Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłuq

Nie mam pomysłu jak ladnie ubierać córkę.

Polecane posty

Gość praciotka
Jak mam szczerze powiedzieć, to te tuniki trochę mi się nie podobają, bo mają taki trochę styl koszulki nocnej, nie jest źle, ale szału nie ma, powinnaś wybierać inne fasony.

Gość praciotka
Mój syn ma na razie 1,5 roku, to może dlatego łatwiej znaleźć dla niego ciuch.Nie przeczę, że może dla starszych dzieci ciężej znaleźć, o czym może sama za rok dwa się przekonam.

Gość nie mam pomysłuq
dałam za obydwie 15 zł i głównie dlatego je wzięłam. Wiem, ze szału nie ma. Na szał to ja nie mam pomysłu :(

Gość upsssssssss
Ta pierwsza nawet spoko, ale ja nie gustuję w takich rzeczach - ale jest w miarę ok. - dobrała bym do niej leginsy takiego koloru jak rękawki tuniki. Druga tunika nie podoba mi się.

Gość nie mam pomysłuq
No więc właśnie o tym pisze. Coś kupie, a potem szafa i składa się góra badziewia. Wolałabym żeby miala 10 ubranek a fajnych i z pomyslem, które można dobierać i zestawiać, niż calą szafę każde z innej bajki. Ale nie potrafię jej nic skompletować żeby bylo ze smakiem i fajne.

Gość upsssssssss
praciotka To dlatego że masz dziecko w tym wieku...na starsze jest naprawdę bardzo ciężko znaleźć super ciuszki, dlatego tak jak pisałam polecam wyprzedaże w sprawdzonych sklepach. Odradzam 5-10-15 (po praniu szmaty). Nie mam pomysłu. A jaką kwotę chcesz na cókę przeznaczyć?

Gość upsssssssss
nie mam pomysłu A daj zdjecie jescze tego płaszczyka.

Gość nie mam pomysłuq
Tak na początek to 250 zł. Plaszczyk już ma więc tu chodzi tylko o bluzeczki, spódnicę czy sukienkę. Ja już pisałam mogą być używane, jak tylko nie będą bardzo poniszczone.

Gość praciotka
No to widocznie masz problem właśnie z dobieraniem ubrań, kupujesz bez myślenia o tym, czy to będzie do czegoś pasować. Bo faktycznie jak nakupujesz tysiąc ubrań, gdzie każde jest "z innej parafii", to nic ładnego nie dopasujesz. Np. same te tuniczki - niby ok, ładne, nowe, ale jednak same w sobie mają coś nie tak, bo jakieś takie wzorzyste jak piżama, gdyby chociaż miały fajny , wyrazisty kolor, nie taki mdły i konkretny nadruk w jednym miejscu na brzuchu np, to by było lepiej, tak mi się wydaje, że nie umiesz wybrać czegoś ładnego. A sama jak się ubierasz ?

Gość praciotka
Bo np.ja ciuchy w tym stylu wzorów mam jako śpiochy do spania czy piżamki, takie właśnie białe z takimi powtarzającymi się wzorkami tego typu. No ale to też kwestia gustu, co komu się podoba, niektórzy lubią takie wzory na ubraniach.

Gość upsssssssss
ja osobiscie też wolę dla dziecka wyraziste kolory - taka jak praciotka pisze, tego typu wzory są dobre do spania.

Gość lalbaoooooooo
Dziewczyny,a moze ktos chce kupic kurtke na zime?dla chłopca,nowa,z metka!!! kupiłam na allegro i okazał sie za duża;/firma CUBUS,bardzo dobra.w ubiegłym roku syn miał kombinezon z tej firmy i byłam bardzo zadowolona.Załamałam się,bo kupiłam kurtke 75zł;/ i jest sporo za duża,na przysżły rok pewnie bezie za mała;/szulam chętnego;)

Gość nie mam pomysłuq
cudny ten zestaw, ale drogi bardzo.

Gość keriii83
kup ze 2 pary porządnych spodni jeansowych,jedne z materiału,moze jakiś dresik,ze 2 spódniczki np jedną jeansową a drugą sztruksową, ze 3-4 bluzeczki z długim rękawkiem,moze ze 2 fajne bluzy i kombinuj,zestawiaj jestem zdania,ze lepiej kupic 2-3 porządne rzeczy niż 10 szmacianek(te tuniki są okropne)

Gość praciotka
do tego płaszczyka musiałabyś ubierać córce jakiś "dół" w jednolitym kolorze, np. ciemnym, czarnym albo jasnym różowym, czy czerwonym, bo jak założysz do tego getry czy spodnie czy spódniczkę w ciapki czy wzory,to będzie brzydko.Sam płaszcz ma wrór kolorowej kraty, więc do tego ciuchy w jednolitym kolorze. A tak na marginesie, ja bym też inny płaszczyk wybrała, no ale to kwestia gustu.

Gość lalbaoooooooo
zapomniałam dodac,ze kurtka jest w rozmiarze 92,ale moim zdaniem zdecydowanie większa....:/na dużego 2-latka lub starszego chlopca; kurtka w modną krateczkę

Gość upsssssssss
mi ten płąszczyk też się nie podoba. Sorry ale nie gustuję w takich rzeczach - kojarzy mi się ze starością i z odległymi czasami....

Gość praciotka
ups, najechałam na Ciebie trochę, ale widzę, że mamy podobne gusta, bo też spodobały mi się ciuchy, które wybrałaś. Jeśli już wzorek, to na moje musi być zgrabnie dobrany, a że nie cała sukienka naciapana wzorem, gdzie wszystko się zlewa i nic nie przykuwa uwagi.

Gość aspire28
Szczerze to tragiczny ten plaszczyk, w zyciu czegos takiego bym corce nie kupila. Tuniki moga byc. twoj problem to ogolnie brak gustu i komponowania calosci. Niestety

Gość praciotka
mi też się ze starością kojarzy. Tzn. czasem ciuchy w takim wydaniu mają swój urok, są fajne, ale w płaszczyku też mi się coś nie podoba.

Gość aspire28
Plaszczyk wyglada bardzo ciezko i przytlaczajaca w ta krate nie dla 5-letniej dziewczynki

Gość upsssssssss
praciotka spoks :P to była tylko wymiana poglądów miedzy nami :P cieszę się ze mój gust przpadł Ci do gustu....he he :) :) :)