Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazzzzzzzzzzzzzzzjaczka

SKROMNA SUKNIA SLUBNA? NA WESELE 20 OSOBOWE !!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!

Polecane posty

Witam mam 20 lat. w grudniu biorę ślub KOŚCIELNY na 2o-30 os. później bedzie małe przyjęcie w rest. Odnośnie tego mam pytanie , jestem w ciąży i czy do slubu kościelnego musze miec koniecznie ŚLUBNĄ suknie? czy moge mieć prostą "wieczorową " koloru białego. i do tego piękny toczek. Czy jednak do kościoła powinnam wyglądać jak księżniczka? Chodzi mi np. o taki typ http://allegro.pl/elegancka-sukienka-asos-m-3 8-na-juz-i1827910486.html tyle że dłuższa ? Proszę o pomoc!!!!!!!

nic nie musisz tylko wez pod uwage, ze grudniu bedzie zimno wiec i tak bedziesz musiala sie czyms okryc. skoro jest w ciazy to najlepsza bedzie jakas luzniejsza sukienka, moze taka odcinana pod biustem

Gość rtzuji
wklej link jeszcze raz nic nie widac

Gość stolikdokawy
a po co odrazu ślub kościelny bo w ciąży?

Gość zuzizak
ja tez brałam kościelny na 30 osób i miałam suknię ekru elegancką bez welonu, wiadomo, ze masz wygladać jak panna młoda a nie gość o ile czcesz oczywiście a reszta to bez znaczenia :)

Gość w ciazy i taka
krotka obsicla sukeinka? pojebalo cie? marna REKLAMA na no to chcesz sprzedac kretynko.

Gość tgfyh
jak sie skurwiłaś to welon i biała suknia odpada

Gość w ciazy i taka
takie szmaty w Niemczech za 10 euro kupie a nie za taka kase. puknij sie w leb idiotko.

Gość w ciazy i taka
Skład: 60% Polyester, 34% Wiskoza, 6% Elastyna WYMIARY ROZMIAR: M (38) BIUST: 88-92 TALIA: 68-72 BIODRA: 94-98 Długość całkowita - 83cm i za ta szmate chcesz 175 zlotych???????? hahhaaaaaaaaa od kiedy kobieta w ciazy jest tak szczupla i zaklada tak ktorka sukienke w grudniu do slubu koscielnego. boze jak wkuruwiaja mnie takie puste laski.

Ale nie obrażajcie Mnie. Nie skurwiłam się. Napisałam tylko że coś taki typ do ślubu , pisałam że bym chciała dłuższą i bardziej zakrytą . Później moge nie mieć dzieci,jestem osobą chorą i dlatego zdecydowałam się , z moim partnerem jestem od 16 roku życia.

Mam 160 wzrostu i waze 45 kg. :) a wiadomo sukienke musze miec dostosowana do brzuszka i w miare zakrywajacą nogi.

Nie wierze że na forum tym bardziej ślubnym jest tyle nienawiści i chamstwa....