Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego???????????!!

Dlaczego wszystkie na ulicy wyglądacie tak samo? :/

Polecane posty

Leginsy + balerinki + tshirt rurki + balerinki + tshirt :O :O :O :O :O

Gość malinaaaa8855
bo tak wygodnie

klony :O

dlatego że w 97% przypadków silenie się na oryginalność niesie za sobą znacznie bardziej komiczne skutki niż owe klonowanie ;) trzeba mieć sporą wiedzę o modzie i odpowiednie wyczucie aby potrafić ubrać się oryginalnie i dobrze, nie każdy jest specjalistą w tej kwestii, toteż na ulicy dziewczyny wyglądają podobnie - nie masz większych zmartwień niż cudze leginsy? :D zazdroszcze...

Nie mam :O mam bezproblemowe zycie :D

Gość wewewew
bo w sklepach tylko to jest

Gość ty tam od inteligentnego
może po prostu zacznij przyglądać się kobietom dorosłym, a nie nastolatkom czy studentkom. chociaż dorosłe siedzą w pracy i dlatego ich nie widujesz w tych wszystkich sukienkach, spódniczkach, spodniach na kant, marynarkach, szpilkach, półbutach, płaszczach, z torebkami innymi niż o kształcie nieforemnego worka, z włosami upiętymi w gładkie koki, kucyki, ułożonymi w coś innego niż prasowana grzywka na pół nosa albo zamotany naprędce kołtun na czubku głowy

Gość jaaaaaaaaaaaasne
To trzeba chodzic do innych sklepow . Zresztą taki styl posiadają głownie nastolatki i studentki . Nie potrafią niczego dobrać wiec kopiują to co inni mają i to co jest ''bezpieczne''.

Gość nienastolatka28
Nastolatki to gówno :)

Gość nienastolatka28
widocznie mają biednych sponsorów

Gość sama prawda no logge
większość z Was to zwykłe niemoty nic wam nie pomoze, nawet najlepsze ciuchy czy makijąz

Gość madagaskar_
Gość real...
madagaskar_ bardzo fajne propozycje :) zacznijcie sie ubierac ta - to wlasnie tak wyglada wiekszosc lasek na ulicach :)

to ja jednak wole wyglądać jak tłumy bo te oryginalne stylizacje moż e i są fajne, ale na kims. sama w takich swetrzyskach raz ze czułabym się jak głupek, dwa że tak bym pewnie wyglądała :P stylizacja z drugiego linka może i oklepana, ale zdecydowanie bardziej w moim guście - trudno, nie każdy musi być taki kreatywny...

Gość Jokamar.pl
Tak samo to nie znaczy źle. Każdy ubiera się tak w czym czuje się wygodnie. Może coś wybierzecie z mojego sklepu? Zapraszam www.jokamar.pl Nie tylko klonowane ubrania. Jeżeli ma ktoś fantazję to znajdzie fajny komplet dla siebie.

Gość Eratha
zaczela sie komercha i Offtopick ;p Od siebie dodam, jest tyle wzorow legginsow i rajstop, ze dziwi mnie chodzenie w tym samym. Niby kobiety znaja sie na modzie, ale nie umieja czy tez nie moga pozwolic sobie na cos wiecej ?

no wlasnie - wkurzajace jest ze ludzie maja coraz mniej fantazji i wlasnego stylu - zamiast ubierac sie fajnie to kopiuja... wiem ze to bardzo bezpieczne rozwiazanie - ale nie kazdemu ono pasuje :/ podobaja mi sie madagaskarowe stylizacje :) moze nie kupilabym ich w calosci ale pare rzeczy na bank z checia schowalabym do swojej szafy... z tego co widze (po nazwie w linku) ze to soliver... mysle ze przejde sie chocby przymierzyc to i owo :)

Jestem studentką, i zamiast ubierać się w sieciówkach, które generalnie wcale tanie nie są, wolę bardziej oryginalne sklepy ;) Przedstawiam Wam przykładowe stylizacje ... Przecież może być niebanalnie i kolorowo :) :) http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=25697 http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=19112 http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=24952