Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dareios

jak zaproponować trójkąt kochance?

Polecane posty

Mam pewną kochankę, spotykamy się co jakiś czas na seks. nie jesteśmy w związku, mamy tylko taki układ. jest dość otwarta w tych sprawach. zastanawiam się jak jej zaproponować trójkąt z jeszcze jedną dziewczyną? jakieś sugestie?

Gość tania jania
może wprost

Gość kapiszoon
przecież to tylko kochanka, nie powinieneś się bać że zranisz jej uczucia czy coś, następnym razem jak ją bzykniesz zapytaj ją o jej fantazje, potem opowiedz o swojej i dodaj, że chciałbyś ją z nią zrealizować

Gość to bardzo fajnie
a jak sie zgodzi na trójkąt pod warunkiem ze tą trzecią osobą będzie facet to co wtedy zrobisz hehe?

Gość retusz.nadzwyczajny.pospolity
zboczony jestes, wstydz sie!!!!80% kobiet jak nie wiecej ,brzydzi sie takimi jak ty, ohydny obrzydliwy koles z ciebie. Prawdziwy mezczyzna jest odpowidzialny, ma stala kobiete sex z nia, dziecko , dom, prace , znajomych i jest stabilny emocjonalnie, psychicznie, sexualnie ty jestes rozchwiany !!!!

tak, rozchwiany. bo nie żyję jak przeciętny polak? nie chcę mieć dzieci bo nie lubię, nie chcę mieć żony bo nie uznaję ślubów. mam 25 lat, póki co nie chcę się wiązać. ja wiem, to kochanka a nie partnerka, jednak ja się zawsze liczę z uczuciami drugiej strony

Gość retusz.nadzwyczajny.pospolity
ty nie zyjesz jak czlowiek poprostu, jak pies, swinia, wali co popadnie, a najlepiej jak mu sie dwie suki nastawi

Gość webcam model studio
www.pracanaczacie.net

Gość tacy jak ty
tacy jak ty powinni zdychać na AIDS i tego z całego serca ci życze lamusie :)

@Dareios Użyłeś słowa "kochanka", które na tym forum oznacza kobietę z którą zdradzasz swoją stałą żonę/kobietę. Uprzedzam, bo widzę że to trochę zaburzyło twój przekaz.

Gość hiuston
no to masz problem :), ja porponuje jak ktos powyżej, po goracym sexie (może jakis szampanik na rozluźnienie) porozmawiać na tematy fantazji erotycznych, powiedz o swoich a wyczujesz czy panienka jest kategorycznie przeciw czy mozna coś wskórać ale powiem ci tez że ja również jako kobieta takiego faceta posłałabym w diabły, co to za głupi pomysł ? jak chcesz trójkąta to ogłos się gdzies w necie, tyle tego jest że nie muszisz robic tego ze swoja kobitką

nie jest kategorycznie przeciw, ale jak sama stwierdziła nie od razu by tego chciała. tak jak pisałem, to nie jest moja kobieta, my tylko ze sobą sypiamy. i nie zdradzam nikogo, jestem singlem

"tacy jak ty powinni zdychać na AIDS i tego z całego serca ci życze lamusie " Heh, to nasza życzliwość w tym pięknym katolickim kraju. Życzymy komuś śmierci bo żyje po swojemu? Ja swoim postępowaniem nikogo nie krzywdzę. Widzę jednak że w tym katolickim talibanie wszelkie odstępstwo od normy zasługuje na śmierć

napisałem jej po prostu smsa. nie to żebym się bał rozmawiać w 4 oczy, ale my często tak piszemy, poza tym teraz nie zobaczymy się ze 2 tygodnie. napisała że nie ma nic przeciwko tylko nie chce tego robić w najbliższym czasie

uprawiamy seks w zabezpieczeniu. poza tym w ten sposób eksperymentuje wiele małżeństw, więc naprawdę nie rozumiem waszego oburzenia. trudno abym żył w celibacie bo komuś tam się coś nie podoba

Gość megaZdzira
Jak widzisz, najlepiej zapytać wprost. A zrozumienia dla swoich upodobań to tutaj raczej nie znajdziesz. Ja ze swoim partnerem wypróbowałam wiele układów. Nie mówię że jest to wyższa forma związku, ale skoro dajemy sobie szczęście to wszystko jest OK. Napewno zaraz posypią sie zyczenia wielu chorób dla mnie. :classic_cool:

ktoś mnie zapytał co powiem jeżeli zaproponuje trójkąt z drugim facetem - odmówię. nie przez zazdrość. po prostu nie wyobrażam sobie sytuacji w której koło mnie biega ze sterczącą fają jakiś inny gościu i się jeszcze w różnych pozycjach o mnie ociera

Gość megaZdzira
Mój facet ma nieznacznie większy próg tolerancji. Mówi: tylko niech mnie nie dotyka w żaden sposób. :) Ale czasem nie da się tego uniknąć. Podwójna penetracja jest rzadko i krótko zazwyczaj. On uwielbia PATRZEĆ.