Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana11111

czemu zycie jest takie trudne:(

Polecane posty

Gość mozecie tez miec
no nie masz wyjscia maz musi zrobic badania nasienia

Gość nie tylk oty sie starasz
moj ma ma np pacirkowca w nasieniu byc prawdopodobnie sien ie udawalo przez 3 lata zajsc ale wyszlo to dopiero przy badaniu bakteriologicznym posiewu

trzeba zrobic dokladny spermiogram lacznie z morfologia nie leczycie sie w np w jakies klinice leczenia nie plodnosc? moze masz gg to ci napisze co i jak

no nie leczymy sie...gin stwierdził że narazie nie ma potrzeby nas dalej wysyłać i narażać na niepotrzebne koszty....tylko że u mnie do tego że mój mąż jest niepełnosprawny....ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy zaszli w ciąże naturalnie:)znamy wiele takich par które maja dzieci....ale coś musi być skoro nam sie nie udaje...wiem tylko tyle że u takich osob plemniki są wolniejsze niż u całkowicie zdrowych mężczyzn...

no ja bym zmienila lekarza ale to juz twoja decyzja powodzenia

Gość uwazam ze najlepsze rada jest
taka zebys przestala sie stresowac i powinnas przestac o tym myslec. Zajmij sie czym co lubisz , chodzi o to ze jak czlowiek duzo o tym mysli i sie nakreca to nic z tego nie wychodzi Dla przykladu znajmoma bardzo chciala miec dziecko , stresznie przezywala kazdy kolejny okre . Zaszla w ciaze , poronila Dalej przezywala , lametntowala ze pewnie jest bezplodna itp Po jakims czasie ( pogodzila sie juz z mysla ze pewnie nie moze miec dzieci ) okazalo sie ze jest w ciazy Co prawda ciaza byla zagrozona - wiele lekow podtrzymujacyh - ale cale szczescie urodzila zdrowe dziecko. Do szczescia brakowalo jej własnie tylko jednego dziecka - choc wczesniej marzyla ze bedzie miala 2 dzieci. szczesliwa przestala sie stersowac no i po paru latach okazalo sie ze znow jest w ciazy - ma 2 dziecko . Tak wiec moja rada jest taka - przestan o tym myslec , widocznie jestes zablokowana psychicznie . przestan myslec ze kazdy seks to byc moze bedzie dziecko , podejdz do tego na luzie . Moze wyjezdzie gdzies z mezem ( o ile niepelnospranosc meza na to pozwala ) cieszcie sie soba i zapomnijcie o problemach I jesli tak bedzie ( jesli oboje jestescie zdrowi ) pewni niedlugo doczkasz sie potomka - czego zycze

Gość nudy w robocie
Naucz się porządnie pisać bo wstyd.