiscie debilka odtrącałam od siebie - wiec nie uwazam ze jestem nieatrakcyjna .. zawsze tez dbam zeby miec fajne ciuchy fruzyre itd.. przynajmniej tyle moge dla siebie zrobic. a mimo to nie zwracam na siebie uwagi.. mysle ze moze w mojej twarzy czy w mowie ciala jest cos co odpycha.. bo nie nauczylam sie jak tworzyc normalne relacje.. mowie wam tak sie za to nie nawidze i wstyd mi za siebie ze to jest nie do zniesienia.. a co do dnia.. dzis wydaje mi sie jednym ze spokojnijeszych akurat..

nie , nie skoncze jak stara panna bo juz tak skonczylam..

"zycie w calkowitej samotnosci jest go.wno warte tak naprawde.. ze mozna miec hobby pasje itd ale one nie zastapia zdrowych relacji z ludzmi.." Ja bym nawet powiedział, że życie bez miłości jest tak samo... tylko wegetacją. To też zależy od osobowości, ale ogólnie mówiąc praca, pasje, hobby, zainteresowania, to tak naprawdę gówno warte dodatki do życia. Powiem Ci autorko, że ja swoją żonę rozdziewiczałem, jak miała 28 lat i nie widziałem w tym nic złego, wręcz przeciwnie, cieszyłem się, że nikt jej wcześniej "nie tykał" - to odnośnie dziewictwa. Może powinnaś szukać faceta w necie i jasno wyrazić, jaką masz osobowość. Poznawać się i docierać powoli. Chodzi o to, by facet wiedział czego ma się po Tobie spodziewać (mówię o aspołeczności). Chyba lepiej szukać faceta, który zrozumie Twoja osobowość niż od razu popełniać samobójstwo. Jak juz robić coś tak głupiego, to chociaz wcześniej wypróbuj wszystkich możliwości, by obyć się z towarzystwem mężczyzn.

Gość Marcin D.
nie myśl tyle i chodź się ruchać ;)

Gość sama prawda samo dobro
kobieto ogranij sie nim będzie za późno nie żal sie tylko bierz sie do działania póki jesteś jeszcze atrakcyjna.

juzniemamnadziei...... - a Ty mialas normalne relacje w rodzinie, w dziecinstwie? - bo kazda postawa ma przewaznie swoje zrodlo? Piszesz, ze wczesniej bylo lepiej - to co moglo tak na Ciebie wplynac?

Gość llllllalllla
Bears RT ...święte słowa o miłosci...i wegetacji...szkoda ze dla niektórych liczy sie tylko kasa i kariera,,,

Gość Marcin D.
Tak, bierz zycie w swoje rece. Idz na dyskoteke. Rozluznij sie, wypij drinka i zatancz z facetem ktory wpadnie Ci w oko. Dalej wszystko samo sie potoczy. Zostaniesz kolejna mloda samotna matką z dzieckiem. tak, tak- jeszcze mlodą;)

tak najlepiej odrazu pokazać skrajności czyli albo dziewica albo puszczalska...

Gość Marcin D.
No dobra. Więc niech sie nie puszcza 🖐️

Gość Marcin D.
Albo jeszcze inaczej. Niech sie pusci ale ze mna. Nie zalicze tego na poczet koorwienia sie :)

no wlasnie Marcin D. tego jeszcze tylko najbardziej mi brakuje. bo wiecie co.. w sumie moglabym sie umowic z kims na sex z nie wiem.. innego wojewodztwa czy cos.. ale co to daje??? czulabym sie jak szmata .. tak jakos czuje.. a moze to dobre rozwiazanie??? bo w sumie taki facet jak jest zmeczony swoim prawictwem idzie do burdelu i ma dyskrecje zapewnioną.. a no i dodam ze po alko wcale sie nie rozluzniam tylko niestety w przeciwnienstwie do normalnych ludzi robi mi sie baaardzo zle :( wiec nie mam nawet czym zapic smutkow ;p

no wlasnie.. kasa.. kariera.. ciagła rozrywka, alkohol, narkotyki... ja sie gubie w tym swiecie i tak bardzo nie pasuje to tej calej ukladanki..

załóż sobie konto na jakimś portalu i napisz chociarz z jakiego woj jeteś może tutaj kogoś poznasz :)

Gość zazuzizazuzaaaaa
myslisz ze jestes w tym sama? ja tez do tego nie pasuje dla mnie to syf

Gość zazuzizazuzaaaaa
a co do dziewictwa jesli pokochasz faceta i powiesz mu ze jestes dziewica to wiesz co, gdybym ja byla tym facetem i sie w takien ''starej pannie zakochala, przy okazji dziewicy, to bylabym wniebowzieta wiedzac ze zaden mezczyzna jeszcze ciebie nie dotykal nie posiadal

Gość Maieckowiecki
jesli facet bedzie przystojny i zadbany i zadba o atmosfere to dlaczego mialabys sie zle czuc? Bedzie to na pewno jakies doswiadczenie, a przynajmniej zobaczysz jak to jest byc dotykana, calowana po szyi, glaskana po brzuszki, lizana w podbusze, miedzy nogami, itd.

Gość zazuzizazuzaaaaa
spojrzyj na to z tej strony!

Gość zazuzizazuzaaaaa
a poza tym myslisz ze zeby ''dobrze uprawiac seks'' trzeba miec jakies mega doswiadczenie? hmmmmmm nigdy o tym nie myslalam w taki sposob....

Gość zazuzizazuzaaaaa
wiesz co mysle-jestes przesiaknieta tym co podaja media wokolo nas na caaaalym swiecie, ale zycie z jednym czlowiekiem to naprawde zupelnie inna sprawa nad to co kaza ci robic i co jest dzisiaj ''na topie'' w temacie seksu

no dobra ale skad bede wiedziec ze on sie mna wlasciwie zajmie? zaloze sie ze jakby nie wiem.. zrobil mi cos na sile czy okazal psychopatą jakims czy cos.. to to juz bylby moj koniec sexu do konca zycia.. na pewno.. jak mam niby poznac ze ten ktos bedzie taki jak opisales?? tego obawiam sie ze nie da sie sprawdzic. i to tez mnie martwi..

"jesli facet bedzie przystojny i zadbany i zadba o atmosfere to dlaczego mialabys sie zle czuc? Bedzie to na pewno jakies doswiadczenie, a przynajmniej zobaczysz jak to jest byc dotykana, calowana po szyi, glaskana po brzuszki, lizana w podbusze, miedzy nogami, itd." To też jest jakieś rozwiązanie i nawet nie głupie, jeśli tylko miałoby Cię "przekonać" do mężczyzn i oswoić z nimi. Mogłabyś ustalić warunki takiego zbliżenia i takie tam... to swego rodzaju "sexual healing" :-) Sama zaznaczasz w tytule, że jesteś 27 letnią dziewicą, więc zdaje się, że Ci to dziewictwo przeszkadza.

owszem, przeszkadza bo przeciez normalne zwiazki z mezczyznami plus sex to przeciez jedna z podstaw zycia kobiety prawda? jezeli chcialabym powrocic jakos do zycia musze brac w tym udzial a wlasnie z powodowktore juz opisalam .. nie mogę..

Gość Maieckowiecki
Jesli to bedzie ktos inny, niz ja to pewnosci nie masz ;) A tak na serio to powinnas dac sobie na to czas, zeby poznac kogos, zeby uzgodnic warunki, jesli bys chciala na przyklad sprobowac tylko seksu. To jest fajna sprawa, jesli 2 osoby przypadna sobie do gustu i mysle, ze bys polknela bakcyla, bo bliskosc fizyczna jest naprawde niesamowita, to cieplo bijace od drugiej osoby, to niesamowite uczucie, ktore sprawia, ze zapominasz o calym swiecie i jestes niczym w nirwanie, ta chech dotyku i bycia dotykana, bajka :)

nie no dla ciebie nie ma nadzieji niestety idz do psychologa...

a i jeszcze dzis natknelam sie ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4964126 w sumie to on mnie 'zainspirowal' zeby sie tu załośnie pouzalac nad sobą.. bo skoro taka mloda dziewczyna wstydzi sie tego ze jest dziewica i kilku gosci przyznaje ze sex z dziewicą jest obrzydliwy to co ja mam powiedziec..

Eh, jak mozesz wysluchiwac biadolenia frustratow? Co w tym zlego, ze jestes dziewica?

Gość zazuzizazuzaaaaa
wiesz co, mnie sie wydaje ze Tobie grozi zamiast znalezienia sobie partnera zyciowego, partnera do lozka... po co wogole skupiasz sie nnad tym, to ze jestes dziewica nie ma zadnego znaczenia, ja jak poznalam mojego nie w glowie bylo mi to ze jestem jeszcze dziewica czy jakis tam seks! Masz obsesje na tym punkcie to chore! NIE LEPIEJ SIE SKONCENTROWAC NA POSZUKIWANIU TEGO JEDYNEGO NA ZALE ZYCIE I ZAPOMNIENIU ZE JESTES DZIEWICA CO DLA FACETA JAK NAPISALAM WCZESNIEJ POWINNO BYC BONUSEM?????????

Gość zazuzizazuzaaaaa
wiesz po czym poznasz wlasciewgo faceta po minie jaka zrobi kiedy mu powiesz ze jestes jeszcze dziewica, z tym ze TY mowiac mu to powinnas sie w tym momencie tym szczycic