Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieńczona mama..

Dziecko 5 lat- stanowczo odmawia brania antybiotyku!Jestem u kresu wytrzymałości

Polecane posty

Gość ffffggggf
nie masz go lac,bicie to nie sposob, choc dzieciak ma cie w duuupie, ale soryy za wyraznienie rozpuszczony bachor ktory nic a nic nie jest wychowany tak cie terroryzuje bo widzi ze piescisz sie na d nim JEDŹ dzisiaj z nim na zatrzyk i napisz jak poiszla, wiecej juz nie pisz o tym z enie che brac lekarst it d.. zatrzyk i koniec dyskusji, nawet sie juz do niego nie dozywaj na ten temat MĘZA WEŹ ZE SOBĄ OBOWIĄZKOWO

Gość wycieńczona mama..
Do szpitala dopiero jedziemy przed 19,ale do tej pory muszę mu coś na zbicie podać,tak,tak mąz jedzie z nami,przecież będzie musiał pomóc mi go trzymać :O

Gość wycieńczona mama..
mój synek własnie przestał oddychać o rany co ja mam teraz zrobic pomocy

Gość ffffggggf
moje dziewczyny zawsze braly na stojąco zastrzyki,odsuwaly kawalek materialu w bok aby odslonic posladek, nie baly sie nigdy, wiec ich tam nikt trzymac nie musial, ale widzialam niekieidy jak dziecko sie wyrywalo, to pielegniarka tylko za plecy przycisnela szybko wbija igle i tyle .To jest szybki proces

Gość wycieńczona mama..
kolejny mądry podszyw-gratuluję inteligencji .

Gość wycieńczona mama..
a teraz mam problem z moim kotem\ nie chce jeśc i nie wiem co robic nie zjadł kolacji

Gość czy syn chce czy nie musisz
mu zbic temperature, im blizej wieczora tym bedzie wyzsza. Nie chce syropu to nie masz wyjscia, kolejny raz czopek - nawet znow przez sile. A w nocy jakby znow byl taki rozpalony to przez sen tez mu mozesz czopek zaaplikowac. Nie zastanawiaj sie, tylko dzialaj. Zero dyskusji z synem. Bierzesz czopka, informujesz syna ze teraz dostanie czopek, maz niech go przytrzyma i gotowe. Bez zbednych slow, prosb, wyjasniania. Skoro dotychczas to nie poskutkowalao musisz pokazac kto tu rzadzi.

Gość wycieńczona mama..
krowy w mojej przydomowej obórce się drą a ja się męczę z bachorem i kotem maż chce seksu w końcu mu się znudzi i pójdzie sobie na dziwki porabane jest życie matki chyba się potnę

Gość wycieńczona mama..
Jak Wam taką radość sprawia podszywanie się podemnie to fajnie,mnie to nie bawi :O . Podałam mu czopek..

Gość wycieńczona mama..
Trochę pokrzyczał,ale nie było tragedii,ciekawe co będzie na zastrzyku wyrabiać :(:O

Gość wycieńczona mama..
po czopku mój syn zmarł teraz zbieram na jego pogrzeb proszę o wpłaty na poniższe konto Mój nr konta 75 1940 1076 5995 1377 0000 0000 PROSZĘ POMÓŻCIE ODDAM CO DO GROSZA. BÓG ZAPŁAĆ

Gość i co bez problemu dałaś
czopek? A swoją drogą to nie wierzę, że nie ma rady na dziecko i antybiotyk, mi mama dawała jakieś 20 lat temu na siłe, pamiętam jak dziś darłam się w niebogłosy, wymiotowałam, tzn. specjalnie to robiłam, ale podawała do skutku. Powiecie, ze to złe, ale co...wtedy jej za to nienawidziłam, a dziś może by mnie tu nie było gdyby nie to co robiła. To chodziło o zdrowie więc ja dziś na jej miejscu zrobiłabym to samo.

Gość wycieńczona mama..
Oczywiście o tym pogrzebie to podszyw :O Ja też mu próbowałam dać na siłę,ale wymiotował ,w dodatku płakał strasznie,wiec odpuściłam i poszłam po zastrzyki..

Gość wycieńczona mama..
Nie bez problemu.. Mąż go trzymał siłą on i tak się szarpał , ale mu wsadziłam , nie jest to dla nas miłe,no ale to dla jego zdrowia .

Gość wycieńczona mama..
teraz robię tort czekoladowy mniam

Gość wycieńczona mama..
Jakie zabawne podszywy , naprawdę bawi Was to ? Nie,tortu nie robię :P

Gość i co bez problemu dałaś
a jaki to tort masz przepis wyślesz może ??????????

Gość wycieńczona mama..
wycieńczona mama..kurwa JAKA JA JESTEM WYCIEŃCZONA JA PIERDOLE ZGON

Gość wycieńczona mama..
To pytanie już do podszywu :P Ja zawsze torty gotowe kupuję :P

Gość wycieńczona mama..
własnie mój mąż mi powiedział że ma nieślubne dziecko załamałam się zupełnie nie wiem co robic przyznać się że ja też mając 15 lat straciłam dziewictwo z naszym księdzem

Gość wycieńczona mama..
Oczywiście ten ostatnbi wpis to tez podszyw,ilę do małego,a niedługo będe go szykować i pojedziemy na ten zastrzyk,pa .

Gość niezla mamunia
dziecko ponad 39 stopni goraczki, a ona nie dala antybiotyku bo plakal....

Gość wycieńczona mama..
mój synek własnie wyruchał własną babcię o to do czego prowadzi bezstresowe wychowanie

Gość wycieńczona mama..
Moj syn wlasnie wyrał owy czopek a odbyt na lewą stone mu sie wywr ócił, mąż próbował go spowrotem wcisnać do środka ale nie da sie.

Gość wycieńczona mama..!!
Ostatnie wpisy to podszywy..! Wróciliśmy już,bo pojechaliśmy wcześniej,już po pierwszym zastrzyku.. przed nami jeszcze 9 :( . Cięzko było..

niezła mamunia- nie dlatego,że płakał,tylko dlatego,że nie dałam rady mu go podać w żaden sposób!!!!!!!!!!

własnie skończyłam się ruchać z mężem up up podbijam temat

Haha ale masz poczucie humoru :O