Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczek ---

K O N I E C ZARCIA-Nie mogę na siebie patrzeć!

Polecane posty

Ja chyba jednak odpuszczę sobie takie zabiegi :D będę się smarowała balsamem, ale już bez szaleństw z folią. Moi współlokatorzy nie daliby mi żyć :p no właśnie, nie lubię oskarżania o nieprawidłowe żywienie. Jeśli jem 1200 kcal i to zdrowych rzeczy, to naprawdę tego nie można nazwać głodówką. Jeśli chodzi o ruch to mam go w normie, bo dużo chodzę pieszo, a teraz dodatkowo chcę czasem biegać.

AUtumn :) no fakt,Twoi współlokatorzy pomysleliby ze chcesz sie zmumifikować hehe DZis zrobiłam 500 brzuszków i 20 min biegania,ale to był taki trucht,wiem ze to mało ,ale to pierwszy dzień.

Witajcie, ja tez pozwolę sobie przyłączyć się do Was. Mam 170 i ważę 65kg. To nieco za dużo biorąc pod uwagę że mam problem z kolanami i każdy kilogram dla mnie to katorga. Ale jak się zdyscyplinować - może wspólnie nam się uda.

Hej ankolot:) witaj:) Jestem dobrej myśli,bo wczoraj wszystko poszło tak jak planowałam:P a ten pierwszy dzień jest najgorszzy,zeby sie tak przestawić psychicznie.. Zleciał mi kilogram,ale to pewnie woda,mimo wszystko mam wielki zapał. Na 1 sniadanie zjadłam to samo co wczoraj,a na 2 planuję szpinak,bo nawet go lubie:)

ankolot, ja Cię kojarzę :) czy my przypadkiem nie byłyśmy razem na topiku "odchudzanie od walentynek"? :D Temat upadł niestety, ja od tego czasu trochę przytyłam, bo miałam różne problemy z pracą, facetem i w ogóle nie działo się kolorowo...a jedzenie niezdrowych rzeczy i slodyczy było "lekarstwem". No i tak przybrałam trochę i teraz muszę (chcę!) to zrzucić!

Witaj, ja mam straszny problem z rozplanowaniem posiłków. A przede wszystkim z obiadami - nie za bardzo lubię sałatki - są dla mnie za zimne - a teraz idzie taka pora że będzie zimno - może masz jakiś pomysł na obiady - śniadania, podwieczorki i kolacje to coś można wymyślić.

autumn.wind - zgadza się - masz dobrą pamięć. Ja też Cię pamiętam. Tamten temat niestety upadł, ale miejmy nadzieję że ten nie. Jak Twoje postępy od tamtego czasu? Ja nadal biegam 2lub 3 razy w tyg około 10km. Możę to by wystarczyło - ale za dużo pokus jest wszędzie.

autumn.wind - zgadza się - masz dobrą pamięć. Ja też Cię pamiętam. Tamten temat niestety upadł, ale miejmy nadzieję że ten nie. Jak Twoje postępy od tamtego czasu? Ja nadal biegam 2lub 3 razy w tyg około 10km. Możę to by wystarczyło - ale za dużo pokus jest wszędzie.

oj tak ,pokusy wszedzie czyhaja;p ankolot ,ale Ty ładnie biegasz:) ja to nie lubie biegac za bardzo,wole spacery.:P Własnie sobie pije kawke a szpinak był pyszniasty:)

Promyczek -a jak robisz szpinak? Kiedyś jadłam u kogoś, nawet próbowałam zrobić ale nie wyszedł mi.

ankolot, u mnie jest teraz średnio, bo nadal mam nieciekawą sytuację życiową, ale postanowiłam przynajmniej wziąć się za siebie i nie zamartwiać się aż tak. Dlatego tu jestem- żeby zrzucić to, co w falach obżarstwa mi przybyło. Co do biegania, to zaniedbałam to ostatnio...a już było naprawdę nieźle, biegałam parę razy w tygodniu po kilka km. Mnie bieganie duuuużo daje. Tak myślę, że dziś wieczorkiem pójdę i nie ma że boli :p bo teraz to mam naprawdę marną kondycję. Ach...szpinak...ja robię na maśle, z czosnkiem i najlepiej jeszcze dodać słodkiej śmietanki:D ale to już średnio kaloryczne, zwłaszcza, że coś takiego fajnie pasuje z grubym makaronem :) ale czasem można sobie podjeść kosztem innych posiłków

SZpinak mrozony był,ugotowany z kropelkami oliwy z oliwek,ja uwielbiam jego smak ,wiec nawet taki sam mi smakował:) A z innych rzeczy to polecam zapiekana cukinie,albo kalafior,jakis zupy warzywne,ostatnio jadłam u mamy brokułową pyszna

1 sniadanie-sałata,rzodkiewki,serek wiejski,kawa 2 sniadanie-jogurt naturalny,papryka,kawa od tego mojego biegania bola mnie troche miesnie i łydki,dlatego dzis sobie odpuszczę

promyczek - patrzę na Twoj wpis i aż jestem w szoku - w ciągu dwóch dni schudłaś 3kg, to niesamowite - co takiego zrobiłaś. Ja mam problem z jednym kg w tygodniu a Ty w dwa dni.

Nie wiem ,po prostu sie zawziełam,i na poczatku to leci woda chyba;),najlepsze jest to ze wczoraj wypiłam 3 piwa,a dzis mam kg mniej

Ja też wczoraj nie pogardziłam piwkiem:) Przekroczyłam tym samym założony limit kalorii, ale się nie przejmuję tym zbytnio, bo waga jest dzisiaj przychylna :) Miałam dzisiaj problem, bo okazało się rano, że nie mam nic na śniadanie,więc wyszłam z domu na głodnego...ojj nigdy więcej! Piekarnie z niezdrowymi bułami i drożdżówkami pachniały znacznie intensywniej niż zwykle :p

Z tego wynika ze piwko nie tuczy:P co zreszta=a wiem juz od dawna, Autumn,noo ja to nigdy bez sniadanka nie wychodze,juz sie jakos tak nauczyłam,sniadanie i kawa rano musza byc:) A co do zapachów to potrafią nieżle namieszać..kuszą okropnie.

Gość kgbhndshdh
A ja mam 170, ważę 60 kg, mam biust 80 D i uwielbiam swoje ciało, a w szczególności patrzec na nie i podziwiać. A najlepsze jest to, że w lutym ważyłam 73 kg i chodziłam w wyciągniętych swetrach żeby zakryc pupę. Nienawidziłam wtedy swojego zycia, a za wszytsko winiłam swoją wage, jak dobrze, że te czasy się skończyły i teraz myślę o sobie, że jestem superlaska:) w końcu!!!!!!

Gość kgbhndshdh
odmawianie sobie alkoholu w czasie diet jest bez sensu, bo przeciez w towarzystkie pijąc ze znajomymi, bawiąc się, spalacie te kalorie, a poza tym nie wszytskich alkohol tłuczy, zawsze można wybrać czerwone wino, które poprawia metabolizm i jest najmniej kaloryczne. A jeszcze lepiej iść ze znajomymi na piwo i pobawić się niz siedziec w chacie i wpierdalać

Dopisuje się do topiku. Ja też załamana jestem. Od tygodnia orbiterek, nie jem wieczorami, zero słodyczy, słodkich soków, napojów gazowanych. Kurcze a waga stoi. 165- waga 74kg. lat 33

kgb......:)to ładnie wazysz:) własnie tyle bym chciała co Ty. a piwka czasem sobie nie odmawiam ,poniewaz je uwielbiam: Moonnii witaj:) dzis byłam na godzinnym spacerku

Dzisiaj pierwszy dzień jesieni, ale my żadnych zapasów na zimę robić nie będziemy :) a wręcz przeciwnie! Miałam wczoraj odrobinkę bardziej kaloryczny dzień, niż zakładałam, ale i tak jest nieźle. Jakieś pół kg poszło w dół. Myślę, że regularne jedzenie niezbyt obfitych porcji robi swoje :) dobrze wyrobić w sobie taki nawyk. Ktoś tu bardzo mądrze powiedział, że nie ma sensu unikać alkoholu na diecie. Popieram! No bo jak tu wyjść ze znajomymi i nie wypić nawet piwka? Tłumaczenie, że dieta itd, zwłaszcza w moim przypadku, gdzie nie mam nadwagi tylko trochę oponki i boczków, jest bezcelowe. Więc idąc tym założeniem, dzisiaj nie będę się oszczędzać, bo wychodzę na imprezkę, mam zamiar tańczyć i wyluzować sie (po długim siedzeniu w domu potrzebuję tego bardzo). Ale najpierw muszę wytrwać w pracy, której nie luuuuubię........

Autumn:) a własnie ,dzis pierwszy dzień jesieni:) Fajnie ze idziesz sobie na imprezkę:P taniec jest dobry na spalanie kalorii:)Ja uwielbiam tańczyc:) a gdzie pracujesz? jesli moge spytać:) moje menu dzisiejsze: 1 sniadanie-2 jajka,sałata,poł pomidorka,kawa 2 sniadanie-jogurt naturalny ,sałata,kawałek papryki,kawa