Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_______________

Pytanie do matek - czy naprawdę kocha się swoje dzieci czy to tylko gadanie?

Polecane posty

Witajcie. Zastanawiam się, czy prawdą jest, że matki kochają swoje dzieci - wszystkie jednakowo i z bezwarunkową miłością. Czy może to tylko takie rozpowszechnione gadanie a prawda jest taka, że czasem się kocha dzieci, czasem nie i nie jest to takie oczywiste?

Gość co za pytanie???
Chyba Ciebie Matka nie kochala:(przykre

21 lat, ale zastanawiam się, czy moja matka kocha swoje dzieci i stąd takie pytanie ;)

Gość mam dwóch synków
Każdego kocham bardzo mocno,z jednakową intensywnością,ale to nie znaczy,że jednakowo. Każde dziecko jest inne i ta miłość też jest inna.

oczywiste dla mnie jest, że nie każda kocha dzieci zaryzykowałabym nawet stwierdzenie, że wiele matek dzieci nie kocha, tylko część z nich stwarza takie pozory, bo tego sie od nich oczekuje a już jawnymi i oczywistymi dowodami na to są dzieci zaniedbane, których rodzice, w tym matki, mają je w d.. i wolą wydac na papierosy czy wódkę, niż na buty dla dziecka, które chodzi brudne, głodne i śmierdzące a matka rozwalona na kanapie zadowolona, bo ma flaszkę przy nosie nie mówiąc już o dzieciach molestowanych czy maltretowanych, również przez matki

Gość wiecie co...
jestem mamą 16miesiecznego chłopca. Kocham go nad życie, i kurka boję się, ze gdybym miała kolejne dziecko to nie pokocham go jak synka. chcę mieć przynajmniej 3 dzieci, ale choleerka boję się ze tego najstarszego będę faworyzowała...

Dla mnie też było kiedyś oczywiste, że każda matka kocha swoje dzieci. Ale teraz tak się zastanawiam, czy aby na pewno.