Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promyczek ---

K O N I E C ZARCIA-Nie mogę na siebie patrzeć!

Polecane posty

Chciałam się korzyć i przepraszać za kilkudniową nieobecność, ale....okazuje się, że wszystkie stąd zniknęłyśmy :( Hejjj, mam nadzieję, że chwilowy zastój na forum nie oznacza, że rzuciłyście dietę i postanowienia, które przecież były tak silne!!! wracamy :)

Witajcie, jestem, jestem. Moja waga niestety jak stanęła w miejscu tak stoi. Tragedia! Podziwiam Wasz zapał - ja może i mam ale zniechęca mnie brak spadków. Jak Wy to robicie?

Gość i ja też 22
witam, też zaczynam o siebie dbać , mój cel 55, 56 kg i koniec obżerania się

Gość kawka na śnaidanko 28
Hej dziewczyny, ja 7 września powiedziałam sobie STOP objadaniu sie. Zaczynałam z 61 kg, na dzień dzisiejszy mam 56,5 kg. Dążę do 51 kg, mam 158 wzrostu. Przede mną jeszcze 5,5 kg ale idzie powoliii. Postaram się od dzisiaj ćwiczyć pół godziny przed snem, a biegam godzinę dziennie.Jem mniej i zdrowiej. Bd tutaj pisac co i jak.

Gość baska 33
stop zaczynam teraz diete mz

Gość hahahahahaaaaaa
juz to widze

Gość oklkjihugffcgvhb
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem. Tu może pomóc Yerba Mate, która hamuje apetyt, daje uczucie sytości w żołądku, przyspiesza przemianę materii i oczyszcza z toksyn, pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/