Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myt fejjjs

Chciałabym tak wyglądać :(

Polecane posty

No tylko ciekawe jak ona wygląda bez makijażu, bez operacji by wyglądała? Ciekawe jak będzie wyglądać za kilka lat?? Podejrzewam, że gorzej niż większa część kafeterianek Ja nigdy im nie zazdroszczę, bo dzięki lekarzom i kasie można extra wyglądac, a ja wyglądam bardzo dobrze bez tego wszystkiego:)

Gość loolllooo
Zmyć makijaż, ubrać w jakieś workowate ciuchy z H&M'a i bys nawet na nią uwagi na ulicy nie zwróciła :P

No wątpię, zebyś chciał ją zobaczyc i nie bądź taki pewny

Gość sama prawda no logge
ma przepiękne rysy twarzy. wiekszosci nawet makijaz nie pomoze 🖐️

Gość tak jest--..
otyłość brzuszną usunąć można gimnastyką i dietą - spacery, rower, bieganie w miarę możliwości i taniec w miarę możliwości oraz zdrowa pełna warzyw dieta, to klucz do sukcesu. W ostateczności tylko usuwa się nadmiar tkanki, gdy np. kobieta urodziła wieloraczki i nie bardzo sąszanse na powrót do dobrej formy. Rodzina 2+8, tam jest taka Kate i ona miała usuwany cały fałd po ciąży. Ale większość kobiet jest w stanie to osiągnąć same, gdy tylko pocwiczy i bedzie się zdrowo odżywiać i nie słodzić tyle.

Gość nie!!!!!!!!!!
operacyjne usunięcie nadmiaru skory to zadne rozwiązanie. Okropna blizna ktorą trzeba ukrywac :O

Gość tak jest--..
napisałam, że to ostateczność, gdyż zaczyna się od zdrowego odżywiania, ograniczenia cukru lub jego całkowitej eliminacji i ćwiczeń - rower, szybki chód, basen.

Gość emmkakafe
no niestety ale jeśli skóra jest wiotka to tylko i wył operacja. Moja znajoma nie urodziła wieloraczek,a jedno dziecko i widziałam jej brzuch. Masakra. Jedna wielka pomarszczona wiotka skóra,która wisiała na spodniach. Ona nawet chodziła po gabinetach kosmetyczny czy jest na to jakiś zabieg. I każda kosmetyczka powiedziała jej,że tylko operacyjnie usunie tą skórę,że mają zabiegi,które poprawiają jędrność skóry,ale nie w takim przypadku.