Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_synka5m

Ile pampersów zużywa w na dzień 6 miesięczne niemowlę ?

Polecane posty

Gość mama_synka5m

Mamusie ile idzie wam pampersów w ciągu dnia? chodzi mi głównie o te pampersy bez kupkowe? Bo ja swojemu synkowi zmieniam bardzo rzadko poprostu nie mam potrzeby częściej bo jest jakby pusty "szeleści" i jest ledwo co napełniony troche mnie to martwi. Wcześniej zmieniałam dużo częściej a teraz niewiem czy to tak powinno być? Tak samo po nocy jest jescze w miarę dobry...

Gość a ja.....
ja od około 3miesiąca życia dziecka zużywałam około 5 pieluch na dobę

Gość nadia12345
moja młoda też sie nie wysila w pampersy, na dzień ok 4 szt

Gość mama syna
no ja tez cos u mojego 6 miesiecznego syna ok 5 pampersow ,nie lubie jak za dlugo jest w mokrym pampersie bo nie chce zeby mu sie pupcia nie odparzyla :)

Gość mama_synka5m
no to trochę sie uspokoiłam bo ja też cos koło 4 szt. na dzień zuzywam, mój mały jest tak uparty że nie chce pic herbatki poprostu wmuszam w niego, cały dzień mógłby nie pic i byc może to powód że tak mało robi siku:(

Gość a ja.....
mój też nie chciał pić. Znalazłam na niego sposób: zwykły kubek, a nie butla czy niekapek. Jak widział, że ja piję z kubka to wlewałam jemu wodę i dawałam. Potrafił tak wypić pół kubka na raz

Gość mama_synka5m
ja jeszcze niczego na niego nie próbowałam, daję butelką ze smokiem ale max 30ml i koniec, spróbuje niekapkiem albo zwykłym kubkiem może sie uda:)