Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PATIII 1991

czy moje ceny za ubranka sa za duze?

Polecane posty

Gość PATIII 1991

witam sprzedaje po synku ubranka na stronie gumtree, dam wam przykladowe linki i powiedzcie czy to zaduzo, ludzie pisza lub dzwonia i mowia ze beda negocjowac ale mi sie wydaje ze nie ma juz co negocjowac.. ze ceny sa niskie... nie zgadzam sie na to mam nadzieje ze kupi ktos bez negocjacji... jestem z krakowa:) pozdrawiam:) http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-KOMPLECIK-JAK-NOWY-STAN-IDEALNY-CENA-ZA-KOMPLECIK-W0QQAdIdZ315098813 http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-BODY-Ro-NE-ROZMIARY-I-WZORY-W0QQAdIdZ315103422 http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-KAFTANIKI-FIRMOWE-STAN-IDEALNY-ZADBANE-W0QQAdIdZ315099703 http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-PIOSZKI-FIRMOWE-STAN-IDEALNY-W0QQAdIdZ315100063 jesli ktos niema nic madrego do napisania tylko obrazliwe lub zlosliwe rzeczy to niech nic nie pisze, zaoszczedzimy sobie nerwow... dzieki za normale odpowiedzi:)

Gość zdecydowanei za wysokie
:O za 5 zł to można i nowe kupić

Gość ja nowe body
kupuje za 10 zł kompleciki za 15 więc sądzę ze drogo ale każdy kupuje za inne kwoty :)

Gość PATIII 1991
chcialam poprostu wiedziec , ale dzieki za odpowiedz

Gość PATIII 1991
w takim razie zanize:)

Gość PATIII 1991
hmmm ... to juz niewiem czy tak zostawic czy zanizyc:) tez mi sie wydaje ze ceny sa ok:)

Gość ostatnio
wiesz, ja kupowałam polskie ubranka za grosze, niewiele drożej niż Ty używane sprzedajesz np. kaftaniki za 5zł, body za 7zł

Gość jak chesz sprzedawac
uzywane ubranka to lepiej zrob pake ubran - bedzie wiecej zainteresowanych .

bo te ubranka wygladają mało estetycznie, powinnaś przed zrobieniem zdjecia je wyprasowac, bo na chwilę obecną wygladają jak scierki ... Poza kaftaniki i śpioszki tych polskich firm są na allgero tanie i to nowe , wlasnie sprawdziłam śpiochy sa po 11 zł , a kaftaniki jeszcze tańsze , poza tym ja też miałam ubranka tych firm i po kilku praniach są brzydkie - ja swoich nawet nie wystawiałam na all , po prostu oddałam znajomej .

Gość htrcyht
drogo body po 5 zł można nowe kupić, ostatnio kupiłam 5 pack z dł, rękawem za 29,99

Gość pr.....
wyprasuj je! Bo na tych zdjęciach wygladają jak psu z gardła wyciągnięte:O

Gość mama malej dzidzi___
htrcyht te body kupowalas na allegro?

Gość dcccvccccc
nie sa zawysokie, tak teraz kazdy chce negocjowac, jaki nie wiem co , metoda rynku Tiureckiego weszla bo nawet o czapeczke z 5 zl baba chciala sie ze mna tagrowac Wiec ludzie cie sprawdzają czy znalazly losia do obnizek, nie obnizaj nic

Gość htrcyht
nie , w carrefourze, z firmy tex baby fajne są jakościowo, nie deformują się po praniu tylko są o rozmiar mniejsze np. rozmiar 86 odpowiada przeciętnemu 80

w tesco , marki Cherokee są super 5 packi , po 30 zł , a jak jest przecena to mozna i taniej kupić . Jakbym miała teraz robic wyprawke to tylko tam .

Gość mama malej dzidzi___
uwilebiam zakupy w tesco!:) ale ostatnio zrobili... zrobili wyprzedaz np. spodnie 2 pak z 33 na 22 zł. oczywiscie kupilam :) body z 40 pare zł na 28 zł- oczywiscie tez kupilam..:) ide tydzien poznije patrze a tam te ceny promocyjne pozaklejone i stare przyklejone;) myslalam, ze jak promocja to do wyczerpania towaru.. a tu jebb wracaja do starych cen ;/

WITAM, sprzedam nowe body dla chłopca i dziewczynki w rozmiarze 68 FIRMY H&M cena 19.90szt. oraz sweterek i spodenki za 19.90. Sukieneczka jeans 29zł. Zainteresowanych prosze o kontakt (PRZEŚLE ZDJĘCIA kate24s@wp.pl

Gość no cena krzeselka
200zl??za używane??i to stary model..dużo

Gość nie wszyscy jesteśmy tacy
Nie wszystkie linki dają dobre strony-ostatni np daje informacje,że nie ma już tego ogłoszenia. ogólnie jak ktoś kupuje w pepco, textilu lub tesco to będzie dla niego drogo,bo za tyle można nowe kupić.