Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłuq

Nie mam pomysłu jak ladnie ubierać córkę.

Polecane posty

Gość hgnghesiynev
Widzę, że wszystkich zamurowało :) To ja napiszę: te rzeczy są okropne, a ostatnia sukienka za 100 zł to przegięcie :) Fakt, nie masz gustu za grosz. I jeszcze jedno: jeśli twoja córka jest niska i raczej okrągła to zrezygnuj z falbanek, poprzecznych pasków i zbyt kolorowych wzorów, bo tylko jej szkodzisz

Gość hgnghesiynev
Może zamiast kupować w ciemno na allegro, czy w markecie, wybierz się z córką do sklepu (chociażby H&M, reserved, czy C&A) i przymierz jej trochę ubranek, będziesz wiedziała, jak w nich wygląda, jakiej długości jest tunika, od razu widać, czy można ją nosić jako sukienkę, czy jest raczej do spodni. Na zdjęciach rzeczy często wyglądają inaczej niż w rzeczywistości. W sklepie od razu możesz przymierzyć więcej rzeczy i sprawdzisz, jak się komponują, nie musisz wszystkiego od razu kupować, ale już na przyszłość będziesz wiedziała, co kupić w następnej kolejności

Gość nie mam pomysłuq
No to chyba coś z moim gustem nie tak bo zdecydowanie bardziej mi się podoba ta ostatnia sukienka niż te komplety bawełniane bolerko, getry i tunika. One mi się wcale nie podobają. Natomiast świetne są te rzeczy z reservd, a szczególnie te spodnie z wiązaniem w pasie. I bardzo mi się podobała spódniczka jeansowa i szara bluza z serduszkiem.

Gość nie mam pomysłuq
A co do ceny sukienki to się zgadzam, ze 100 zl za nią jest po prostu za dużo, przynajmniej dla mnie. O ubranka w H&M bardzo mi się podobają, ale też jakoś nie umiem ich dobrać i połączyć w spójną całość. No i niektóre są również dość drogie. Dziś przejrzałam allegro, jutro wybiorę się na zwiad do lumpeksów i jak starczy czasu odwiedzę CH i najpierw sobie pooglądam, a potem dopiero zacznę coś kupować.

Gość hgnghesiynev
Mi się też najbardziej podoba ta ostatnia sukienka, ale 100 zł za nią to dużo

Gość Phili31
Jak masz ograniczony budzet to polecam ubranka w Tesco, tanie i ladne, a w przecenie mozna kupic za male pieniadze.

Gość wyjechac
jak ubranka sa tanie w tesco to ja jestem ibisz,,,,widzialas ceny?byle bluzeczka po 40-50 zl

Gość upsssssssss
Ja już się wycofałam, bo niestety mam inny gust niż autorka. Za 250 zł wybrała bym na tyle fajnych ciuszków, że można by z nich tworzyć ciekawe zestawy, a Autorka jak widzę szuka zupełnie odmiennych rzeczy...

Gość bajennca
ale jak ktos nie ma gustu co to co poradzic :O ja osttnio zakładałam wątek o kopiowaniu ubranek mojej córki :D ubieram córke zajebiscie i wcale nie super drogo najwazniejsze to dobrac kolorystycznie z tego co zauwazyłam to małe dziewczynki są ubrane za cukierkowo i maja wszysstkiego o wiele za duzo ja ubiram raczej skrmnie ale ciuchów mam baaardzo duzo zeby dobrac kolorysttycznie po prostu tak trzeba no ale potem wszystko na pniu sprzedaje :)

Gość upssssssssss
Ja też wszystko sprzedaję :P mam kasę na nowe :) ja osobiście mam syna, ubieram go wg własnego gustu, który rónież zachwyca innych :) jeśli miała bym dziewczynkę to również mam sprecyzowany gust jeśli chodzi o ubiór :) i mi również wydaje się, że dziewczynki są zbyt różowe i cukierkowe :)

Gość hrtuy56756
autorko twoj temat spad mi jak z nnieba bo mam podobnie,tez mnóstwo ubran ale nic do siebie nie pasuje,jak rajsopki w paski to bluzka w kwiatki itp.ale doszłam juz do wniosku ze dobrze jest kupowac np komplety (w cherokee są np bluzkaplus rajstopki w ten sam wzorek) do tego wszystko pasuje,spodniczka,spodenki,princeska itp. dodatkowo warto kupowac ciuszki uniwersalne,np spodniczke jeansowa,spodnie jeansowe,princeske np sztruksowa,bluzki gładkie bez nadruków,sweterek w jednolitym kolorez i do tego mozesz dobrac rózne bluzki,rózne rajstopki itp.

Gość thytyut7ut6
wg to zasada jest prosta zreszta dziewczyny pisały juz o tym wczesniej,poprostu nie trzeba kupowac ciucha bo nam sie podoba sam w sobie ale czy będzie do czegos pasował,ja robie np tak : jesli córka ma same bluzki na niebieskie,zielone i beżowe to nie kupuje jej czerwonych rajstop bo do niczego jej nie będa pasowały.warto tez zrobic segregacje w szafie i posortowac rzeczy tzw.uniwesalne czyli jeansy,spodniczki jeansowe,legginsy w neutralnych kolorach,bluzki bez wzorków itp reszte spróbowac dopasowac.Musisz wiedziec czego szukac na allegro-na poczatek kup na szare legginsy do tego jeasowe rurki i sztruksowa spódniczkę.własciwie kazda bluzka Ci pasuje do tego i juz masz dziecko ładnie ubrane,powodzenia.

Gość tughhkjilloll;
a co ci sie konkretnie podoba,podaj jakies linki gdzie ci sie dziewczynka podoba itp

Gość autorko nic ci.......
nie pomoge , bo masz naprawde dziwny gust. zadna z rzeczy ktora wkleilas nie podoba mi sie - powiem ci ze te rzeczy sa okropne te tuniki i swetry - koszmar piszesz ze twoje dziecko do najchudszych nie nalezy to odpusc sobie tuniki i wszystko jest w bombke oraze tez rzeczy z wielkimi motywami bo po prostu twoje dziecko bedzie zle wygladalo powiem szczerze ze dziewczyny ktore wkleily linki naprawde maja gust i powinnas to przemyslec

Gość przesadzacie
moim zdaniem to troche przesadzacie chcąc dzieci ubierać na dorosło. w końcu to tylko dzieci i kiedy mają byc ubrane na kolorowo cukierkowo itp. teraz te wszystkie ubrania to miniatury ubran dorosłych

Gość pandzior.pl
Zapraszam na www.pandzior.pl Modne, skromne i eleganckie ubrania.

Gość kamilla_barcz
Ja teraz już po mału kompletuje szafę na wiosne mojej córki. Najważniejsze własciwie sa buciki- postawiłam na poczatek na takie http://www.mivo.sklep.pl/product-pol-3768-Baby.html pozostaje nam kupić tylko kurteczkę i ze 3 pary spodenek. To będzie wszystko.

Gość kamilla_barcz
Rzeczywiście te buciki sa super, zreszta przejrzyj sobie stronkę Mivo Kids i zobaczysz że wszystkie buciki które są tam dostępne sa super. I co wazne są przez nas sprawdzone, więc tez wiem co to za jakość.

Gość Myślę, że zbyt często
A ja polecam też buty Timberland. Są drogie, ale robią też przeceny. Powiem szczerze, że może na pierwszy rzut oka ktoś stwierdzi, ze bywają podobne buty, ale nie bywają. Mój synek ma problemy ze stopami, więc buty muszę dobierać bardzo uważnie. Jakość tych butów, wykończenie, to jak się noszą, są poprostu genialne. Tak, że jak już mowa o butach, to polecam.

Gość jajcarafajansiara
Troche nie rozumiem problemu. A to jest jakis qyczyn ubrac dziecko?koszulka spodnie i sweter czy bluza i gotowe. jak ktos ma przyjemnosc i fantazje ,to moze sie bawic w te tuniki i inne szmery bajery,ale podstawa to wygoda. dziecko ma sie moc swobodnie poruszac,brudzic,a nie stac na bacznosc,bo ma na sobie kiecke za dwie atowy. A jak chcesz ubrac corke szykownoe czy jakos tam inaczej,to wez jakis katalog otto czy innego domu wysylkowego i sie inspiruj.

Gość jajcarafajansiara
Albo wez ze soba jakas przyjaciolke kuzynka siostre czy kogos,powiedz o swoim problemie. niech obejrjzy ubrania,ktore masz dla corki,i pojdzie z toba do sklepu o.ci.poda jakies propozycje. zrob sobie fotki tych ciucjow i w domu sie na spokojnie zastanow,co chcesz z tego kupic. nie ma co robic sobie stresu z powodu szmat

Gość katjjjja
Wiadomo ze teraz dzieic sa wymagajace i same wielokrotnie wybieraja ciuszki dla siebie do przedszkola czy do szkoły. Ale własnie dzieki temu ze mamy tyle sklepów internetowych czy stacjonarnych dla dzieci, zawsze mozna coś znalezc ciekawego.

Gość julllianka99
Dziewczyny wrzucam Wam info bo moze tez skorzystacie z tej promocji tak samo jak ja. W sklepie internetowym MivoKIds,jeśli ktoś zamówi oprócz kombinezonu REIMA dodatek: czapka lub szalik, lub rękawiczki lub buty zimowe to na wszystko ma az 20% zniżki. Można oczywiście zamówić wszystkie produkty wtedy jest zniżka na wszystko.

Gość basssia89
No tak, w sumie teraz jest jeszcze fajniejsza promocja bo cała jesienna kolekcja jest teraz tańsza 30%.

Gość sonitttka
Polecam Tobie odwiedzić strone www.mivo.pl Tutaj na pewno też znajdziesz wiele fajnych pomysłów szczególnie jesli chodzi o buty.

Gość helio33
uniwersalnie im prościej tym ładniej polecam bluzeczki z tego sklepu http://ancymonki.pl/ moja córka je uwielbia