Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze w to nie wierzę ale

właśnie mój chłopak oznajmił mi że się zakochał

Polecane posty

Gość
jakby byl uczciwy wobec ciebe to by przeczekal i tyle tak, DA SIE ja tez sie zakochalam w czasie zwiazku przeczekalam pytanie co w takim razie czuje do ciebie

Gość po wudce wychodzi prawdziwe
Tu nie ma złotego środka. Jak byłam niedostępna, to potem dowiadywałam się, że kolesie odpuszczali... bo byłam niedostępna czyli chcieli po prostu cie zaliczyc bo gdyby byli zakochani to by nie odpuszczali bo czlowiek zakochany to wariat chyba ze jest niesmiały to juz jest problem

Gość karolciakkkkkjj
to smutne, a ile masz lat? jeszcze może się odkocha i wróci.

nie wiem co. nie pytałam. w ogóle jakoś mało mówiłam jak mi powiedział że się zakochał. tak mi wychodzi że lepiej być samą. przynajmniej się nie rozczaruję, nie cierpię. spokojnie.

ja 28, on 30. może się odkocha. może wróci. potem może znowu się odkocha? nie wiem. nie umiałabym już chyba mu uwierzyć.

Gość a ile lat byliscie razem
bo tak sredno zwiazki traja 3 lata

Gość karolciakkkkkjj
no tak 30 lat i taki dziwny facet, wczoraj mówił ze cie kocha a dzis nie. nie mozna sie tak nagle odkochac, widocznie nie kochał cie

to nasz do połowy średniej nawet się nie zbliżył. 4 miesiące. najgorsze że zawsze na co dzień był czuły bardzo, opiekuńczy, taki zapatrzony bardzo. a tu z dnia na dzień zakochałem się :O to też mnie wkurza. bo jak nie wierzyć w miłość gdy na co dzień masz jej pełno dowodów a potem ni z tego ni z owego z dnia na dzień on mówi że kocha inną. ja tak nie umiem.

Gość
kobieto milosc nie jest wolicjonalna nie wybiera nie mozesz spobie powiedziec dzis zakocham sie w kims innym albo odkocham to tak nie dziala

znaczy się on nie mógł przewidzieć że się odkocha/zakocha czy ja mogę odkochać się na zawołanie?